Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Tόσο απλά? Γιατι ακουγα οτι ειναι πολύπλοκο πλέον

Ναι, ετσι βγαινει ως επι το πλειστον. Τωρα αν υπαρχει κατι αλλο, καποιο παραθυρακι για Ι5 ή οτιδηποτε, θα σε γελασω!

19 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε

Ισχύει ότι οι Δ' ΕΣΣΟ έχουν στατιστικά λιγότερα άτομα από τις άλλες λόγω καλοκαιριού; Και αν ναι, είναι περισσότερο θετικό ή αρνητικό αυτό;

Εχει φτασει στον Θεο το αγχος φιλε ε; 🤣

Του Ιουλιου ναι, δε φημιζονται οτι ειναι και τοοοσο τεραστιες οι ΕΣΣΟ. Ουτε θετικο ουτε αρνητικο δεν ειναι, ειδικα για σενα που εισαι 6μηνος ειναι πραγματικα αδιαφορο, μιας και θα απολυθεις πριν καν το καταλαβεις, οπως σου αναφεραμε και προχθες :P.  

Επεξ/σία από yanis13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

26 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Ναι, ετσι βγαινει ως επι το πλειστον. Τωρα αν υπαρχει κατι αλλο, καποιο παραθυρακι για Ι5 ή οτιδηποτε, θα σε γελασω!

Εχει φτασει στον Θεο το αγχος φιλε ε; 🤣

Του Ιουλιου ναι, δε φημιζονται οτι ειναι και τοοοσο τεραστιες οι ΕΣΣΟ. Ουτε θετικο ουτε αρνητικο δεν ειναι, ειδικα για σενα που εισαι 6μηνος ειναι πραγματικα αδιαφορο, μιας και θα απολυθεις πριν καν το καταλαβεις, οπως σου αναφεραμε και προχθες :P.  

Έχω άγχος ναι, αλλά περισσότερο είναι ότι δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω όσο περιμένω αυτή την εβδομάδα να περάσει,  οπότε μπαίνω στο θρεντ 18 φορές τη μέρα. :P

Δε σε επηρεάζει πολύ το μέγεθος της σειράς, πιο πολύ θα έλεγα η μεγάλη σειρά είναι πιο "ασφαλής" οτι θα βρεις παρεα, κατα τα αλλα νομιζω δεν αλλαζει και δραματικά. Και μετά είναι το θέμα του καιρού, για αυτους τους δυο λογους κυριως θεωρείται καλυτερη η σειρά του Σεπτεμβριου

καλησπέρα παιδιά,

μιας και αράζουμε όλοι εδώ και μας μένει μια εβδομάδα να παρουσιαστούμε.. ας λύσω και εγώ κάποιες απορίες...

Είδα πως είπε κάποιος ότι μόνο στην περίπτωση που έχεις στο σημείωμα κατάταξης την λέξη ΕΟΔ (ΕΚΤΌΣ ΕΡΓΑΝΙΚΉΣ ΔΎΝΑΜΗΣ) σε πάνε σε άλλη μονάδα απο εκεί που θα παρουσιαστείς. Ισχύει όντως αυτό?? υπάρχει κάποιο παιδί εδώ που έχει αυτό το πρό-θεμα.. γιατί εγώ όσους γνωστούς έχω ρωτήσει, κάνεις δεν το έχει..

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αρα από ότι κατάλαβα μόνο με βύσμα έρχεσαι Αθήνα σε λιγότερο από 5 μήνες. Επίσης κινητά επιτρέπονται στον στρατό? Ακουσα ότι άμα το έχεις πάνω σου δεν υπάρχει θέμα αρκεί να μην βγάζεις φωτογραφίες.

Ακριβώς αυτο, μη βγάζεις φωτογραφίες (ειδικά κτιρίων, οχημάτων κλπ) και μη το χρησιμοποιεις φανερα στην υπηρεσία σου. 

4 ώρες πριν, yanis13 είπε

Και εγω Λιτοχωρο μπηκα παντως και φιλε αυτοι που ηρθαν αν θυμαμαι καλα μετα τις 9.30, τραβηξαν τα πανδεινα. Καποιοι κατεληξαν στο θαλαμο κατα τις 2 το βραδυ. Ολα σχετικα ειναι.

Ισως παιζει ρόλο και το μέγεθος της σειράς τότε, γιατι εγω μπήκα Μάιο που ηταν πολύ μικρή ΕΣΣΟ, ίσως ήμασταν λίγα άτομα και ξεμπερδέψαμε γρήγορα

• Like 1

9 λεπτά πριν, Thanos_gr_4 είπε

Η ορκωμοσία αυτή της εσσο που ξεκινάει 18 Ιουλίου ξέρουμε ποτε πρέπει να «πέσει» ; 

ειναι στις 5 Αυγούστου η στις 12;

5

21 λεπτά πριν, anastasios97 είπε

Ή και 4, σωστά; Πέμπτες-Παρασκευές είναι οι ορκωμοσίες.

Το πέμπτη Παρασκευή θεωρώ ήταν λόγω κοβιντ, δε ξέρω αν ισχύει ακόμα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Καλησπερα!

Εφτασε και εμενα η σειρα μου να καταταγω 😅 Έχει κανεις αποψη για τη βασικη εκπαιδευση της αεροποριας (ναι χωρις βυσμα το ορκιζομαι 🤣) στη τριπολη; Κάπου διαβασα οτι ειναι αυστηρα και δεν επιτρεπουν καν sleeping bags!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...