Panagiotis19009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε είναι καλή ώρα να παρουσιαστώ στις 9:30? η μόνη μου ανήσυχία είναι να βρω αρβυλα σε νούμερο 46 κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άγχος να πάω νωρίς. Γενικά αν παρουσιαστείς νωρίς, ξεμπερδεύεις από όλα τα συνεργεία (τα οποία δεν είναι και λίγα) νωρίς. Απλά θυμάμαι το μόνο αρνητικό ήταν η ατελείωτη αναμονή για να τελειώσουν όλες οι ομάδες, για να φύγουμε για τις μονάδες με τα στάγιερ. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 και το βράδυ να καθόμαστε με τα λουκάνικα αγκαλιά. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Panagiotis19009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos21888 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Παιδιά καλησπέρα, Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeinHein Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Panos21888 είπε Παιδιά καλησπέρα, Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα. Μπορείς να δηλώσεις την προτίμησή σου στο katataxi.army.gr αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα το λάβουν υπ' όψη. Από κει και πέρα, μπορείς να κάνεις αίτηση μέταθεσης το οποίο σημαίνει ότι θα φύγεις στο 5μηνο ή στο 6μηνο. Ο μόνος σίγουρος τρόπος να πας εκεί που θέλεις (και γρήγορα) είναι το βύσμα, δυστυχώς - ή η κατ' εξαίρεση μετάθεση, αν τη δικαιούσαι. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από HeinHein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, Panos21888 είπε Παιδιά καλησπέρα, Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα. Καλά Αθήνα χωρίς βύσμα αν πας θα πας σε μετάθεση που θα βλέπεις το σπίτι σου μια φορά την βδομάδα και αυτό εφόσον υπάρχουν άτομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, Panos21888 είπε Παιδιά καλησπέρα, Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα. Αν δεν εχεις βύσμα, τότε η συμβουλή μου ειναι να κάνεις 9μηνη θητεία και μάλιστα στη μεγαλόνησο για να μη μπεις και μέσα. Θα ανοίξει και λίγο το μάτι σου αν πας καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε Γενικά αν παρουσιαστείς νωρίς, ξεμπερδεύεις από όλα τα συνεργεία (τα οποία δεν είναι και λίγα) νωρίς. Απλά θυμάμαι το μόνο αρνητικό ήταν η ατελείωτη αναμονή για να τελειώσουν όλες οι ομάδες, για να φύγουμε για τις μονάδες με τα στάγιερ. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 και το βράδυ να καθόμαστε με τα λουκάνικα αγκαλιά. Σε εμας θυμαμαι φευγανε για τις μοναδες οσοι ηταν ετοιμοι, δε περιμεναμε να ολοκληρωθει η καταταξη. Αλλα για να το λες, στη δικη σου μοναδα αυτο που λες θα εγινε. Τιποτα το περιεργο δηλαδη, κλασικη τρομακτικα μεγαλη αναμονη στρατου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, yanis13 είπε Σε εμας θυμαμαι φευγανε για τις μοναδες οσοι ηταν ετοιμοι, δε περιμεναμε να ολοκληρωθει η καταταξη. Αλλα για να το λες, στη δικη σου μοναδα αυτο που λες θα εγινε. Τιποτα το περιεργο δηλαδη, κλασικη τρομακτικα μεγαλη αναμονη στρατου. Να προσθέσω, ότι εκτός της αναμονής, δεν θα ξεχάσω και το ατελείωτο κουβάλημα του λουκάνικου και του σάκου σε ΟΛΟ το στρατόπεδο. Για αυτό, βολεύουν πολύ οι σάκοι με τα ροδάκια (άσχετο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Εν ολίγοις προτείνετε να πάμε νωρίς για να καβατζάρουμε χωρίς αυτό να συνεπάγεται λιγότερη ταλαιπωρία 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Εν ολίγοις προτείνετε να πάμε νωρίς για να καβατζάρουμε χωρίς αυτό να συνεπάγεται λιγότερη ταλαιπωρία 😄 Οπωσδηποτε νωρις, οσο πιο νωρις μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχετικο αυτο, εγώ μπήκα δωδεκαμιση-μια και πριν τις 4 ημουν στο θαλαμο με τους υπολοιπους ισοβιτες. Εξαρταται κι από το στρατόπεδο αυτό, το πόσο γρηγορα θα ξεμπερδέψετε. Επισης καθε ωρα εκτος στρατού είναι κέρδος, οπότε μη πάτε απο τα χαράματα Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από ProponitisTouKanape Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σχετικο αυτο, εγώ μπήκα δωδεκαμιση-μια και πριν τις 4 ημουν στο θαλαμο με τους υπολοιπους ισοβιτες. Εξαρταται κι από το στρατόπεδο αυτό, το πόσο γρηγορα θα ξεμπερδέψετε. Επισης καθε ωρα εκτος στρατού είναι κέρδος, οπότε μη πάτε απο τα χαράματα Και εγω Λιτοχωρο μπηκα παντως και φιλε αυτοι που ηρθαν αν θυμαμαι καλα μετα τις 9.30, τραβηξαν τα πανδεινα. Καποιοι κατεληξαν στο θαλαμο κατα τις 2 το βραδυ. Ολα σχετικα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Eρώτηση. Πως ειναι η κατάσταση με τα Γιώτα πλέον? Αν κάποιος έχει προβλήματα υγείας, πρώτα παρουσιάζεται και απο εκει τον παραπέμπουν για γιώτα ή το κάνει πριν παρουσιαστεί? (καθαρά πληροφοριακά ρωτά, έχω πάει φαντάρος πριν 20 χρονια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε Eρώτηση. Πως ειναι η κατάσταση με τα Γιώτα πλέον? Αν κάποιος έχει προβλήματα υγείας, πρώτα παρουσιάζεται και απο εκει τον παραπέμπουν για γιώτα ή το κάνει πριν παρουσιαστεί? (καθαρά πληροφοριακά ρωτά, έχω πάει φαντάρος πριν 20 χρονια ) Παρουσιαζεσαι, αναφερεις τα προβληματα που εχεις, σε παραπεμπουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο και εκει σου λενε τι Ι εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, yanis13 είπε Παρουσιαζεσαι, αναφερεις τα προβληματα που εχεις, σε παραπεμπουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο και εκει σου λενε τι Ι εισαι. Tόσο απλά? Γιατι ακουγα οτι ειναι πολύπλοκο πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Ισχύει ότι οι Δ' ΕΣΣΟ έχουν στατιστικά λιγότερα άτομα από τις άλλες λόγω καλοκαιριού; Και αν ναι, είναι περισσότερο θετικό ή αρνητικό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις