Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε

είναι καλή ώρα να παρουσιαστώ στις 9:30?  η μόνη μου ανήσυχία είναι να βρω αρβυλα σε νούμερο 46 κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άγχος να πάω νωρίς. 

Γενικά αν παρουσιαστείς νωρίς, ξεμπερδεύεις από όλα τα συνεργεία (τα οποία δεν είναι και λίγα) νωρίς. Απλά θυμάμαι το μόνο αρνητικό ήταν η ατελείωτη αναμονή για να τελειώσουν όλες οι ομάδες, για να φύγουμε για τις μονάδες με τα στάγιερ. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 και το βράδυ να καθόμαστε με τα λουκάνικα αγκαλιά.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά καλησπέρα, 

Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Panos21888 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα.

Μπορείς να δηλώσεις την προτίμησή σου στο katataxi.army.gr αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα το λάβουν υπ' όψη. Από κει και πέρα, μπορείς να κάνεις αίτηση μέταθεσης το οποίο σημαίνει ότι θα φύγεις στο 5μηνο ή στο 6μηνο. Ο μόνος σίγουρος τρόπος να πας εκεί που θέλεις (και γρήγορα) είναι το βύσμα, δυστυχώς - ή η κατ' εξαίρεση μετάθεση, αν τη δικαιούσαι. 

Επεξ/σία από HeinHein

16 λεπτά πριν, Panos21888 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Καλά Αθήνα χωρίς βύσμα αν πας θα πας σε μετάθεση που θα βλέπεις το σπίτι σου μια φορά την βδομάδα και αυτό εφόσον υπάρχουν άτομα.

• Like 1

44 λεπτά πριν, Panos21888 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Αν δεν εχεις βύσμα, τότε η συμβουλή μου ειναι να κάνεις 9μηνη θητεία και μάλιστα στη μεγαλόνησο για να μη μπεις και μέσα. Θα ανοίξει και λίγο το μάτι σου αν πας καλοκαίρι

5 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε

Γενικά αν παρουσιαστείς νωρίς, ξεμπερδεύεις από όλα τα συνεργεία (τα οποία δεν είναι και λίγα) νωρίς. Απλά θυμάμαι το μόνο αρνητικό ήταν η ατελείωτη αναμονή για να τελειώσουν όλες οι ομάδες, για να φύγουμε για τις μονάδες με τα στάγιερ. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 και το βράδυ να καθόμαστε με τα λουκάνικα αγκαλιά.

Σε εμας θυμαμαι φευγανε για τις μοναδες οσοι ηταν ετοιμοι, δε περιμεναμε να ολοκληρωθει η καταταξη.

Αλλα για να το λες, στη δικη σου μοναδα αυτο που λες θα εγινε. Τιποτα το περιεργο δηλαδη, κλασικη τρομακτικα μεγαλη αναμονη στρατου.

9 ώρες πριν, yanis13 είπε

Σε εμας θυμαμαι φευγανε για τις μοναδες οσοι ηταν ετοιμοι, δε περιμεναμε να ολοκληρωθει η καταταξη.

Αλλα για να το λες, στη δικη σου μοναδα αυτο που λες θα εγινε. Τιποτα το περιεργο δηλαδη, κλασικη τρομακτικα μεγαλη αναμονη στρατου.

Να προσθέσω, ότι εκτός της αναμονής, δεν θα ξεχάσω και το ατελείωτο κουβάλημα του λουκάνικου και του σάκου σε ΟΛΟ το στρατόπεδο. Για αυτό, βολεύουν πολύ οι σάκοι με τα ροδάκια (άσχετο). 

• Like 1

9 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε

Εν ολίγοις προτείνετε να πάμε νωρίς για να καβατζάρουμε χωρίς αυτό να συνεπάγεται λιγότερη ταλαιπωρία 😄

Οπωσδηποτε νωρις, οσο πιο νωρις μπορεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικο αυτο, εγώ μπήκα δωδεκαμιση-μια και πριν τις 4 ημουν στο θαλαμο με τους υπολοιπους ισοβιτες. Εξαρταται κι από το στρατόπεδο αυτό, το πόσο γρηγορα θα ξεμπερδέψετε.  Επισης καθε ωρα εκτος στρατού είναι κέρδος, οπότε μη πάτε απο τα χαράματα

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape

14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Σχετικο αυτο, εγώ μπήκα δωδεκαμιση-μια και πριν τις 4 ημουν στο θαλαμο με τους υπολοιπους ισοβιτες. Εξαρταται κι από το στρατόπεδο αυτό, το πόσο γρηγορα θα ξεμπερδέψετε.  Επισης καθε ωρα εκτος στρατού είναι κέρδος, οπότε μη πάτε απο τα χαράματα

Και εγω Λιτοχωρο μπηκα παντως και φιλε αυτοι που ηρθαν αν θυμαμαι καλα μετα τις 9.30, τραβηξαν τα πανδεινα. Καποιοι κατεληξαν στο θαλαμο κατα τις 2 το βραδυ. Ολα σχετικα ειναι.

Eρώτηση.

Πως ειναι η κατάσταση με τα Γιώτα πλέον?

Αν κάποιος έχει προβλήματα υγείας, πρώτα παρουσιάζεται και απο εκει τον παραπέμπουν για γιώτα ή το κάνει πριν παρουσιαστεί? (καθαρά πληροφοριακά ρωτά, έχω πάει φαντάρος πριν 20 χρονια :P )

2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Eρώτηση.

Πως ειναι η κατάσταση με τα Γιώτα πλέον?

Αν κάποιος έχει προβλήματα υγείας, πρώτα παρουσιάζεται και απο εκει τον παραπέμπουν για γιώτα ή το κάνει πριν παρουσιαστεί? (καθαρά πληροφοριακά ρωτά, έχω πάει φαντάρος πριν 20 χρονια :P )

Παρουσιαζεσαι, αναφερεις τα προβληματα που εχεις, σε παραπεμπουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο και εκει σου λενε τι Ι εισαι.

5 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Παρουσιαζεσαι, αναφερεις τα προβληματα που εχεις, σε παραπεμπουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο και εκει σου λενε τι Ι εισαι.

Tόσο απλά? Γιατι ακουγα οτι ειναι πολύπλοκο πλέον

Ισχύει ότι οι Δ' ΕΣΣΟ έχουν στατιστικά λιγότερα άτομα από τις άλλες λόγω καλοκαιριού; Και αν ναι, είναι περισσότερο θετικό ή αρνητικό αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...