yanis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει και μακάρι να έχετε δίκιο. Καλά, το πόση σημασία έχει είναι άλλη κουβέντα. Εγώ είμαι ψυχαναγκαστικό control freak και θέλω να ξέρω τα πάντα εκ των προτέρων (ναι, το ξέρω ότι αυτό δε γίνεται στον στρατό). Μου έκανε εντύπωση που είχε ειδική σελίδα για το ΕΠ. Και επειδή δεν την είχα δει νωρίτερα, σίγουρα έλουσα με το βιογραφικό και τη βεβαίωση προϋπηρεσίας που ανέβασα στη φόρμα, γιατί δεν ακολουθούσαν καθόλου τα κριτήρια που αναφέρουν. Καλά μη σε νοιάζει γι' αυτά που ανέβασες, μικρή σημασία έχουν. Εδώ σου ζητάνε ύψος, το βάζεις και την ημέρα της κατάταξης στο ξαναμετράνε σα να μη το δήλωσες ποτέ 😂. Για την ΕΣΣΟ του Σεπτέμβρη προγραμματίζεσαι; Αν ναι, μετά τα μέσα Αυγούστου θα ξέρεις που θα πας και σε τι όπλο/σώμα. Αν έχεις κάποιο βύσμα, θα γλιτώσεις μάλλον τα "δύσκολα" όπλα, όπως Τεθωρακισμένα και Πεζικό. Σίγουρα έχουμε δίκιο για το εξάμηνο, είναι λίγο το διάστημα. Ορκίζεσαι, παίρνεις άδεια, κάνεις 3 βδομάδες ΣΠΕΝ και έφαγες ήδη σχεδόν 1.5 μήνα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από yanis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Ναι ρε συ τι ειναι 6 μηνες, 1.5 μήνας εκπαιδευση, 1 μήνα θα τον φας με γκρουπάκια, άδειες, καμια τιμητική του κώλου, οπότε σου μένουν 3.5 καθαρή θητεία. Νερο θα περάσει ο καιρός. Μετά τους 4-5 μήνες ειναι που βαραίνεις πολύ στο στρατό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, yanis13 είπε Για την ΕΣΣΟ του Σεπτέμβρη προγραμματίζεσαι; Αν ναι, μετά τα μέσα Αυγούστου θα ξέρεις που θα πας και σε τι όπλο/σώμα. Όχι, τώρα μπαίνω, 19/7. Ξέρω δηλαδή ήδη ότι με διάλεξαν για ΕΠ (παρ' ότι δήλωσα μειωμένη θητεία, όπως λες τα αγνοούν τελείως). Βύσμα δεν υπάρχει, ό,τι τύχει όπως τύχει και γι' αυτό προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται ενημερωμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Αν εισαι ΕΠ και τελικά δε σε κρατησουν λογω μειωμένης θητείας, τότε λογικά θα γνωρίζεις την επιτομή της καραβανιάς, το Πεζικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν εισαι ΕΠ και τελικά δε σε κρατησουν λογω μειωμένης θητείας, τότε λογικά θα γνωρίζεις την επιτομή της καραβανιάς, το Πεζικο Τώρα που το ξανασκέφτομαι @asxetos_apo_strato , 6 μηνες για πεζικό ίσως είναι πααααρα πολύ μεγάλο διάστημα για να παραμείνουν τα νεύρα σου αναλλοίωτα. 😂 Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από yanis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Χαχαχαχαχα του κανες την καρδια περιβολι τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μου φτιάξατε τη νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, asxetos_apo_strato είπε Μου φτιάξατε τη νύχτα. Καλα περα απο πλακα, μικρη σημασια εχουν ολα αυτα. Θα ερθει η ιερη μερα της απολυσης σου και θα το καταλαβεις και εσυ ποσο μικρη σημασια ειχαν τελικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Ειδικά αφού εισαι 6μηνος, στα παπάρια σου ολα. Κυριολεκτικά. Και στην πιο μαυρη μονάδα πεζικού ή τεθωρων να πας, ο καιρος θα περάσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonSnow7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Θελουν και φωτογραφια σου που τη συρραπτεις στην ακτινογραφια θωρακα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinoss2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, JonSnow7 είπε Θελουν και φωτογραφια σου που τη συρραπτεις στην ακτινογραφια θωρακα;; ναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgk97 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που μπορείς να ελέγχεις πόσες μέρες/μήνες θητείας σου απομένουν; κάποιοι παλιότεροι μου είπαν για το katataxi.army αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό ή κάνω κάποιο λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, tgk97 είπε Καλησπέρα, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που μπορείς να ελέγχεις πόσες μέρες/μήνες θητείας σου απομένουν; κάποιοι παλιότεροι μου είπαν για το katataxi.army αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό ή κάνω κάποιο λάθος; Κατεβασε στο κινητο το λελεδομετρο, ειναι τοσο διαδεδομενο που απορω πως δε το εχεις ακουσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinoss2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 είναι καλή ώρα να παρουσιαστώ στις 9:30? η μόνη μου ανήσυχία είναι να βρω αρβυλα σε νούμερο 46 κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άγχος να πάω νωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε είναι καλή ώρα να παρουσιαστώ στις 9:30? η μόνη μου ανήσυχία είναι να βρω αρβυλα σε νούμερο 46 κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άγχος να πάω νωρίς. Και πιο νωρις αν μπορεις θα ειναι καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις