Lordasteris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 6/7/2022 στις 9:49 ΜΜ, asxetos_apo_strato είπε Το PCR ούτε χορηγείται ούτε καλύπτεται κάπως από τον ΕΣ; Δηλαδή σκάω καθαρό 60αρι για μια μαλακία; Επίσης ξέρει κάποιος αν ισχύει ότι χρειάζεται και δεύτερο PCR μετά την άδεια ορκομωσίας; Δε φυτρώνουν στα δέντρα τόσα λεφτά. Επειδή βλέπω πολλοί ανησυχείτε για το τεστ , παρουσιάστηκα στον Λαγό την προηγούμενη Εσσο (γ'22) και όσοι δεν είχαν τεστ (και γω δεν είχα) κάναμε ένα ραπίντ στην πύλη χωρίς κανένα πρόβλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anti idiot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν ειναι να φυγεις, θα εχεις ενδειξη ΕΟΔ στο Σημειώμα κατάταξης. Αλλιώς θα μείνεις στο στρατόπεδο που θα παρουσιαστείς. Το Τεχνικό είναι Σώμα μηχανικών κυρίως, όχι οτι εσύ θα ασχοληθείς βέβαια με τιποτα σχετικό. Οι τεχνικάριοι όταν δεν είναι σε δικό τους στρατόπεδο (Εργοστάσιο, ΚΕΤΧ κλπ) ειναι σε Μονάδες (ή Επιλαρχίες) Υποστήριξης μαζί με τα άλλα Σώματα. Συνηθως τέτοιες μονάδες ειναι πιο χαλαρές απο τις αντιστοιχες πεζικάριων και μαύρων, όχι σε θέμα εκπαίδευσης (αφού μέχρι και τα ΣΠΕΝ όλοι μαζί κάνουν) αλλά σε συνθήκες, συμπεριφορά στελεχών κλπ. Υπάρχει ένδειξη ΥΕΑ το οποίο σημαίνει ... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, anti idiot είπε Υπάρχει ένδειξη ΥΕΑ το οποίο σημαίνει ... ; Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος. Δεν ειναι κατι, τους λες την 1η μερα οτι δε σε ενδιαφερει και τελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, anti idiot είπε Υπάρχει ένδειξη ΥΕΑ το οποίο σημαίνει ... ; Αλλο ΥΕΑ άλλο ΕΟΔ. ΕΟΔ θα λεει, αν λέει, εκει που αναφέρει το στρατόπεδο που παρουσιάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anti idiot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αλλο ΥΕΑ άλλο ΕΟΔ. ΕΟΔ θα λεει, αν λέει, εκει που αναφέρει το στρατόπεδο που παρουσιάζεσαι Δεν γράφει κάπου ΕΟΔ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Lordasteris είπε Επειδή βλέπω πολλοί ανησυχείτε για το τεστ , παρουσιάστηκα στον Λαγό την προηγούμενη Εσσο (γ'22) και όσοι δεν είχαν τεστ (και γω δεν είχα) κάναμε ένα ραπίντ στην πύλη χωρίς κανένα πρόβλημα. υπήρχε προσωπικό που έκανε το ράπιντ; 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν ειναι να φυγεις, θα εχεις ενδειξη ΕΟΔ στο Σημειώμα κατάταξης. Αλλιώς θα μείνεις στο στρατόπεδο που θα παρουσιαστείς. Πάντως και εμένα μου έχουν πει πρόσφατες ΕΣΣΟ τουλάχιστον για Θράκη ότι την ίδια μέρα που παρουσιάζεσαι σε πηγαίνουν αλλού (εκεί που θα είσαι στην υπόλοιπη θητεία σου) και κάνεις εκπαίδευση εκεί αντί για το στρατόπεδο που παρουσιάστηκες. Το ΕΟΔ τι ακριβώς σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Εκτος Οργανικής Δυναμης = "ανήκεις" σε άλλο στρατόπεδο απο αυτο που παρουσιάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ffloros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Από ότι διαβάζω, σαν (πρώτος) γιος τριτεκνης οικογένειας δικαιούμαι μειωμένη θητεία, και θα πρέπει να υπηρετήσω 9 μήνες. Στο parousiasi. army, οι επιλογές είναι: "υπόχρεος μειωμένης θητείας οκτάμηνο", "... εξάμηνο" , " τρίμηνο", και "ολοκλήρου θητείας". Δεν καταλαβαίνω ποια επιλογή μου αντιστοιχεί. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Ffloros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwtsos4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε υπήρχε προσωπικό που έκανε το ράπιντ; Ναι , κάνουν εκεί ραπιντ όταν παρουσιάζεστε ή κάντε απο πριν σε ενα φαρμακείο, το ιδιο είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Ffloros είπε Δεν καταλαβαίνω ποια επιλογή μου αντιστοιχεί Οκτάμηνου γιατί τον υπολογίζουν βάσει παραμεθορίου που είναι ο τρίτεκνος από 9μηνο -> 8μηνο. Πάντως λίγη σημασία έχει, δεν το λαμβάνουν καν υπόψιν. Τα χαρτιά σου για μειωμένη θητεία εξάλλου θα τα κάνεις μετά, κατά την διάρκεια της θητείας σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinoss2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 υπάρχει περίπτωση να με βάλουν στο 505ΤΠΖ η στο 575ΤΠΖ ή μπενουν κυρίως βύσματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε υπάρχει περίπτωση να με βάλουν στο 505ΤΠΖ η στο 575ΤΠΖ ή μπενουν κυρίως βύσματα? Από πότε οι πεζοναύτες είναι βυσματικό σώμα ? 😁 Ποιος σου τα λέει αυτά ? Έχουν έλλειψη στις Ε.Δ, θέλουν φαντάρους για σκοπιές μην αγχώνεσαι θα σε πάρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Στο katataxi.army.gr γράφει Αναφορά σε κείμενο Τα κριτήρια επιλογής οπλιτών για το ΣΕΠ (Σώμα Έρευνας και Πληροφορικής) είναι: α. Να είναι υπόχρεοι ολοκλήρου θητείας (12 ή 9 μηνών) ή μειωμένης θητείας (9 ή 8 μηνών). Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που είμαι εξάμηνης θητείας θα με βάλουν κάπου αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, asxetos_apo_strato είπε Στο katataxi.army.gr γράφει Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που είμαι εξάμηνης θητείας θα με βάλουν κάπου αλλού; Μαλλον ναι, αλλα μικρη σημασια εχει. Ειναι αστειο το 6μηνο που θα υπηρετησεις, θα περασει ο καιρος χωρις να το καταλαβεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει και μακάρι να έχετε δίκιο. Καλά, το πόση σημασία έχει είναι άλλη κουβέντα. Εγώ είμαι ψυχαναγκαστικό control freak και θέλω να ξέρω τα πάντα εκ των προτέρων (ναι, το ξέρω ότι αυτό δε γίνεται στον στρατό). Μου έκανε εντύπωση που είχε ειδική σελίδα για το ΕΠ. Και επειδή δεν την είχα δει νωρίτερα, σίγουρα έλουσα με το βιογραφικό και τη βεβαίωση προϋπηρεσίας που ανέβασα στη φόρμα, γιατί δεν ακολουθούσαν καθόλου τα κριτήρια που αναφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις