LL1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε δωρεάν είναι αλλά να έχεις μαζί σου το σημείωμα κατάταξης και ταυτότητα, μπορείς σε στρατιωτικό νοσοκομείο, δημόσιο νοσοκομείο,και σε κάποια κέντρα υγείας αλλά πάρε τηλέφωνο πριν πας γιατί δεν το κάνουν όλα τα κέντρα υγείας Πήγα σε κέντρο υγείας και σε νοσοκομείο και με είπαν ότι δεν κάνουν pcr κανένα από τα δύο. Ελλάδα φίλε μόνο αυτό οτχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinoss2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, LL1 είπε Πήγα σε κέντρο υγείας και σε νοσοκομείο και με είπαν ότι δεν κάνουν pcr κανένα από τα δύο. Ελλάδα φίλε μόνο αυτό οτχ ναι πολλά δεν κάνουν, εγώ που πήρα τηλέφωνο βρήκα ένα κέντρο υγείας που κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε ναι πολλά δεν κάνουν, εγώ που πήρα τηλέφωνο βρήκα ένα κέντρο υγείας που κάνει Κλαιν με ραπιντ θα πάω δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 50-60 ευρώ για ένα μοριακο που θέλουν αναγκαστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinoss2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, LL1 είπε Κλαιν με ραπιντ θα πάω δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 50-60 ευρώ για ένα μοριακο που θέλουν αναγκαστικά. γιατι δεν πας σε στρατιωτικό νοσοκομείο που το κάνουν σίγουρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Γνωρίζει κανείς γιατί ο σωματάρχης του Γ'ΣΣ έχει φαγωθεί με όλες τις μονάδες και τις υπηρεσίες τους (στρατοδικίο, ΔΣΕ, ΤΑΞΜΧ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-SG97- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Έχει ακουστεί τίποτα για φρουρές προτίμησης Β ΕΣΣΟ για αυτή την εβδομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EL_Greco21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, nikolas_nois είπε Για υπεθα που κανονιστηκε η μεταθεση μου τελικα τι ξερουμε; Έχω 2 παλικάρια από την σειρά μου που είναι στο υπεθα αυτήν την στιγμή και από τα λίγα που έχουμε πει μιας και εγώ πήγα πριν λίγες μέρες στο πεντάγωνο, είναι καλά. Ακριβώς λεπτομέρειες δεν έχω μάθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Throway3411 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Γεια χαρα παιδια! Μπαινω 11/07 Τριπολη Αεροπορια και θελω να ρωτησω το εξης. Καθομουν εδω και 5 μηνες σπιτι και ΕΛΙΩΝΑ, και τωρα που παω στρατο θελω η θητεια μου να ειναι "ενδιαφερουσα" και "δημιουργικη" (σε πλαισια στρατου, ειπαμε) aka να μην σαπιζω στη λουφα, αλλα ουτε και να πηζω στην αγγαρεια (βεβαιως και θα φαω αγγαρεια, δεν ειμαι τελειως αιθεροβαμων :Ρ). Εχω πτυχιο και μεταπτυχιακο αεροναυπηγου if that matters at all. Ξερει κανεις τι ειδικοτητα μπορει να μου ταιριαζε ιδανικα; Τυπου μετεωρολογος, Υπηρεσια Διακριβωσεων κλπ; Επισης, κατι ειχε παρει το αυτι μου για Βοηθος Ελεγκτη Εναεριας Κυκλοφοριας, ή ειναι μονο για ΕΠΟΠ; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Throway3411 είπε Γεια χαρα παιδια! Μπαινω 11/07 Τριπολη Αεροπορια και θελω να ρωτησω το εξης. Καθομουν εδω και 5 μηνες σπιτι και ΕΛΙΩΝΑ, και τωρα που παω στρατο θελω η θητεια μου να ειναι "ενδιαφερουσα" και "δημιουργικη" (σε πλαισια στρατου, ειπαμε) aka να μην σαπιζω στη λουφα, αλλα ουτε και να πηζω στην αγγαρεια (βεβαιως και θα φαω αγγαρεια, δεν ειμαι τελειως αιθεροβαμων :Ρ). Εχω πτυχιο και μεταπτυχιακο αεροναυπηγου if that matters at all. Ξερει κανεις τι ειδικοτητα μπορει να μου ταιριαζε ιδανικα; Τυπου μετεωρολογος, Υπηρεσια Διακριβωσεων κλπ; Επισης, κατι ειχε παρει το αυτι μου για Βοηθος Ελεγκτη Εναεριας Κυκλοφοριας, ή ειναι μονο για ΕΠΟΠ; Ευχαριστω! Φίλε το έχω ξανα επισημάνει στο φορουμ. Ο στρατός δεν υπολογίζει πτυχία και σπουδές πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγαίνουν οι υπηρεσίες και οι σκοπιές. Από εκεί και πέρα, μπορείς να αναλάβεις κάποιο πόστο (πχ γραφέας), αλλά μην νομίζεις ότι όλα είναι ρόδινα στα γραφεία. Βέβαια, από το να λιώνεις στο γοπινγκ και στο κουβάλημα, καλύτερα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, LL1 είπε Πήγα σε κέντρο υγείας και σε νοσοκομείο και με είπαν ότι δεν κάνουν pcr κανένα από τα δύο. Ελλάδα φίλε μόνο αυτό οτχ Και εμένα μου είπαν ότι κάνουν μόνο μια μέρα την εβδομάδα pcr στα νοσοκομεία. Επειδή πρέπει να είναι 72 ωρών, αν δε βολεύει με τη μέρα που παρουσιάζεσαι δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ό,τι να 'ναι. 21 ώρες πριν, LL1 είπε Κλαιν με ραπιντ θα πάω δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 50-60 ευρώ για ένα μοριακο που θέλουν αναγκαστικά. Δε ξέρω τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση, φαντάζομαι ότι θα σε βάλουν να κάνεις κάπου σε αυτούς pcr. Εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να το "ρισκάρω" και να υπάρξει πρόβλημα στη διαδικασία. 10 ώρες πριν, Throway3411 είπε Γεια χαρα παιδια! Μπαινω 11/07 Τριπολη Αεροπορια και θελω να ρωτησω το εξης. Καθομουν εδω και 5 μηνες σπιτι και ΕΛΙΩΝΑ, και τωρα που παω στρατο θελω η θητεια μου να ειναι "ενδιαφερουσα" και "δημιουργικη" (σε πλαισια στρατου, ειπαμε) aka να μην σαπιζω στη λουφα, αλλα ουτε και να πηζω στην αγγαρεια (βεβαιως και θα φαω αγγαρεια, δεν ειμαι τελειως αιθεροβαμων :Ρ). Εχω πτυχιο και μεταπτυχιακο αεροναυπηγου if that matters at all. Ξερει κανεις τι ειδικοτητα μπορει να μου ταιριαζε ιδανικα; Τυπου μετεωρολογος, Υπηρεσια Διακριβωσεων κλπ; Επισης, κατι ειχε παρει το αυτι μου για Βοηθος Ελεγκτη Εναεριας Κυκλοφοριας, ή ειναι μονο για ΕΠΟΠ; Ευχαριστω! Κοίτα επειδή και εγώ έτσι αθώος και καλοπροαίρετος ήμουν, μην έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες. Με όποιον μίλησα που το έχει περάσει, το ίδιο μου είπε. Ακόμα και να μπεις στην τυπικά ιδανική θέση για το πτυχίο σου, πάλι βαρετές υπηρεσίες και χαμαλίκι θα κάνεις. Θα σου πρότεινα να οπλιστείς με υλικό για χόμπι (λογικά στο κινητό σου) που θα μπορείς να κάνεις τις νεκρές ώρες για να ξεχνιέσαι. Βιβλία, podcasts, κάποιους τους βολεύει ακόμα και παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να είσαι σε θέση που θα κάνεις κάτι ενδιαφέρον, πόσο μάλλον δημιουργικό. Ίσως περάσεις καλά στην εκπαίδευση, αλλά ως εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, LL1 είπε Πήγα σε κέντρο υγείας και σε νοσοκομείο και με είπαν ότι δεν κάνουν pcr κανένα από τα δύο. Ελλάδα φίλε μόνο αυτό οτχ Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά το Μάρτιο που παρουσιάστηκα στην Ρόδο, δεχόντουσαν και τα rapid και όσοι δεν είχαν κάνει τους έκαναν κατά την είσοδο. Στις 7/7/2022 στις 6:57 ΜΜ, anti idiot είπε Καλησπέρα. Ήρθε η ώρα να κάνω την θητεία μου. Γνώμες για Στρδο ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ) Τεχνικό σώμα; Ευχαριστώ. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί θα παρουσιαστείς και λογικά θα σου πουν την μονάδα που θα πας. Μόλις περάσεις από γιατρούς, πάρεις ρούχα κτλ, θα φύγεις την ίδια μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αν δεν κάνω λάθος, εκεί θα παρουσιαστείς και λογικά θα σου πουν την μονάδα που θα πας. Μόλις περάσεις από γιατρούς, πάρεις ρούχα κτλ, θα φύγεις την ίδια μέρα. Ξέρουμε αν υπάρχει περίπτωση να φύγεις για άλλη πόλη την ίδια μέρα; Δε λέω να παρουσιάζεσαι Αθήνα και να σε πάνε Έβρο, αλλά να σε πάνε σε στρατόπεδο διπλανής πόλης παίζει ή θα σε πάνε σε άλλο στρατόπεδο της ίδιας πόλης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Ξέρουμε αν υπάρχει περίπτωση να φύγεις για άλλη πόλη την ίδια μέρα; Δε λέω να παρουσιάζεσαι Αθήνα και να σε πάνε Έβρο, αλλά να σε πάνε σε στρατόπεδο διπλανής πόλης παίζει ή θα σε πάνε σε άλλο στρατόπεδο της ίδιας πόλης; Δεν γνωρίζω αναλυτικά το κάθε κέντρο που στέλνει κόσμο, αλλά είναι πολύ πιθανό δύο κοντινές πόλεις που έχουν στρατόπεδα να μην έχουν δύο διαφορετικά κέντρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anti idiot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά το Μάρτιο που παρουσιάστηκα στην Ρόδο, δεχόντουσαν και τα rapid και όσοι δεν είχαν κάνει τους έκαναν κατά την είσοδο. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί θα παρουσιαστείς και λογικά θα σου πουν την μονάδα που θα πας. Μόλις περάσεις από γιατρούς, πάρεις ρούχα κτλ, θα φύγεις την ίδια μέρα. Έχεις δίκιο. Διάβασα κάποια σχόλια και οι περισσότεροι λένε πως φεύγουν για αλλού. Μήπως γνωρίζεις τι είναι το τεχνικό σώμα (στην συγκεκριμένη περίπτωση); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, anti idiot είπε Έχεις δίκιο. Διάβασα κάποια σχόλια και οι περισσότεροι λένε πως φεύγουν για αλλού. Μήπως γνωρίζεις τι είναι το τεχνικό σώμα (στην συγκεκριμένη περίπτωση); Αν ειναι να φυγεις, θα εχεις ενδειξη ΕΟΔ στο Σημειώμα κατάταξης. Αλλιώς θα μείνεις στο στρατόπεδο που θα παρουσιαστείς. Το Τεχνικό είναι Σώμα μηχανικών κυρίως, όχι οτι εσύ θα ασχοληθείς βέβαια με τιποτα σχετικό. Οι τεχνικάριοι όταν δεν είναι σε δικό τους στρατόπεδο (Εργοστάσιο, ΚΕΤΧ κλπ) ειναι σε Μονάδες (ή Επιλαρχίες) Υποστήριξης μαζί με τα άλλα Σώματα. Συνηθως τέτοιες μονάδες ειναι πιο χαλαρές απο τις αντιστοιχες πεζικάριων και μαύρων, όχι σε θέμα εκπαίδευσης (αφού μέχρι και τα ΣΠΕΝ όλοι μαζί κάνουν) αλλά σε συνθήκες, συμπεριφορά στελεχών κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις