SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε Στην Αθήνα τουλάχιστον για να σε εξετάσουν πρέπει να υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι δεν πας ΚΕΠ και δεν πάς όπου θες για νοσοκομείο. Τηλ στο φρουραρχείο είναι η καλύτερη λύση. Έχεις κάνει την διαδικασία? Μάλλον όχι. Επίσης, δεν ανέφερα ότι μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αλλά στο (στρατιωτικό προφανώς, δεν ήξερα ότι έπρεπε να το επισημάνω στο θέμα του στρατού) νοσοκομείο που τον εξυπηρετεί. Και ναι, μετά το φρουραρχείο μέσω κεπ στέλνεις τα χέρια στην στρατολογία. Έχω κάνει την διαδικασία ήδη 2 φορές. Όπως και να έχει θα πρέπει να πάρει τηλ φρουραρχειο για να δει αν είναι εκεί ο γιατρός υπηρεσίας (μπορεί να έχει άδεια) και αν πρέπει να κλείσει ραντεβού. Και όχι, δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένο λόγο. Για αυτό υπάρχουν οι γιατροί, για να σε εξετάσουν και να δουν αν μπορείς να καταταγείς 😊 Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Το PCR ούτε χορηγείται ούτε καλύπτεται κάπως από τον ΕΣ; Δηλαδή σκάω καθαρό 60αρι για μια μαλακία; Επίσης ξέρει κάποιος αν ισχύει ότι χρειάζεται και δεύτερο PCR μετά την άδεια ορκομωσίας; Δε φυτρώνουν στα δέντρα τόσα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, asxetos_apo_strato είπε Το PCR ούτε χορηγείται ούτε καλύπτεται κάπως από τον ΕΣ; Δηλαδή σκάω καθαρό 60αρι για μια μαλακία; Επίσης ξέρει κάποιος αν ισχύει ότι χρειάζεται και δεύτερο PCR μετά την άδεια ορκομωσίας; Δε φυτρώνουν στα δέντρα τόσα λεφτά. Πριν κάνα 6μηνο που μπήκε φίλος, μπορούσε να το κάνει σε οποιαδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, και λογικά μαζί του το χαρτί κατάταξης. Άλλαξε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_nois Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μπορει καποιος να ενημερωση πως παιζει το γεσ?ειχα ακουσει για καθε μερα διανυκτερευση και σκ εξω αλλα εμαθα και για ενοπλες υπηρεσιες.ειναι καλη φαση να βαλω το βυσμα μου να με μεταφερει εκει;Και γενικοτερα που ειναι καλα για να κοιμαμαι σπιτι γιατι εχω σοβαρο οικογενειακο θεμα που το επιβαλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εξαρτάται που θα πέσεις. Αν μπεις σε γραφείο του επιτελείου, λογικά κάθε μέρα θα είσαι έξω (και ΣΚ έξω). Αν μείνεις στο Τ/ΓΕΣ τότε θα κάνεις και ένοπλα αλλά το χειρότερο που έχω ακούσει είναι 1-1 48 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Το PCR ούτε χορηγείται ούτε καλύπτεται κάπως από τον ΕΣ; Δηλαδή σκάω καθαρό 60αρι για μια μαλακία; Επίσης ξέρει κάποιος αν ισχύει ότι χρειάζεται και δεύτερο PCR μετά την άδεια ορκομωσίας; Δε φυτρώνουν στα δέντρα τόσα λεφτά. Πριν φουσκώσεις απο τα νεύρα σου, έψαξες και επιβεβαίωσες πως όντως δε καλύπτεται; Γιατι κι εγώ ξέρω πως με χαρτί κατάταξης το κάνεις δωρεαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_nois Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ωραια,καπου αλλο γνωριζουμε για εξω σε καθημερινη βαση;Εχω ακουσει για ρουφ αλλα δεν ξρρω κατα ποσο ισχυει Ωραια,καπου αλλο γνωριζουμε για εξω σε καθημερινη βαση;Εχω ακουσει για ρουφ αλλα δεν ξρρω κατα ποσο ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Πριν κάνα 6μηνο που μπήκε φίλος, μπορούσε να το κάνει σε οποιαδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, και λογικά μαζί του το χαρτί κατάταξης. Άλλαξε κάτι? 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πριν φουσκώσεις απο τα νεύρα σου, έψαξες και επιβεβαίωσες πως όντως δε καλύπτεται; Γιατι κι εγώ ξέρω πως με χαρτί κατάταξης το κάνεις δωρεαν... Μακάρι να έχετε δίκιο παιδιά, θα ρωτήσω. Σε λόγια γνωστού βασίστηκα, δεν το έψαξα ιδιαίτερα αλλά δεν ήξερα ότι κοστίζει και τόσο πολύ μέχρι σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John33s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Λόγω ενός προβλήματος υγείας έμεινα μια χρονιά στο γυμνάσιο καθώς και τις άλλες τρεις τις έκανα από το σπίτι, κατοίκων διδασκαλία. Πριν λίγο καιρό έκανα εγγραφή για εσπερινό επαλ(1η Λυκείου), αλλά ταυτόχρονα μου ήρθε "χαρτί" για στρατό. Γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι αναβολή μέχρι να ολοκληρώσω το επαλ? Αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιο άλλο έγγραφο από το επαλ, πέρα από αυτό της εγγραφής. Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από John33s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, John33s είπε Καλησπέρα, Λόγω ενός προβλήματος υγείας έμεινα μια χρονιά στο γυμνάσιο καθώς και τις άλλες τρεις τις έκανα από το σπίτι, κατοίκων διδασκαλία. Πριν λίγο καιρό έκανα εγγραφή για εσπερινό επαλ(1η Λυκείου), αλλά ταυτόχρονα μου ήρθε "χαρτί" για στρατό. Γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι αναβολή μέχρι να ολοκληρώσω το επαλ? Αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιο άλλο έγγραφο από το επαλ, πέρα από αυτό της εγγραφής. Ευχαριστώ Αναβολή σπουδών δικαιούσαι εφόσον είσαι μαθητής ή σπουδαστής: α. Λυκείων ή σχολείων δεύτερης ευκαιρίας ή Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και διαρκεί μέχρι 31 Δεκ του εικοστού πρώτου (21ου) έτους (έτος γεν. + 20). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos911 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, bigbigger είπε Καλησπερα,για αναβολη μεσω φρουραρχειο ξερει κανεις τι χρειαζεται; πας μεχρι 5 εργασιμες μερες πριν τη μερα καταταξης π εχεις στο φυλο καταταγης στο φρουραρχειο..οπλιζεσαι με υπομονη γιατι εκει θα ναι 500 ατομα για πλακα που στηνονται απο τις 5-6 το πρωι... επειδη το 99% ειναι για ψυχιατρο,αν εισαι Ι παθολογικο δηλωσε το στην πυλη για να προσπερασεις τη σειρα..απο εκει σε στελνουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο για εξεταση απο την αντιστοιχη ειδικοτητα,σ δινουν ενα χαρτι με την προταση για αναβολη-απαλλαγη το οποιο γυρνας ξανα φρουραρχειο.. μετα απο 10 μερες περιπου παρουσιαζεσαι επιτροπη απαλλαγων π ειναι εντος 401. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από christos911 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anti idiot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Ήρθε η ώρα να κάνω την θητεία μου. Γνώμες για Στρδο ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ) Τεχνικό σώμα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianispapadopoulos555 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από gianispapadopoulos555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα ζητάει για την κατάταξη pcr τεστ ξέρει κανείς άμα το κάνουμε δωρεάν αν ναι που μπορούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinoss2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, LL1 είπε Καλησπέρα ζητάει για την κατάταξη pcr τεστ ξέρει κανείς άμα το κάνουμε δωρεάν αν ναι που μπορούμε. δωρεάν είναι αλλά να έχεις μαζί σου το σημείωμα κατάταξης και ταυτότητα, μπορείς σε στρατιωτικό νοσοκομείο, δημόσιο νοσοκομείο,και σε κάποια κέντρα υγείας αλλά πάρε τηλέφωνο πριν πας γιατί δεν το κάνουν όλα τα κέντρα υγείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_nois Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Για υπεθα που κανονιστηκε η μεταθεση μου τελικα τι ξερουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις