Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/7/2022 στις 12:36 ΜΜ, NedLock είπε

Καλησπερα! Ηρθε και η δικια μου η ωρα. 565 ΤΠ/ΕΟΔ Λαγος Εβρου στα Τεθωρακισμενα. Εχουμε καμια εικονα για το τι παιζει εκει περα? 

Καλημέρα φίλε και εμένα στο ίδιο! Μπαινω στις 19 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikolas230 είπε

Καλημέρα φίλε και εμένα στο ίδιο! Μπαινω στις 19

Καλησπέρα γνωρίζει κανεις αν γίνεται να βγάλεις φύλλο πορείας;και εάν ναι πως και που το βγάζεις;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε

γνωρίζει κάποιος ποια εμβόλια σου κάνουν την πρώτη μέρα? 

Για τον τετανο και την μηνιγγιτιδα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yanis13 είπε

Για τον τετανο και την μηνιγγιτιδα.

ένα σε κάθε χέρι αν γνωρίζω καλά?, και μετά δεν σου κάνουν αλλά ε? εκτός αν χρειαστείς 2η δόση για το τέτανο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε

ένα σε κάθε χέρι αν γνωρίζω καλά?, και μετά δεν σου κάνουν αλλά ε? εκτός αν χρειαστείς 2η δόση για το τέτανο

Λογικα ναι, ενα σε καθε χερι. Εμενα 1 μου ειχαν κανει γιατι για τη μηνιγγιτιδα το ειχα κανει απο παλια εγω

Δευτερη δοση για τετανο οχι, δε θα κανεις.

Εχεις καποιο αγχος/φοβο με την ταυτοχρονη χορηγηση ή οτιδηποτε;

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Λογικα ναι, ενα σε καθε χερι. Εμενα 1 μου ειχαν κανει γιατι για τη μηνιγγιτιδα το ειχα κανει απο παλια εγω

Δευτερη δοση για τετανο οχι, δε θα κανεις.

Εχεις καποιο αγχος/φοβο με την ταυτοχρονη χορηγηση ή οτιδηποτε;

Αυτά τα 2 κάνουν συνήθως. Βέβαια, τα περισσότερα παιδιά που μπαίνουν τώρα είμαι γεννημένα μετά το 2000, οπότε είναι πολύ πιθανόν να τα έχουν ήδη κάνει και να μην χρειάζεται επανάληψη.

Τέτανο μόνο αν είσαι ανεμβολίαστος θα πρέπει να κάνεις 3 δόσεις για να είσαι καλυμμένος.

Αν δεν θέλετε να τα κάνετε μέσα, πάτε σε ένα παθολόγο ή σε κάποιο κέντρο υγείας για να σας τα κάνουν και όταν μπείτε μέσα τους ενημερώνετε.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά βρίσκομαι στο κετχ Πάτρας για ειδικότητα τ.τ.ο

Και θέλω να φύγω άμεσα τι μπορώ νς κάνω

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι μπορώ να γράφω 0 στα διαγωνίσματα Γιά να με διώξουν

Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από εκεί και πέρα 

Μόλις τώρα, Bill_laden80 είπε

Καλησπέρα παιδιά βρίσκομαι στο κετχ Πάτρας για ειδικότητα τ.τ.ο

Και θέλω να φύγω άμεσα τι μπορώ νς κάνω

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι μπορώ να γράφω 0 στα διαγωνίσματα Γιά να με διώξουν

Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από εκεί και πέρα 

Sos παιδιά

Απαντήστε γρήγορα αν είναι εφικτό 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bigbigger είπε

Καλησπερα,για αναβολη μεσω φρουραρχειο ξερει κανεις τι χρειαζεται;

Πας με την γνωματευση του γιατρου σου (ή αν δεν εχεις σε εξεταζουν) στο ιατρειο, μετα πας στο φρουραρχειο για υπογραφες, τα στελνεις με ΚΕΠ και περιμενεις απο στρατολογια για να κλεισεις ραντεβου στο νοσοκομειο που σε εξυπηρετει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Πας με την γνωματευση του γιατρου σου (ή αν δεν εχεις σε εξεταζουν) στο ιατρειο, μετα πας στο φρουραρχειο για υπογραφες, τα στελνεις με ΚΕΠ και περιμενεις απο στρατολογια για να κλεισεις ραντεβου στο νοσοκομειο που σε εξυπηρετει.

:)

Επεξ/σία από rigo0sotirhs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...