yanis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, koularasss είπε Καλησπέρα, Παρουσιάζεται μέσα του μηνός ο αδελφός μου και έχει πλατυποδια. Χρειάζεται να έχει από πριν βεβαίωση; Αν και μπορεί να πάει στον γιατρό του ή πρέπει στο 424; Θα τον πανε στο 424 αν πει το προβλημα του οταν παρουσιαστει και λογικα θα βγει ελευθερος αρβυλων. Να το κυνηγησει, γιατι ειναι δυσκολο παπουτσι η αρβυλα για πλατυποδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Στις 3/7/2022 στις 11:12 ΜΜ, LL1 είπε Τόσο καλη είναι η Άσσηρος; Το ξαναείδα αυτό το comment Καλά... Μην λέτε μαλακίες. Για ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ είναι καλή. Μετά όλοι φεύγουν με μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ και μένουν 5-6 πικραμένοι να βαράνε 4-1 μέχρι να μπει η επόμενη ΕΣΣΟ και να τελειώσει τα ΣΒΕΝ και να μπει υπηρεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, pogchamp είπε Καλά... Μην λέτε μαλακίες. Για ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ είναι καλή. Μετά όλοι φεύγουν με μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ και μένουν 5-6 πικραμένοι να βαράνε 4-1 μέχρι να μπει η επόμενη ΕΣΣΟ και να τελειώσει τα ΣΒΕΝ και να μπει υπηρεσία. Καλα περνουσαν εκει θυμαμαι, τωρα αν πεφτει εμπλοκη καποιες φορες οκ, συμβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick2325 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα είμαι 8 μηνός και υπηρετώ στις ειδικές δυνάμεις πόσες κανονικές άδειες δικαιούμαι ; 13 ή 12 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται να υπηρετείς τόσο καιρό και να μην γνωρίζεις ούτε τα βασικά ? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick2325 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Πως γίνεται να υπηρετείς τόσο καιρό και να μην γνωρίζεις ούτε τα βασικά ? Ε γιατί στις μονάδες που είμαι είναι μπουρδελα και δεν απαντάνε ξεκάθαρα στις ερωτήσεις … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 Δικαιούσαι. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από dionisis1925 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Πως γίνεται να υπηρετείς τόσο καιρό και να μην γνωρίζεις ούτε τα βασικά ? Εδω οι μονιμάδες ειναι μέσα για χρόνια και δε ξέρουν που παν τα 4 Ελληνικός στρατός=το βασίλειο της άγνοιας Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από ProponitisTouKanape 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Μπορεί να ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες. 2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος γονέα που είναι ανίκανος για κάθε εργασία ή έχει συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του ή διατελεί σε χηρεία. (3) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας. Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε εσύ για πιο λόγο θεωρείς τον εαυτό σου προστάτη οικογένειας ? Έχει πεθάνει ο πατέρας μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) @dionisis1925 Είμαι ο μεγαλύτερος γιος θανόντος γονέα αλλά οι γονείς μου είναι διαζευγμένοι. Άρα λογικά όχι το 2. Το 3; Αλλά αυτό που μου γράφεις είναι από το έγγραφο της μειωμένης 9μηνης θητείας. Εγώ είμαι μειωμένης 6μηνης λόγω πολυτεκνίας. Αν δικαιούμαι θητεία στην πόλη μου δεν ξέρω λόγω κάποιων από αυτά τα κριτήρια. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από asxetos_apo_strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε @dionisis1925 Είμαι ο μεγαλύτερος γιος θανόντος γονέα αλλά οι γονείς μου είναι διαζευγμένοι. Άρα λογικά όχι το 2. Το 3; Αλλά αυτό που μου γράφεις είναι από το έγγραφο της μειωμένης 9μηνης θητείας. Εγώ είμαι μειωμένης 6μηνης λόγω πολυτεκνίας. Αν δικαιούμαι θητεία στην πόλη μου δεν ξέρω λόγω κάποιων από αυτά τα κριτήρια. Αν έγραφες από την αρχή την ερώτηση σου δεν θα μιλούσαμε τόση ώρα με θεωρίες. Όσοι κάνουν 6μηνη θητεία υπηρετούν στο τόπο κατοικίας τους. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/7/2022 στις 6:43 ΜΜ, dionisis1925 είπε Αν έγραφες από την αρχή την ερώτηση σου δεν θα μιλούσαμε τόση ώρα με θεωρίες. Όσοι κάνουν 6μηνη θητεία υπηρετούν στο τόπο κατοικίας τους. Απλά προσπαθώ να καταλάβω γενικά τι ισχύει αντί να ρωτάω για τη δική μου συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως δεν θα έπρεπε βέβαια. Τέλος πάντων, αυτό που λες γίνεται μετά την εκπαίδευση; Είναι κάτι που θα πρέπει να μεριμνήσω να κάνω (δε λέω για τη μειωμένη, εκεί ξέρω τι δικαιολογητικά θέλει) ή το κάνουν από μόνοι τους; Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από asxetos_apo_strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά την εκπαίδευση , απλώς καλό θα ήτανε να καταθέσεις τα δικαιολογητικά την ημέρα της κατάταξης για να εγκριθεί πιο γρήγορα η μειωμένη θητεία. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonSnow7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 10:38 ΠΜ, anastasios97 είπε Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 83/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ) στις 18-07-2022 . Δ Εσσο Γρεβενα κι εγω, 19 παρουσιαζομαι, καλη δύναμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις