LL1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, yanis13 είπε 14 ώρες πριν, LL1 είπε Τέλεια Νασαι καλα Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να βγάλεις φύλλο πορείας ; Γιατί μένω Έβρο και με έβαλαν να παρουσιαστώ Θεσσαλονίκη αν γίνεται που και πως το βγάζεις; Νασται καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NickPap97 είπε Το φύλλο πορείας μου γράφει για ανάγκες μιας διεύθυνσης.Ξερεις αν τσιμπάνε σκοπέτα και οι γραφείς των επιτελείων; . Για ανάγκες Α2/ΔΙΠΑ/ΟΑΣ; Αν ναι, τότε δε θα ξαναπιάσεις όπλο σε υπηρεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Ισχύει ακόμα το "προστάτης"; Και αν ναι πως ακριβώς ορίζεται; Το έψαξα πολύ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. http://www.army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lwtos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Εχω την εντυπωση οτι τοτε που υπηρετησα1989-1991 ισχυε 19 μηνες θητειας ..με τον τελευταιο να μην τον υπηρετουμε.! Τον λεγαμε αδεια απολυσεως και απλα γυρνουσαμε να παρουμε το απολυτηριο!!! Στην ουσια καναμε 18 μηνο!! Ισχυει..η κανω λαθος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Φιλε μου δεν νομιζω οτι υπηρχε ποτε θεσμοθετημενη αδεια απολυσεως. Συνηθως ως αδεια απολυσεως λογιζοταν και ακομα λογιζεται οση κανονικη αδεια σου εχει μεινει συν τις τιμητικες που κολλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Lwtos είπε Εχω την εντυπωση οτι τοτε που υπηρετησα1989-1991 ισχυε 19 μηνες θητειας ..με τον τελευταιο να μην τον υπηρετουμε.! Τον λεγαμε αδεια απολυσεως και απλα γυρνουσαμε να παρουμε το απολυτηριο!!! Στην ουσια καναμε 18 μηνο!! Ισχυει..η κανω λαθος?? Λίγοι μου ακούγονται οι μήνες.Το 95 που πήγα εγώ έκανα 20 μήνες.Οι προηγούμενες σειρες έκαναν 21 μήνες.Αεροπορία αυτά. Αδεια απολυσης έβαζες ότι άδεια σου είχε μείνει μαζί με τιμητικές κλπ.Εγω τις έχασα τις τελευταίες μέρες της άδειας γιατι προκηρύχθηκαν εκλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επι Σαμαρα εκοψε 1 μηνα θητεια και 1 μηνα που ηταν σαν αδεια αλλα ησουν ακομα στρατιωτης εκτος απο τις κανονικες αγδειες μεσα στη θητεια που ειχες.Νομιζω και εγω 19+1 που γινανε 18 206 σειρα πεζικο απολύθηκα το 92 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από SPY_oo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Το 1991 (νομίζω) άρχισε να εφαρμόζεται το τριζωνικό σύστημα με 15 ή 17 ή 19 μήνες ανάλογα την περιοχή, και αντίστοιχα περισσότερους για Ναυτικό και Αεροπορία, σε συνεννόηση με τις κομματικές νεολαίρες. Σήμερα είναι διζωνικό. Είχαν γεμίσει τότε όλες οι μονάδες στην Αθήνα με 19μήνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ο θείος μου είχε υπηρετήσει αρχές του 90 και ήτανε σχεδόν 2 έτη η θητεια τους, ΚΕΒΟΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 ναι ισχυε ο μηνας απολυσεως αλλα μεχρι το 92 ειχε καταργηθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, dionisis1925 είπε http://www.army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Αυτά τα γνωρίζω. Ρωτάω συγκεκριμένα για την κατάσταση του "προστάτη" επειδή δεν αναφέρεται σαν όρος σε αυτό το έγγραφο και επειδή συζητώντας με παλιούς κατάλαβα ότι συνήθως συνδέεται με κάποια άλλα πλεονέκτηματα πέραν της μειωμένης θητείας, όπως πιθανότητες για θητεία στην πόλη διαμονής σου. Εκτός αν εννοείς ότι όποιος έχει μειωμένη θητεία θεωρείται αυτόματα και προστάτης. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από asxetos_apo_strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, Παρουσιάζεται μέσα του μηνός ο αδελφός μου και έχει πλατυποδια. Χρειάζεται να έχει από πριν βεβαίωση; Αν και μπορεί να πάει στον γιατρό του ή πρέπει στο 424; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Αυτά τα γνωρίζω. Ρωτάω συγκεκριμένα για την κατάσταση του "προστάτη" επειδή δεν αναφέρεται σαν όρος σε αυτό το έγγραφο και επειδή συζητώντας με παλιούς κατάλαβα ότι συνήθως συνδέεται με κάποια άλλα πλεονέκτηματα πέραν της μειωμένης θητείας, όπως πιθανότητες για θητεία στην πόλη διαμονής σου. Εκτός αν εννοείς ότι όποιος έχει μειωμένη θητεία θεωρείται αυτόματα και προστάτης. http://www.army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/b3-dieythynsi-opliton-thiteias-10 Κάτι άλλο δεν υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε http://www.army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/b3-dieythynsi-opliton-thiteias-10 Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Στις 3/7/2022 στις 11:07 ΜΜ, LL1 είπε Είμαι προστάτης της οικογένειας τριτεκνος και έχω αδερφό με αναπηρικό πρόβλημα. Γι' αυτό μπήκα στον κόπο να ρωτήσω εξ αρχής με παράθεση εδώ. Ο φίλος εδώ αναφέρει αλλά κριτήρια που δεν είναι επίσης στο παραπάνω έγγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μπορεί να ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες. 2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος γονέα που είναι ανίκανος για κάθε εργασία ή έχει συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του ή διατελεί σε χηρεία. (3) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας. Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε εσύ για πιο λόγο θεωρείς τον εαυτό σου προστάτη οικογένειας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις