Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Δικαιουσαι κατ εξαιρεση (υπαρχουν θεματα υγειας κλπ;;); Εχεις βυσμα; Ποια ειναι η κατασταση σου, γιατι ειναι πολυ ρευστο το ποτε θα παρεις μεταθεση!

Είμαι προστάτης της οικογένειας τριτεκνος και έχω αδερφό με αναπηρικό πρόβλημα.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, LL1 είπε

Τοτε μαλλον δικαιουσαι κατ' εξαιρεση, οπου θα την παρεις μετα τα ΣΠΕΝ. Παρασκευη 29 Ιουλη ορκιζεσαι, παιρνεις μια 10αρα αδεια, γυρνας και κανεις 3 βδομαδες εκπαιδευση και μετα περιμενεις τη μεταθεση σου. Αν υπαρχει βυσμα να την σπρωξει, ακομα καλυτερα.

Πολυ καλα ειναι στην Ασσηρο, θα την παλεψεις.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yanis13 είπε

Τοτε μαλλον δικαιουσα κατ' εξαιρεση, οπου θα την παρεις μετα τα ΣΠΕΝ. Παρασκευη 29 Ιουλη ορκιζεσαι, παιρνεις μια 10αρα αδεια, γυρνας και κανεις 3 βδομαδες εκπαιδευση και μετα περιμενεις τη μεταθεση σου. Αν υπαρχει βυσμα να την σπρωξει, ακομα καλυτερα.

Πολυ καλα ειναι στην Ασσηρο, θα την παλεψεις.

Τόσο καλη είναι η Άσσηρος; Το ξαναείδα αυτό το comment

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LL1 είπε

Τόσο καλη είναι η Άσσηρος; Το ξαναείδα αυτό το comment

Τι σωμα/οπλο εισαι (πυροβολικο, μηχανικο κλπ) ;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yanis13 είπε

Τι σωμα/οπλο εισαι (πυροβολικο, μηχανικο κλπ) ;;

Πυροβολικό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LL1 είπε

Πυροβολικό

Α στο 108. Ναι, ειναι πολυ καλα συνηθως και απο στελεχη και απο υπηρεσιες.

Φαγητο εξαιρετικο, υπαρχει και λεσχη αξιωματικων με γυρο, πιτσα.

Αυτα ισχυαν πανω κατω περσι που εκανα ενα περασμα απο εκει για ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ, δε νομιζω να αλλαξε κατι ραγδαια και να εχεις θεμα.

Δημοσ.
Στις 1/7/2022 στις 6:26 ΜΜ, panoschr είπε

Ήρθε σε ένα φιλαράκι να παρουσιαστεί στη Νέα Σάντα Κιλκίς για σώμα Μηχανικό (ΥΕΑ). Ξέρετε άλλη μονάδα μηχανικού στην Θεσσαλονίκη εκτός από την 723 στην Σίνδο; Μπορεί να μάθει κάπως σε ποια μονάδα θα πάει μετά την Νέα Σάντα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

737 διεύθυνση στρατιωτικών εργων

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LL1 είπε

Ισχύει ακόμα το "προστάτης"; Και αν ναι πως ακριβώς ορίζεται; Το έψαξα πολύ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Δημοσ.

Λόττο, απο πολύ καλά μεχρι σκοπέτα. Επειδή το Τ/ΓΕΣ "ταϊζει" τα γραφεία του επιτελείου, εχει δεκάδες πόστα με άλλα ωράρια, άλλη συχνότητα υπηρεσιών κλπ

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Λόττο, απο πολύ καλά μεχρι σκοπέτα. Επειδή το Τ/ΓΕΣ "ταϊζει" τα γραφεία του επιτελείου, εχει δεκάδες πόστα με άλλα ωράρια, άλλη συχνότητα υπηρεσιών κλπ

Το φύλλο πορείας μου γράφει για ανάγκες μιας διεύθυνσης.Ξερεις αν τσιμπάνε σκοπέτα και οι γραφείς των επιτελείων; .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...