Tsapinho Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Υεα πήγαιναν θες να πεις όσοι δεν είχαν τι να κάνουν στην ζωή τους. Τώρα το παιδιά δεν πάνε στρατό ούτως ή άλλως. Πίνουν μαύρο και ακούνε Τραπ όλη μέρα. Ακόμα και σε δουλειές τύπου ντελιβερι αποτυγχάνουν! Καλά χαλάρωσε λίγο. Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει άδικο κάποιος που δεν θέλει να πάει στρατό ; Του δινουν κάποιο κίνητρο για να θέλει να πάει ; Καλό μισθό ας πούμε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasios97 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 83/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ) στις 18-07-2022 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα αν πας στα ΚΕΠ γίνεται να αλλάξεις τοποθεσία παρουσίασης;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasios97 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, anastasios97 είπε Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 83/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ) στις 18-07-2022 . Ερώτηση, σε αυτήν την μορφή να σας τα γράφει έτσι που το βρήκατε γιατί στο πληροφορίες για την κατάταξη μου, μου βγάζει ένα κόκκινο πλαίσιο στην πάνω μεριά της σελίδας και error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, LL1 είπε Καλησπέρα αν πας στα ΚΕΠ γίνεται να αλλάξεις τοποθεσία παρουσίασης;; Ναι σε ρωτάνε και στέλνουν το αυτοκίνητο του ταξίαρχου να σε πάρει πριβε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasios97 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 @alexisgav Ναι μου το έβγαζε και μένα. Λογικά είχε κολλήσει το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinoss2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, alexisgav είπε Ερώτηση, σε αυτήν την μορφή να σας τα γράφει έτσι που το βρήκατε γιατί στο πληροφορίες για την κατάταξη μου, μου βγάζει ένα κόκκινο πλαίσιο στην πάνω μεριά της σελίδας και error. αν μπεις με τους κωδικούς taxis net στα βγάζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, alexisgav είπε Ερώτηση, σε αυτήν την μορφή να σας τα γράφει έτσι που το βρήκατε γιατί στο πληροφορίες για την κατάταξη μου, μου βγάζει ένα κόκκινο πλαίσιο στην πάνω μεριά της σελίδας και error. Απαντάω σε μένα για όποιον έχει το ίδιο θέμα. Τελικά μου το βγάζει ΧΩΡΙΣ να έχω συνδεθεί με τους κωδικούς taxis net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoschr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Ήρθε σε ένα φιλαράκι να παρουσιαστεί στη Νέα Σάντα Κιλκίς για σώμα Μηχανικό (ΥΕΑ). Ξέρετε άλλη μονάδα μηχανικού στην Θεσσαλονίκη εκτός από την 723 στην Σίνδο; Μπορεί να μάθει κάπως σε ποια μονάδα θα πάει μετά την Νέα Σάντα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigbigger Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Καλησπερα παιδια, εχω καποιες αποριες 1. Υπάρχουν φρουραρχεια που να εξυπηρετουν πειραια; πχ 700ΣΕ ή Ναυσταθμος Σαλαμίνας; 2. Για αναβολη μεσω φρουραρχειο χρειαζεται μετα να παει κανεις 401 ή ρουφ για να στειλει χαρτια η τα κανουν μονοι τους; 3. Ξερεις κανεις ποτε χρησιμευει αυτος ο συνδεσμος; Ευχαριστω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EL_Greco21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, anastasios97 είπε Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 83/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ) στις 18-07-2022 . Αν μπορείς να νέος βύσμα ΚΑΝΤΟ ΓΡΉΓΟΡΑ. Είμαι Γ ΕΣΣΟ, εκεί παρουσιάστηκα. Αν όχι το χειρότερο, είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Και αυτά είναι και λόγια από 3-4 εσσο πριν από εμένα. Οργάνωση μηδενική, βγάζουν κομπλεξ για πλάκα, κάνουν πράγματα που θεωρούνται καψόνια αλλά τα βαφτίζουν πειθαρχεία και γενικά στρατοκαυλιαση στο έπακρο. Επίσης ο διοικητής του λόχου έχει ακουστεί ότι δεν γουστάρει καθόλου τους νεοσυλλεκτους. Υπάρχουν στελέχη που είναι ξηγημενα αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ χάνονται στην σαπίλα των άλλων στελεχών. Για να μην πέσει κάποιος να με φάει και να μου λέει αρλούμπες, δεν είμαι πιτσιρικάς, είμαι πάνω από 25+ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasios97 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Εκεί είσαι ακόμα; Εγώ λογικά μόνο προπαίδευση θα κάνω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα για λοκ πόσο κρατάει η θητεία γνωρίζει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasios97 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 9 μήνες είναι σε όλες τις ειδικές δυνάμεις και η μειωμένη θητεία λόγω κοινωνικών κριτηρίων είναι 8 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις