Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Υεα πήγαιναν θες να πεις όσοι δεν είχαν τι να κάνουν στην ζωή τους. Τώρα το παιδιά δεν πάνε στρατό ούτως ή άλλως. Πίνουν μαύρο και ακούνε Τραπ όλη μέρα. Ακόμα και σε δουλειές τύπου ντελιβερι αποτυγχάνουν!

Καλά χαλάρωσε λίγο. Δηλαδή πιστεύεις ότι έχει άδικο κάποιος που δεν θέλει να πάει στρατό ; Του δινουν κάποιο κίνητρο για να θέλει να πάει ; Καλό μισθό ας πούμε ;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 83/2022 .
Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ) στις 18-07-2022 .

4 ώρες πριν, anastasios97 είπε
Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 83/2022 .
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ) στις 18-07-2022 .

Ερώτηση, σε αυτήν την μορφή να σας τα γράφει έτσι που το βρήκατε γιατί στο πληροφορίες για την κατάταξη μου, μου βγάζει ένα κόκκινο πλαίσιο στην πάνω μεριά της σελίδας και error.

46 λεπτά πριν, LL1 είπε

Καλησπέρα αν πας στα ΚΕΠ γίνεται να αλλάξεις τοποθεσία παρουσίασης;;

Ναι σε ρωτάνε και στέλνουν το αυτοκίνητο του ταξίαρχου να σε πάρει πριβε

• Like 1

44 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Ερώτηση, σε αυτήν την μορφή να σας τα γράφει έτσι που το βρήκατε γιατί στο πληροφορίες για την κατάταξη μου, μου βγάζει ένα κόκκινο πλαίσιο στην πάνω μεριά της σελίδας και error.

αν μπεις με τους κωδικούς taxis net στα βγάζει κανονικά 

2 ώρες πριν, alexisgav είπε

Απαντάω σε μένα για όποιον έχει το ίδιο θέμα.

Τελικά μου το βγάζει ΧΩΡΙΣ να έχω συνδεθεί με τους κωδικούς taxis net. 

Ήρθε σε ένα φιλαράκι να παρουσιαστεί στη Νέα Σάντα Κιλκίς για σώμα Μηχανικό (ΥΕΑ). Ξέρετε άλλη μονάδα μηχανικού στην Θεσσαλονίκη εκτός από την 723 στην Σίνδο; Μπορεί να μάθει κάπως σε ποια μονάδα θα πάει μετά την Νέα Σάντα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα παιδια, εχω καποιες αποριες

1. Υπάρχουν φρουραρχεια που να εξυπηρετουν πειραια; πχ 700ΣΕ ή Ναυσταθμος Σαλαμίνας;
2. Για αναβολη μεσω φρουραρχειο χρειαζεται μετα να παει κανεις 401 ή ρουφ  για να στειλει χαρτια η τα κανουν μονοι τους;
3. Ξερεις κανεις ποτε χρησιμευει αυτος ο συνδεσμος;
image.png.975ec2f484554b85b1329bf518935245.png

Ευχαριστω,

9 ώρες πριν, anastasios97 είπε

Αν μπορείς να νέος βύσμα ΚΑΝΤΟ ΓΡΉΓΟΡΑ. Είμαι Γ ΕΣΣΟ, εκεί παρουσιάστηκα. Αν όχι το χειρότερο, είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Και αυτά είναι και λόγια από 3-4 εσσο πριν από εμένα. Οργάνωση μηδενική, βγάζουν κομπλεξ για πλάκα, κάνουν πράγματα που θεωρούνται καψόνια αλλά τα βαφτίζουν πειθαρχεία και γενικά στρατοκαυλιαση στο έπακρο. Επίσης ο διοικητής του λόχου έχει ακουστεί ότι δεν γουστάρει καθόλου τους νεοσυλλεκτους. Υπάρχουν στελέχη που είναι ξηγημενα αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ χάνονται στην σαπίλα των άλλων στελεχών. 

Για να μην πέσει κάποιος να με φάει και να μου λέει αρλούμπες, δεν είμαι πιτσιρικάς, είμαι πάνω από 25+

• Thanks 1
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...