tgk97 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πυροβολικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 565 ΤΠ/ΕΟΔ (ΛΑΓΟΣ) στις 19-07-2022 . Γνωρίζει κανείς τίποτα για τη συγκεκριμένη μονάδα;
LL1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα επειδή σε εμένα δεν έχει ενδείξει για ΥΕΑ μπορώ να μπω πάλι; 40 λεπτά πριν, tgk97 είπε Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πυροβολικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 565 ΤΠ/ΕΟΔ (ΛΑΓΟΣ) στις 19-07-2022 . Γνωρίζει κανείς τίποτα για τη συγκεκριμένη μονάδα; Ήμουνα εκεί μια εβδομάδα πριν 3 χρόνια και πήρα αναβολή (μένω Ορεστιάδα που είναι δίπλα) την έκατσες την βάρκα εκεί που πας ++ το δεύτερο μεγαλύτερο στρατόπεδο στην Ελλάδα νομίζω.
dionisis1925 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, LL1 είπε Καλησπέρα επειδή σε εμένα δεν έχει ενδείξει για ΥΕΑ μπορώ να μπω πάλι; Ήμουνα εκεί μια εβδομάδα πριν 3 χρόνια και πήρα αναβολή (μένω Ορεστιάδα που είναι δίπλα) την έκατσες την βάρκα εκεί που πας ++ το δεύτερο μεγαλύτερο στρατόπεδο στην Ελλάδα νομίζω. Όχι από την στιγμή που αν έχω καταλάβει καλά πήρες αναβολή για λόγους υγείας δεν μπορείς να γίνεις Δόκιμος.
Oogways Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 καλησπέρα παιδιά!! Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Υλικού Πολέμου. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 645 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (645 Μ/Κ ΤΠ) (ΞΑΝΘΗ) στις 20-07-2022 . Σας παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το παραπάνω στρατόπαιδο.. ? Τι ακριβώς ειναι το υλικό πολέμου, είδα οτι υπάρχουν 5 μονάδες στην αθήνα.. ειναι ευκολο να ερθω στον τόπο μου (αθηνα)??
Konstantinoss2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 υπάρχει στην Πελοπόννησο κάποια μοιρα καταδρομων? ευχαριστώ
yanis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, Oogways είπε καλησπέρα παιδιά!! Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Υλικού Πολέμου. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 645 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (645 Μ/Κ ΤΠ) (ΞΑΝΘΗ) στις 20-07-2022 . Σας παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το παραπάνω στρατόπαιδο.. ? Τι ακριβώς ειναι το υλικό πολέμου, είδα οτι υπάρχουν 5 μονάδες στην αθήνα.. ειναι ευκολο να ερθω στον τόπο μου (αθηνα)?? Καλα ειναι εκει απ οσο ξερω απο γνωστους μου. Με βυσμα μπορεις να ερθεις Αθηνα ναι.
LL1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Όχι από την στιγμή που αν έχω καταλάβει καλά πήρες αναβολή για λόγους υγείας δεν μπορείς να γίνεις Δόκιμος. Ναι έχω πάρει αναβολή υγείας, είναι σιγουρο αυτό που λες;
dionisis1925 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, LL1 είπε Ναι έχω πάρει αναβολή υγείας, είναι σιγουρο αυτό που λες; Ε μερικά πράγματα στο στρατό όσα χρόνια και αν περάσουν δεν αλλάζουν, όταν παρουσιαστείς δήλωσε ενδιαφέρον ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να σε πάρουν. Υ.Γ Κωνσταντίνε όχι , οι μοίρες καταδρομών είναι βόρειες (Δράμα,Νάουσα,Ρεντίνα) και νησιώτικες Χίος-Μυτιλήνη-Σάμος-Κω-Ρόδος και Κρήτη. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από dionisis1925 1
DaemonLord92 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 19/6/2022 στις 2:54 ΠΜ, dimlg77 είπε Ο Μπιρης φεύγει την 1η Ιουλη και πηγαινει εξωτερικό απο οσο εχω ακούσει. Αλλάζει η διοίκηση και στη Γ πυροβολαρχια στην Κυμη που ειμαι εγώ και ερχεται ο διοικητής που ηταν στην Ριτσωνα. Και γενικά φεύγουν αρκετά στελέχη και απο την Κυμη Εγω ήμουν Πυροβολαρχια Διοικήσεως (ΠΔ) και με τον Μπιρη ειχα πολλα παρε δωσε. Τελικα τα καταφερε να παει εξωτερικο; Εγω του ειχα φτιαξει την αιτηση την τελευταια φορα (ημουν 1ο γραφειο). Τον εκοβαν γενικα γιατι δεν ειχε επαρκεις γνωσεις στα αγγλικα 🤣
Panagiotis19009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Oogways είπε καλησπέρα παιδιά!! Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Υλικού Πολέμου. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 645 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (645 Μ/Κ ΤΠ) (ΞΑΝΘΗ) στις 20-07-2022 . Σας παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το παραπάνω στρατόπαιδο.. ? Τι ακριβώς ειναι το υλικό πολέμου, είδα οτι υπάρχουν 5 μονάδες στην αθήνα.. ειναι ευκολο να ερθω στον τόπο μου (αθηνα)?? Υλικό πολέμου είναι το σώμα που έχεις επιλεγεί. Βυσματικό γενικά σώμα, δεν συγκρίνεται με πεζικό, τεθωρακισμένα κλπ. Ουσιαστικά, οι μονάδες αυτές προμηθεύουν τον στρατό με υλικά, ιματισμό κλπ. Στην Αθήνα δεν νομίζω είναι καλή ιδέα να πας σε υλικοπολεμίτικη μονάδα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από Panagiotis19009
Oogways Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Υλικό πολέμου είναι το σώμα που έχεις επιλεγεί. Βυσματικό γενικά σώμα, δεν συγκρίνεται με πεζικό, τεθωρακισμένα κλπ. Ουσιαστικά, οι μονάδες αυτές προμηθεύουν τον στρατό με υλικά, ιματισμό κλπ. Στην Αθήνα δεν νομίζω είναι καλή ιδέα να πας σε υλικοπολεμίτικη μονάδα. Έχω σπουδές στην χημεία τροφίμων, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και είμαι στο τέλος του διδακτορικού μου... Πιο πολύ με καίει να προσπαθήσω να πάρω κάποια προϋπηρεσία με βάση τις σπουδές μου. Για αυτό ψάχνω αν μπορώ να έρθω στην Αθήνα στην μονάδα ΧΗΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΧΗΣ) στο Γουδί.. Είδα ότι έχει σχετικά με τα τρόφιμα μέσα εκεί... ποσο ειναι εφικτό ομως αυτό ? (* Στο site του ΓΕΣ ειδα οτι αυτη η μονάδα ανήκει στο σώμα υλικά πολέμου) Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από Oogways
yanis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Oogways είπε Έχω σπουδές στην χημεία τροφίμων, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και είμαι στο τέλος τους διδακτορικού μου... Πιο πολύ με καίει να προσπαθήσω να πάρω κάποια προϋπηρεσία με βάση τις σπουδές μου. Για αυτό ψάχνω αν μπορώ να έρθω στην Αθήνα στην μονάδα ΧΗΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΧΗΣ) στο Γουδί.. Είδα ότι έχει σχετικά με τα τρόφιμα μέσα εκεί... ποσο ειναι εφικτό ομως αυτό ? Θελει πολυ δυνατο βυσμα για εκει. Κανε απο τωρα τα κουμαντα σου. Χημειο εχει και στην 871 αβεκ, πιο ζορικο βεβαια. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από yanis13
Panagiotis19009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Oogways είπε Έχω σπουδές στην χημεία τροφίμων, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και είμαι στο τέλος τους διδακτορικού μου... Πιο πολύ με καίει να προσπαθήσω να πάρω κάποια προϋπηρεσία με βάση τις σπουδές μου. Για αυτό ψάχνω αν μπορώ να έρθω στην Αθήνα στην μονάδα ΧΗΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΧΗΣ) στο Γουδί.. Είδα ότι έχει σχετικά με τα τρόφιμα μέσα εκεί... ποσο ειναι εφικτό ομως αυτό ? Δυστυχώς στον στρατό αυτά δεν τα υπολογίζουν. 3 διδάκτορες είχα στην σειρά μου (29+ χρονών) και βάραγαν κανονικά σκοπέτα. Οι μόνοι που θα ασχοληθούν πραγματικά με το αντικείμενο της δουλείας τους είναι οι γιατροί και οι μάγειρες. Δεν λέω, σίγουρα υπάρχουν μονάδες που θα μπορείς να ασχοληθείς κάπως, αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα. **Το ΧΗΣ είναι στον Πειραιά. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από Panagiotis19009 3
tamtakos01 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Ξερω οτι ειναι μικρες οι πιθανοτητες αλλα ξερει κανεις για το πεδιο βολης Κρητης στα χανια? τι παιζει εκει?
dimlg77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, DaemonLord92 είπε Εγω ήμουν Πυροβολαρχια Διοικήσεως (ΠΔ) και με τον Μπιρη ειχα πολλα παρε δωσε. Τελικα τα καταφερε να παει εξωτερικο; Εγω του ειχα φτιαξει την αιτηση την τελευταια φορα (ημουν 1ο γραφειο). Τον εκοβαν γενικα γιατι δεν ειχε επαρκεις γνωσεις στα αγγλικα 🤣 χαχα μάλλον τα κατάφερε😅. Αύριο ειναι και το αγημα στο Καπανδριτι για την αλλαγή διοκησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις