yanis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε σίγουρα? το λέω για να μην πάω εκεί και μου πουν ότι θέλουν πιο πρόσφατη και με στείλουν στο 401 να βγαλω εκεί. Οχι, δε θα εχεις θεμα.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Konstantinoss2003 είπε σίγουρα? το λέω για να μην πάω εκεί και μου πουν ότι θέλουν πιο πρόσφατη και με στείλουν στο 401 να βγαλω εκεί. Δεν χρειάζεται να πας 1 μήνα πριν. Πήγαινε 3-4 μέρες νωρίτερα. Με το σημείωμα κατάταξης σε δημόσιο νοσοκομείο την βγάζεις δωρεάν.
yanis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Δεν χρειάζεται να πας 1 μήνα πριν. Πήγαινε 3-4 μέρες νωρίτερα. Με το σημείωμα κατάταξης σε δημόσιο νοσοκομείο την βγάζεις δωρεάν. 3 μερες ειναι οριακα, μπορει να μην ειναι ετοιμη αμεσως. Με το που παρεις το σημειωμα φιλε, πηγαινε με αυτο στο νοσοκομειο.
phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Επίσης μπορείς να μη βγάλεις και να πας με κίνηση την πρώτη μέρα μαζί με άλλους να βγάλετε και να εγκαινιάσεις το φίδιασμα.
meletis_m Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Konstantinoss2003 είπε σίγουρα? το λέω για να μην πάω εκεί και μου πουν ότι θέλουν πιο πρόσφατη και με στείλουν στο 401 να βγαλω εκεί. 2 ημέρες πριν πήγαινε. Σε δημόσιο νοσοκομείο πας 8-1 τουλάχιστον έτσι έγινε πριν 2 μήνες που μπήκα και δε χρειάζεται ραντεβού , πας με το σημείωμα κατάταξης
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, LL1 είπε Γνωρίζει κανείς πόσο θα κάνω σαν προστάτης οικογένειας, τριτεκνος και με αδερφό με αναπηρία; 8μηνο και ισως δικαιουσαι κατ εξαιρεση.
LL1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 8μηνο και ισως δικαιουσαι κατ εξαιρεση. Όντως; Νόμιζα εξάμηνο αμάν τόσα συνέβησαν στο σπίτι και δικαιούμαι οκτάμηνο 😆
ThanosGR4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλησπερα μου ηρθε το χαρτι και εχω μερικες απορίες οποιος μπορει να βοηθησει 1) Πως ειναι η Θηβα 2) Το ΕΛΔΥΚ ειναι στανταρ ? 3) Το ερευνας πληροφορικης ειναι διαφορετικο απο το πεζικό αν ναι εχει παει κανενας ξερει τι ειναι πως ειναι 4) Ειμαι μέλος 3τεκνης οικογένειας αυτά τα χαρτια ποτε τα κανω και που τα παρουσιαζω ; Ευχαριστω
meletis_m Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, ThanosGR4 είπε Καλησπερα μου ηρθε το χαρτι και εχω μερικες απορίες οποιος μπορει να βοηθησει 1) Πως ειναι η Θηβα 2) Το ΕΛΔΥΚ ειναι στανταρ ? 3) Το ερευνας πληροφορικης ειναι διαφορετικο απο το πεζικό αν ναι εχει παει κανενας ξερει τι ειναι πως ειναι 4) Ειμαι μέλος 3τεκνης οικογένειας αυτά τα χαρτια ποτε τα κανω και που τα παρουσιαζω ; Ευχαριστω Από το Κέντρο πυροβολικού απέχει 2-4 χιλιομετρα η Θηβα . Μαγαζιά έχει αρκετά . Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις έρευνας πληροφορικής . Τη ημέρα καταταξης καταθέτεις ότι δικαιολογητικά έχεις και τίτλους σπουδών , και αναλόγως τις ανάγκες της μονάδας θα αποφασιστει . Μπορεί να είστε πολλά άτομα Έρευνας πληροφορικής Ότι χαρτιά έχεις να τα έχεις μαζί σου φωτοαντιγραφα
Ffloros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 27/6/2022 στις 10:58 ΜΜ, stavros750 είπε Απλώς έχε κατά νου, λόγω και του ν+2, αν δεν έχεις τελειώσει με τα μαθημάτα, μήπως είναι καλή ιδέα να κάνεις διακοπή σπουδών. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες βέβαια που πρέπει να συνυπολογίσεις πριν πάρεις αυτήν την απόφαση, όπως το σε ποια μονάδα θα είσαι (από άποψη υπηρεσιών), πόσο μακρία θα είσαι από τον τόπο που εδρεύει το πανεπιστήμιο κ.α Σε ευχαριστώ για την ανησυχία σου. Όσοι φοιτητές ήταν ήδη εγγεγραμμένοι στο πανεπιστήμιο αλλά δεν είχαν ξεπεράσει τον ελάχιστο χρόνο φοίτησης, έχουν ν+2 έτη από τη στιγμή που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος, και όχι ν+2 έτη συνολικά. 1
asxetos_apo_strato Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έσκασαν τα σημειώματα κατάταξης σήμερα, οπότε λογικά θα έχει αρκετές ερωτήσεις το thread. Εγώ θέλω να ρωτήσω, το σημείωμα μου γράφει "'Ερευνας Πληροφορικής (ΥΕΑ)". Έχει 2 ώρες που ψάχνω και διαβάζω τι είναι το ΥΕΑ, έχω δει κανονικά και όλη τη συζήτηση που έγινε εδώ, αλλά πάλι δεν έχω πολυκαταλάβει. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πολύ απλά τι σημαίνει, κατά πόσο έχει σημασία ότι γράφτηκε στο σημείωμα και κατά πόσο έχεις δικαίωμα να το αρνηθείς; Επίσης, απ' ότι διάβασα υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να γίνεις ΥΕΑ, τις οποίες εγώ δεν πληρώ - άρα γιατί το έβαλαν; Πέρα από αυτό, διαβάζω γενικά ότι το Έρευνας και Πληροφορικής είναι βυσματικό. Παρουσιάζομαι σε στρατόπεδο διπλανής πόλης, ενώ στη σχετική φόρμα είχα δηλώσει στρατόπεδο της δικής μου. Εφ' όσον είναι αρκετά πιθανό να μη μπω εκεί που γράφει το σημείωμά μου, αυτό συνεπάγεται και ότι έχω καλύτερες πιθανότητες να είμαι στην πόλη μου ή αφού παρουσιάζομαι εκεί είναι πιθανότερο να μείνω και εκεί; Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί εκ των προτέρων. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από asxetos_apo_strato
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Η μόνη προϋπόθεση για να πας ΥΕΑ ειναι να εχεις τελειώσει Λύκειο, τιποτα άλλο. Γίνεσαι Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός, υπηρετείς παραπάνω, μόνο παραμεθόριο και για κάποιους μήνες πληρώνεσαι μισθό. ΥΕΑ πάνε ολο 19χρονα-20χρονα που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κάνουν στην εξω ζωή. Προαιρετικό είναι, σε ρωτάνε αν θες να πας, λες οχι, συνεχίζεις τη ζωή σου 2 1
asxetos_apo_strato Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Η μόνη προϋπόθεση για να πας ΥΕΑ ειναι να εχεις τελειώσει Λύκειο, τιποτα άλλο. Γίνεσαι Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός, υπηρετείς παραπάνω, μόνο παραμεθόριο και για κάποιους μήνες πληρώνεσαι μισθό. ΥΕΑ πάνε ολο 19χρονα-20χρονα που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κάνουν στην εξω ζωή. Προαιρετικό είναι, σε ρωτάνε αν θες να πας, λες οχι, συνεχίζεις τη ζωή σου Κατάλαβα... προφανώς και δε θέλω, εδώ σταμάτησα από δουλειά για να τελειώνω νωρίτερα. Εδώ διάβασα τις προϋποθέσεις και επειδή είμαι μειωμένης θητείας μου φάνηκε περίεργο. Btw παρουσιάζομαι στο Στρδο ΛΓΟΥ(ΠΖ) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ). Άμα έχει κανείς πληροφορίες ας γράψει. Λίγο που έψαξα δε διάβασα πολύ θετικά πράγματα.
Tetrabitos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε ΥΕΑ πάνε ολο 19χρονα-20χρονα που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κάνουν στην εξω ζωή. Προαιρετικό είναι, σε ρωτάνε αν θες να πας, λες οχι, συνεχίζεις τη ζωή σου Υεα πήγαιναν θες να πεις όσοι δεν είχαν τι να κάνουν στην ζωή τους. Τώρα το παιδιά δεν πάνε στρατό ούτως ή άλλως. Πίνουν μαύρο και ακούνε Τραπ όλη μέρα. Ακόμα και σε δουλειές τύπου ντελιβερι αποτυγχάνουν!
stavros750 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Ffloros είπε Σε ευχαριστώ για την ανησυχία σου. Όσοι φοιτητές ήταν ήδη εγγεγραμμένοι στο πανεπιστήμιο αλλά δεν είχαν ξεπεράσει τον ελάχιστο χρόνο φοίτησης, έχουν ν+2 έτη από τη στιγμή που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος, και όχι ν+2 έτη συνολικά. Ισχύει αυτό απλά δεν ήξερα και πότε μπήκες. Για όσους ήδη είχαν συμπληρώσει τα ελάχιστα έτη φοίτησης είναι ν, ενώ σε όσους όχι είναι ν+2
Προτεινόμενες αναρτήσεις