meletis_m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, LL1 είπε Τίποτα δεν γράφει στη. Στρατολογία μπαίνω κάθε μέρα. Πότε έκοψες τη αναβολή ; Εάν τη έκοψες πρόσφατα περίμενε 1 εβδομάδα
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πότε έκοψες τη αναβολή ; Εάν τη έκοψες πρόσφατα περίμενε 1 εβδομάδα Δεν την έκοψα τελείωσε το προηγούμενο μήνα και ήμουν υποχρεως κατάταξης δ ΕΣΣΟ 14 λεπτά πριν, LL1 είπε Δεν την έκοψα τελείωσε το προηγούμενο μήνα και ήμουν υποχρεως κατάταξης δ ΕΣΣΟ Γνωρίζεις πόσο κάνει ένας τριτεκνος που είναι προστάτης της οικογένειας με αδερφό που έχει πρόβλημα αναπηρίας; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από LL1 Πρόσθεσα
tamtakos01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μια τελευταια ερωτηση...με εχουν βγαλει i4 λογω βαρους(συγκεκριμενα μου ειχαν πει οτι ειμαι στα ορια ι3 ενοπλο και ι4) και οτι μπορω αν θελω να γινω απο αοπλος ενοπλος. Ξερει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται να γινει για να γινει καποιος απο αοπλος ενοπλος? Πρεπει να ξαναπερασει σπεν πχ? εγω ειμαι πυροβολικου γραφεας και εχω κανει σπεν αερομεταφερομενων (κυριολεκτικα οτι να ναι)
yanis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, tamtakos01 είπε Μια τελευταια ερωτηση...με εχουν βγαλει i4 λογω βαρους(συγκεκριμενα μου ειχαν πει οτι ειμαι στα ορια ι3 ενοπλο και ι4) και οτι μπορω αν θελω να γινω απο αοπλος ενοπλος. Ξερει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται να γινει για να γινει καποιος απο αοπλος ενοπλος? Πρεπει να ξαναπερασει σπεν πχ? εγω ειμαι πυροβολικου γραφεας και εχω κανει σπεν αερομεταφερομενων (κυριολεκτικα οτι να ναι) Λογικα θα πρεπει να πας για βολες, οχι να επαναλαβεις ολα τα ΣΠΕΝ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, LL1 είπε Δεν την έκοψα τελείωσε το προηγούμενο μήνα και ήμουν υποχρεως κατάταξης δ ΕΣΣΟ Γνωρίζεις πόσο κάνει ένας τριτεκνος που είναι προστάτης της οικογένειας με αδερφό που έχει πρόβλημα αναπηρίας; Γυρω στις 15-20 Ιουλίου να υπολογίζεις, αλλά ναι θα έπρεπε να σας εχουν ανεβάσει τα σημειώματα κατάταξης
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Γυρω στις 15-20 Ιουλίου να υπολογίζεις, αλλά ναι θα έπρεπε να σας εχουν ανεβάσει τα σημειώματα κατάταξης Αυτό λέω και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική πίσω από αυτό αλλά έτσι είναι ο στρατός.
Panagiotis19009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, tamtakos01 είπε Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από όσο θυμάμαι, υπάρχει ένα πλαφόν υπηρεσιών, αλλά δεν τηρείται σχεδόν ποτέ (μιλάω πάντα για νορμαλ μονάδες και όχι για βυσματοφωλιές που έχουν υπερδιπλάσια δύναμη και σε πάει 1-29 και αυτή η μια υπηρεσία μέχρι τις 2 το μεσημέρι), ειδικά με την καλοκαιρινή εμπλοκή. Ίσως στην μονάδα που είσαι, κάποιος παλιότερος δκτης το έκανε αυτό για ανταμοιβή (αν και χλωμό το κόβω). Στον στρατό υπάρχει μια μαγική έκφραση που υπερνικάει τα πάντα: Υπηρεσιακές Ανάγκες. Υπομονή φίλτατοι, σφίξτε τα δόντια σας, θα περάσει και αυτό!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, LL1 είπε Αυτό λέω και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική πίσω από αυτό αλλά έτσι είναι ο στρατός. Κοίτα οι ημερομηνίες είναι ψιλο fixed οπότε αυτο που ειναι οντως σημαντικο για να το ξερεις νωρις ειναι σε περιπτωση που θες να κλεισεις εισιτηρια, που ειδικα για νησι τώρα τσουζουν
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κοίτα οι ημερομηνίες είναι ψιλο fixed οπότε αυτο που ειναι οντως σημαντικο για να το ξερεις νωρις ειναι σε περιπτωση που θες να κλεισεις εισιτηρια, που ειδικα για νησι τώρα τσουζουν Από Έβρο είμαι εκεί θα παραμείνω Αμα δηλωσεις άθεος γίνεται να μπεις μόνιμος στο στρατό; πχ. ΕΠΟΠ 8 λεπτά πριν, LL1 είπε Από Έβρο είμαι εκεί θα παραμείνω Αμα δηλωσεις άθεος γίνεται να μπεις μόνιμος στο στρατό; πχ. ΕΠΟΠ Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από LL1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, LL1 είπε Από Έβρο είμαι εκεί θα παραμείνω Αμα δηλωσεις άθεος γίνεται να μπεις μόνιμος στο στρατό; πχ. ΕΠΟΠ Δεν εχει σχεση το θρήσκευμα με το αν θα διοριστεις ΕΠΟΠ.
Konstantinoss2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 η ακτινογραφία θώρακα πόσο ποιο πριν μπορώ να την βγάλω? μπενω τον Ιούλιο δ εσσο. ευχαριστώ
yanis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε η ακτινογραφία θώρακα πόσο ποιο πριν μπορώ να την βγάλω? μπενω τον Ιούλιο δ εσσο. ευχαριστώ Οταν παρεις το σημειωμα καταταξης, πηγαινε να τη βγαλεις
Nicktaskos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα είμαι πεζοναύτης στο Βόλο γνωρίζεται αν μπορώ να πάρω απόσπαση στα κααυ Χαλκιδικής ή Ασπροβάλτας ;
Konstantinoss2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, yanis13 είπε Οταν παρεις το σημειωμα καταταξης, πηγαινε να τη βγαλεις σίγουρα? το λέω για να μην πάω εκεί και μου πουν ότι θέλουν πιο πρόσφατη και με στείλουν στο 401 να βγαλω εκεί.
LL1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Γνωρίζει κανείς πόσο θα κάνω σαν προστάτης οικογένειας, τριτεκνος και με αδερφό με αναπηρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις