stevengreeceGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δ Σωμα Στρατού ειναι οι μονάδες στον Έβρο, η ΑΣΔΕΝ εχει τις μονάδες των Νησιών. Οπότε σου λέει οτι αν δε πας ΕΛΔΥΚ θα πας παραμεθόριο απλά στο λέει δύσκολα 🤣 Καταλαβα. Όποτε είναι το ίδιο πράγμα με την 9μηνη θητεία που έχει παραπάνω σωστά ?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι ακριβώς. Πάντως όντως μπορείς να δηλώσεις ΕΛΔΥΚ και την ημέρα της κατάταξης ακομα και σε στρατόπεδο ενδοχώρας να παρουσιαστείς. Απλά μετα την ορκωμοσία θα φύγεις για Θήβα και μετά για τη μεγαλόνησο Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από ProponitisTouKanape
stevengreeceGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ναι ακριβώς. Πάντως όντως μπορείς να δηλώσεις ΕΛΔΥΚ και την ημέρα της κατάταξης ακομα και σε στρατόπεδο ενδοχώρας να παρουσιαστείς. Απλά μετα την ορκωμοσία θα φύγεις για Θήβα και μετά για τη μεγαλόνησο Ευχαριστώ πολύ
pogchamp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Ξέρει κανείς αν μπορείς όσο είσαι φαντάρος να εκδόσεις μπλοκ παροχής υπηρεσιών?
Ffloros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, είμαι φοιτητής. Θα ξεκινήσω τη θητεία μου με την εσσο του Σεπτεμβριου. Τί επάγγελμα δηλώνω στο παρουσίαση army; Έχω κάποια υποχρέωση ως προς την σχολή μου;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Ffloros είπε Καλησπέρα, είμαι φοιτητής. Θα ξεκινήσω τη θητεία μου με την εσσο του Σεπτεμβριου. Τί επάγγελμα δηλώνω στο παρουσίαση army; Έχω κάποια υποχρέωση ως προς την σχολή μου; Αν υπαρχει κατηγορια φοιτητης βαζεις αυτην. Υποχρεωσεις με την σχολη εσυ ξερεις αν εχεις...Αν πρεπει να δινεις μαθηματα-πτυχιακη κτλπ.
Ffloros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Η πιο κοντινή επιλογή είναι το "άλλο" ή "ανεπαγγελτος". Δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα αν θα πρέπει θα ενημερώσω την σχολή για την στράτευσή μου.
yanis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Ffloros είπε Δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα αν θα πρέπει θα ενημερώσω την σχολή για την στράτευσή μου. Οχι, δεν υπαρχει λογος.
stavros750 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ffloros είπε Η πιο κοντινή επιλογή είναι το "άλλο" ή "ανεπαγγελτος". Δεν εκφράστηκα καλά. Εννοούσα αν θα πρέπει θα ενημερώσω την σχολή για την στράτευσή μου. Απλώς έχε κατά νου, λόγω και του ν+2, αν δεν έχεις τελειώσει με τα μαθημάτα, μήπως είναι καλή ιδέα να κάνεις διακοπή σπουδών. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες βέβαια που πρέπει να συνυπολογίσεις πριν πάρεις αυτήν την απόφαση, όπως το σε ποια μονάδα θα είσαι (από άποψη υπηρεσιών), πόσο μακρία θα είσαι από τον τόπο που εδρεύει το πανεπιστήμιο κ.α Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από stavros750
tamtakos01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? και δευτερον. ποσο δυσκολο ειναι να παρεις μεταθεση σε ενα στρατοπεδο στην ιδια πολη (εννοειται με βυσμα) ? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από tamtakos01
yanis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, tamtakos01 είπε Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? και δευτερον. ποσο δυσκολο ειναι να παρεις μεταθεση σε ενα στρατοπεδο στην ιδια πολη (εννοειται με βυσμα) ? 1) Γελασαν χιλιαδες αντρες που εχουν παει φανταροι ανα τα χρονια. 2) Με γερο βυσμα, εχεις πιθανοτητες να το πετυχεις. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από yanis13
dionisis1925 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, tamtakos01 είπε Καλησπέρα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις....ισχυει οτι αν ξεπερασεις τις 20 (νομιζω) υπηρεσιες σε ενα μηνα οτι για καθε εξτρα υπηρεσια ειναι συν μια τιμητικη? Καποιος μας ειχε πει οτι ειναι μονο για ενοπλες υπηρεσιες....ή γενικα? και δευτερον. ποσο δυσκολο ειναι να παρεις μεταθεση σε ενα στρατοπεδο στην ιδια πολη (εννοειται με βυσμα) ? https://www.youtube.com/watch?v=CVHSPVWsWic
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα γνωρίζει κανενας η Δ ΕΣΣΟ ΞΗΡΑΣ ποτε θα μπει γιατι δεν έχουνε στείλει τίποτα ακόμα
meletis_m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, LL1 είπε Καλησπέρα γνωρίζει κανενας η Δ ΕΣΣΟ ΞΗΡΑΣ ποτε θα μπει γιατι δεν έχουνε στείλει τίποτα ακόμα Συνήθως 15 ημέρες σε ειδοποιούν , θα κάνεις συνολικά 3 email. Περίπου Ιούλιο υπολόγισε στα μισά του μήνα . Μπες και τη στρατολογία να δεις .
LL1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Συνήθως 15 ημέρες σε ειδοποιούν , θα κάνεις συνολικά 3 email. Περίπου Ιούλιο υπολόγισε στα μισά του μήνα . Μπες και τη στρατολογία να δεις . Τίποτα δεν γράφει στη. Στρατολογία μπαίνω κάθε μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις