Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, EL_Greco21 said:

Καλησπέρα. Μια ερώτηση πάνω στην κατ εξαίρεση μετάθεση. Με βύσμα δεν βγαίνει αυτή ή κάνω λάθος? 

Όχι, προβλέπεται επισήμως αν πληροί κάποιος τα κριτήρια.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, EL_Greco21 είπε

Καλησπέρα. Μια ερώτηση πάνω στην κατ εξαίρεση μετάθεση. Με βύσμα δεν βγαίνει αυτή ή κάνω λάθος? 

Αν συντρεχουν σοβαροι λογοι, μπορεις να την παρεις χωρις βυσμα.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.

Ο Μπιρης φεύγει την 1η Ιουλη και πηγαινει εξωτερικό απο οσο εχω ακούσει. Αλλάζει η διοίκηση και στη Γ πυροβολαρχια στην Κυμη που ειμαι εγώ και ερχεται ο διοικητής που ηταν στην Ριτσωνα. Και γενικά φεύγουν αρκετά στελέχη και απο την Κυμη 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thresh είπε

Όχι, προβλέπεται επισήμως αν πληροί κάποιος τα κριτήρια.

Γνωρίζεις μήπως ποια κριτήρια είναι αυτά? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Σαφώς και δεν είναι ντροπή. Οπως επίσης και να μην απαντησεις γενικά και με ειρωνεία ειδικά επίσης δεν είναι ντροπή. Καλή σου μέρα φίλε μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μυαλά θα ευχηθώ εγώ γιατί μερικοί δεν...την ειρωνία που την είδες μόνο εσύ το ξέρεις, φόρουμ είναι αν σε χαλάνε οι απαντήσεις μπορείς πολύ απλά να τις προσπερνάς. Άσε τους καλούς τρόπους και τα δήθεν για αλλου.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Καλά μυαλά θα ευχηθώ εγώ γιατί μερικοί δεν...την ειρωνία που την είδες μόνο εσύ το ξέρεις, φόρουμ είναι αν σε χαλάνε οι απαντήσεις μπορείς πολύ απλά να τις προσπερνάς. Άσε τους καλούς τρόπους και τα δήθεν για αλλου.

Εσύ το ξεκίνησες με το κάνεις υπόδειξη κάτω από το λινκ. Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου για να βρεις το λινκ και να το στείλεις και τέλος. Η υπόδειξη ήταν περιττή 

Δημοσ.

Δεν ήτανε καν υπόδειξη τέλος πάντων, μια συμβουλή η κατ'εξαιρεση μετάθεση χωρίς σπρώξιμο μπορεί να αποδειχθεί κακή, από εξόδους κτλπ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Δεν ήτανε καν υπόδειξη τέλος πάντων, μια συμβουλή η κατ'εξαιρεση μετάθεση χωρίς σπρώξιμο μπορεί να αποδειχθεί κακή, από εξόδους κτλπ.

Σε ευχαριστώ αν και πλέον το βύσμα είναι σαν την θητεία.. "υποχρεωτικό". Απλά επίσης αν γνωρίζεις θα ήθελα να μου πεις αν στην Αθήνα στο γεεθα υπάρχει μονάδα για το τεχνικό σώμα. Έχω ψάξει αλλά δεν ξέρω αν όντως έχω βρει κάτι σχετικό. Μόνο ένα ΕΤΥΠ βρηκα δεν ξέρω αν είναι αυτή η μονάδα. 

Δημοσ.

Στις μονάδες του πενταγωνου Τ/ΓΕΣ, ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ και ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ μπορούν να μετατεθούν όλοι ανεξαρτήτως όπλου/σώματος. Άλλωστε δε θα ασχοληθείς με τίποτα σχετικό...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Στις μονάδες του πενταγωνου Τ/ΓΕΣ, ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ και ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ μπορούν να μετατεθούν όλοι ανεξαρτήτως όπλου/σώματος. Άλλωστε δε θα ασχοληθείς με τίποτα σχετικό...

Εντάξει ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
Στις 8/2/2021 στις 6:40 ΜΜ, Tsapinho είπε

Κανονικά είναι 3 βδομάδες ΣΠΕΝ και άλλες 3 ειδικότητα. 

Η ειδικοτητα πρεπει γίνει οπωσδηποτε ; Εγω ειμαι μηχανικο με ειδικοτητα σκαπανεας- ναρκαλιευτης και τωρα τελειωνω σπεν . Λες να μου ερθει φυλλο πορείας για να παω να κανω την ειδικοτητα καπου ; Εδω που ειμαι δεν την κανουν , αυτη γινεται κατω στο λουτρακι . Παιζει να παω ή οχι ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bsilis9 είπε

Η ειδικοτητα πρεπει γίνει οπωσδηποτε ; Εγω ειμαι μηχανικο με ειδικοτητα σκαπανεας- ναρκαλιευτης και τωρα τελειωνω σπεν . Λες να μου ερθει φυλλο πορείας για να παω να κανω την ειδικοτητα καπου ; Εδω που ειμαι δεν την κανουν , αυτη γινεται κατω στο λουτρακι . Παιζει να παω ή οχι ;

Ναι υπαρχει πιθανοτητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...