Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το "mentalitė" δεν μ'αρεσε στον στρατό. Οι entitled φαντάροι με βύσματα, που ρωτούσαν κάτι, άμα δεν τους άρεσε η απάντηση γίνονταν και  aggressive. Επίσης οι λοιποί "οπλοφοβικοι" άοπλοι και Ι4 "παραπληγικοι" που στην έξω ζωή ήταν όπως εξηγούσαν ο Μπραντ Πιτ, Paul walker, Vin diesel και The rock όλα σε ένα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Αυτό το "mentalitė" δεν μ'αρεσε στον στρατό. Οι entitled φαντάροι με βύσματα, που ρωτούσαν κάτι, άμα δεν τους άρεσε η απάντηση γίνονταν και  aggressive. Επίσης οι λοιποί "οπλοφοβικοι" άοπλοι και Ι4 "παραπληγικοι" που στην έξω ζωή ήταν όπως εξηγούσαν ο Μπραντ Πιτ, Paul walker, Vin diesel και The rock όλα σε ένα.

Επειδη ρώτησα για δυο συγκεκριμένες υπηρεσίες για τις οποιες ειδα καποια σχόλια σημαίνει οτι εχω βυσμα για να παω εκει? 

Κανένα κόμπλεξ. Έφυγες από παραμεθόριο στον 1 μήνα οπότε αν δεν είσαι κατ' εξαίρεση, ναι έχεις βύσμα. Δεν είναι κακο, χιλιάδες φαντάροι έχουν ανά τα χρόνια 

1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Κανένα κόμπλεξ. Έφυγες από παραμεθόριο στον 1 μήνα οπότε αν δεν είσαι κατ' εξαίρεση, ναι έχεις βύσμα. Δεν είναι κακο, χιλιάδες φαντάροι έχουν ανά τα χρόνια 

Ναι και ειμαι στα χωκ. Οχι στο πολεμικο μουσείο. Τεσπα, δε βγαζω ακρη. Μια ερώτηση εκανα βλεποντας εδω τα σχόλια. Και αρχισατε επιθεση λες και εχουμε να χωρισουμε τιποτα 

Για να πήγες στα ΧΩΚ δεν έχεις πολύ καλό βύσμα οπότε μην ελπίζεις να πας σε ΓΥΣ ή Μουσείο, οπότε τι ακριβώς θες να μάθεις;

• Like 3

11 ώρες πριν, dimlg77 είπε

Πώς ειναι τώρα η κατάσταση στο πολεμικο μουσείο? Παραμένει ετσι? Τι υπηρεσίες εχει? Επίσης ανάμεσα σε πολεμικο μουσείο και γεωγραφική υπηρεσία στρατού που ειναι καλύτερα αν γνωριζει καποιος? 

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων..

να σου απαντήσω εγώ όσο ξέρω για τα του Ναυτικού(καθώς το Πολεμικό μουσείο είναι σωμα και των 3 ενοπλων δυναμεων), και δε βγάζω πίκρα όπως οι υπόλοιποι μη βυσματίες εδω μέσα. 1 βαρδια ανα βδομαδα, εργασιμο ωραριο τις καθημερινες και ανα 2 ΣΚ εργασιμο Σαββατο ή Κυριακή στις ώρες κοινού. Διοικητής Συνταγματάρχης καλός άνθρωπος λένε, λογικά όσο έχει κοινο θα είσαι πιο προβλεπέ υπηρεσίες πάλι έχω ακούσει λάσκα τελείως (πολιτικά ρούχα, ύπνος, φακός αντί g3 κλπ)..καλή θητεία εύχομαι!

18 ώρες πριν, dimlg77 είπε

Επειδη ρώτησα για δυο συγκεκριμένες υπηρεσίες για τις οποιες ειδα καποια σχόλια σημαίνει οτι εχω βυσμα για να παω εκει? 

Ε τότε αμα δεν έχεις βύσμα, τσάμπα χαλάς φαιά ουσία. 

Θα προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά γιατι χάνουμε το νόημα. Κι εγώ είχα βύσμα όπως και χιλιάδες άλλα παιδιά που υπηρέτησαν και θα υπηρετήσουν. Έβγαλα όλη τη θητεία στην πόλη μου χωρίς ένοπλα και χωρίς διανυκτερεύσεις εντος στρατοπέδου. Και αν έχεις βύσμα εκμεταλλεύσου το να βγάλεις κι εσύ ξεκούραστη θητεία. 

Επειδή όμως πάρα πολλά παιδιά δεν έχουν και βαράνε υπηρεσίες παραμεθόριο με εμπλοκές, κακές συνθήκες, καραβανάδες διοικητές κλπ, χτυπάει άσχημα όταν κάποιος ρωτάει πως πάει η υπηρεσία στο Πολεμικό Μουσείο, στο ΤΕΘΑ, στη ΓΥΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη ultra βυσματοφωλιά. Πώς ακριβώς να πηγαίνει; Απο χαλαρά μέχρι πολύ χαλαρά είναι σε όλα αυτά. Worst case scenario να κοιμάσαι μια στις 20 μέρες μέσα στο γραφείο με νετφλιξ και ντελιβερι. Οπότε μην αρπάζεσαι, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, απλά μπες λιγο στο κλίμα. Και όπως σου είπα κι εγώ κι άλλα παιδιά, αν δεν εχεις βύσμα, δεν υπάρχει λόγος να συζητάς τέτοιες υπηρεσίες, εκτος αν μαζεύεις εγκυκλοπαιδικά πληροφορίες. 

Καλη θητεια

• Like 1

Στις 9/1/2022 στις 2:02 ΜΜ, GroundZero_96 είπε

Οι μεταθέσεις, ειδικά την εποχή αυτή της πανδημίας, δεν έχουν σταθερές ημερομηνίες. Σχεδόν όλα εξαρτώνται από το βύσμα που έχει ο καθένας. Στη σειρά μου άλλοι έφυγαν μετά τα ΣΒΕΝ, άλλοι μετά τα ΣΠΕΝ, και οι υπόλοιποι με βύσμα φύγαμε στο τρίμηνο.

με βυσμα το 3 μηνο το μετρας απο την 1η μερα των ΣΒΕΝ ; 

2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ε τότε αμα δεν έχεις βύσμα, τσάμπα χαλάς φαιά ουσία. 

Θα προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά γιατι χάνουμε το νόημα. Κι εγώ είχα βύσμα όπως και χιλιάδες άλλα παιδιά που υπηρέτησαν και θα υπηρετήσουν. Έβγαλα όλη τη θητεία στην πόλη μου χωρίς ένοπλα και χωρίς διανυκτερεύσεις εντος στρατοπέδου. Και αν έχεις βύσμα εκμεταλλεύσου το να βγάλεις κι εσύ ξεκούραστη θητεία. 

Επειδή όμως πάρα πολλά παιδιά δεν έχουν και βαράνε υπηρεσίες παραμεθόριο με εμπλοκές, κακές συνθήκες, καραβανάδες διοικητές κλπ, χτυπάει άσχημα όταν κάποιος ρωτάει πως πάει η υπηρεσία στο Πολεμικό Μουσείο, στο ΤΕΘΑ, στη ΓΥΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη ultra βυσματοφωλιά. Πώς ακριβώς να πηγαίνει; Απο χαλαρά μέχρι πολύ χαλαρά είναι σε όλα αυτά. Worst case scenario να κοιμάσαι μια στις 20 μέρες μέσα στο γραφείο με νετφλιξ και ντελιβερι. Οπότε μην αρπάζεσαι, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, απλά μπες λιγο στο κλίμα. Και όπως σου είπα κι εγώ κι άλλα παιδιά, αν δεν εχεις βύσμα, δεν υπάρχει λόγος να συζητάς τέτοιες υπηρεσίες, εκτος αν μαζεύεις εγκυκλοπαιδικά πληροφορίες. 

Καλη θητεια

Δεν αρπαχτηκα εγώ, εσείς αρχισατε τις ειρωνειες. Μια ερώτηση εκανα και το κανατε ανατολικό ζήτημα

13 ώρες πριν, ag97 είπε

να σου απαντήσω εγώ όσο ξέρω για τα του Ναυτικού(καθώς το Πολεμικό μουσείο είναι σωμα και των 3 ενοπλων δυναμεων), και δε βγάζω πίκρα όπως οι υπόλοιποι μη βυσματίες εδω μέσα. 1 βαρδια ανα βδομαδα, εργασιμο ωραριο τις καθημερινες και ανα 2 ΣΚ εργασιμο Σαββατο ή Κυριακή στις ώρες κοινού. Διοικητής Συνταγματάρχης καλός άνθρωπος λένε, λογικά όσο έχει κοινο θα είσαι πιο προβλεπέ υπηρεσίες πάλι έχω ακούσει λάσκα τελείως (πολιτικά ρούχα, ύπνος, φακός αντί g3 κλπ)..καλή θητεία εύχομαι

Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες σου. Να σαι καλά 

13 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Για να πήγες στα ΧΩΚ δεν έχεις πολύ καλό βύσμα οπότε μην ελπίζεις να πας σε ΓΥΣ ή Μουσείο, οπότε τι ακριβώς θες να μάθεις;

εκεί ζητησα να παω, εκει πηγα.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω ποία πιστεύετε πως είναι η καλύτερη/πιο χαλαρη μονάδα της Αττικής/Αθήνας για υγιειονομικαριο (βιολόγο); Σας ευχαριστώ.

5 λεπτά πριν, MattMurdock95 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω ποία πιστεύετε πως είναι η καλύτερη/πιο χαλαρη μονάδα της Αττικής/Αθήνας για υγιειονομικαριο (βιολόγο); Σας ευχαριστώ.

Απ' όσο γνωρίζω από άλλα παιδιά που πήγαν εκεί (είμαι ΥΓ), η Διεύθυνση Υγειονομικού (ΔΥΓ) στην Αττική είναι αρκετά καλή σαν μετάθεση. Αλλιώς υπάρχουν οι κλασσικές βυσματομεταθέσεις όπως 401 κτλ. Άμα θέλεις ψάξτο περισσότερο, δεν έχω αρκετές πληροφορίες δυστυχώς. 

22 ώρες πριν, dimlg77 είπε

Ημουν ενα μήνα Λημνο στην 101 Α/Κ ΜΜΠ και τώρα ειμαι στην 180 Μ/Κ Β ΧΩΚ. Οποτε αυτα πες τα αλλού 

Είναι ακόμα ο Μπίρης εκεί; 

Στις 17/6/2022 στις 6:06 ΜΜ, yanis13 είπε

Καλησπέρα. Μια ερώτηση πάνω στην κατ εξαίρεση μετάθεση. Με βύσμα δεν βγαίνει αυτή ή κάνω λάθος? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...