Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, stavros750 είπε

Ο τρίτεκνος χωρίς κάποιο ειδικό κριτήριο πχ προστάτης, παίρνει τα ίδια λεφτά με τους άλλους.

Παντως ως τριτεκνος χωρις κατι αλλο κανω 8μηνο ετσι? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, cch17 είπε

Μπαίνω ΠΑ τον Σεπτέμβριο. Θα κάνω 9μηνη μειωμένη θητεία λόγω τριτεκνίας και θέλω να ρωτήσω αν αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάω μόνιμα παραμεθόριο. 
Σε περίπτωση που είναι αναγκαστικό, μπορώ να μην επιδιώξω την μείωση λόγω τριτεκνίας ή είναι υποχρεωτικό;

9 μηνο κανείς στην ενδοχώρα, στην παραμεθόριο είναι 8μηνες. Για να πάρεις την μειωμένη θητεία πρέπει -κατα τη διάρκεια της θητείας σου- να καταθέσεις ένα «πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση» (δεν βγαίνει μέσω Ίντερνετ!), αυτό το καταθέτεις είτε στην στρατολογική υπηρεσία όπου ανήκεις (είτε ο ίδιος είτε μέσω ΚΕΠ), είτε ηλεκτρονικά στο stratologia.gr στην κατηγορία «μεταφορά στη μειωμένη θητεία» (εύκολο).

Μη κανείς κάνα λάθος και υπηρετήσεις παραπάνω 😛 

2 ώρες πριν, Stogianz είπε

9 μηνο κανείς στην ενδοχώρα, στην παραμεθόριο είναι 8μηνες. Για να πάρεις την μειωμένη θητεία πρέπει -κατα τη διάρκεια της θητείας σου- να καταθέσεις ένα «πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση» (δεν βγαίνει μέσω Ίντερνετ!), αυτό το καταθέτεις είτε στην στρατολογική υπηρεσία όπου ανήκεις (είτε ο ίδιος είτε μέσω ΚΕΠ), είτε ηλεκτρονικά στο stratologia.gr στην κατηγορία «μεταφορά στη μειωμένη θητεία» (εύκολο).

Μη κανείς κάνα λάθος και υπηρετήσεις παραπάνω 😛 

Ευχαριστώ!

• Like 1

Στις 6/12/2021 στις 7:45 ΜΜ, Silverage είπε

Ισχύει, πήγε ο αδερφός μου πρόσφατα εκεί με μετάθεση και στις 14:15 φεύγουν. Πάνε με πολιτικά εκτός και αν έχουν υπηρεσία και τους πάει 1 μέσα 7 έξω με προοπτική να γίνει 1-14+.

Πώς ειναι τώρα η κατάσταση στο πολεμικο μουσείο? Παραμένει ετσι? Τι υπηρεσίες εχει? Επίσης ανάμεσα σε πολεμικο μουσείο και γεωγραφική υπηρεσία στρατού που ειναι καλύτερα αν γνωριζει καποιος? 

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε σήμερα μέλος για να ρωτήσει για το πολεμικό μουσείο και την ΓΥΣ..

Ρε φίλε άντε κάνε καμία βουτιά στην παραλία 😆

Επεξ/σία από dionisis1925

Καταρχας μιλα καλυτερα. Μια ερώτησή εκανα. Θα ηταν προτιμοτερο να μην εμπαινες στον κοπο να απαντησεις καν

1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Βαριέμαι ακόμα και να τρολλάρω όσους ρωτάνε σοβαρά για υπηρεσία στο Πολεμικό μουσείο :P 

Αν ηξερα δε θα ρωτουσα φιλε μου. 

Κάνε μας την χάρη , όσοι πάνε σε τέτοιες υπηρεσίες μετάθεση έχουνε σούπερ βύσματα, θίχτηκες κιόλας ότι και καλά δεν ξέρεις.

• Like 4
  • Thanks 5

2 ώρες πριν, dimlg77 είπε

Πώς ειναι τώρα η κατάσταση στο πολεμικο μουσείο? Παραμένει ετσι? Τι υπηρεσίες εχει? Επίσης ανάμεσα σε πολεμικο μουσείο και γεωγραφική υπηρεσία στρατού που ειναι καλύτερα αν γνωριζει καποιος? 

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων..

Έχει γεμίσει κόσμο και δεν παίρνουν πλέον άτομα. Κόβουνε τις μεταθέσεις απο πάρα πολύ ψηλά.

Μόνο με σουπερ ντούπερ βύσμα πας τώρα.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Κάνε μας την χάρη , όσοι πάνε σε τέτοιες υπηρεσίες μετάθεση έχουνε σούπερ βύσματα, θίχτηκες κιόλας ότι και καλά δεν ξέρεις.

Ναι ρε μεγαλε, δε ξερω. Οτι εχω διαβάσει απο εδω ξερω. Δεν γνωριζα καν την υπαρξη τους πριν τα δω εδω μέσα. Αν δε με πιστευεις προβλημα σου. Δε με απασχολει. Τραβα εσύ να κανεις καμια βουτια μηπως και ξεθολωσει το μυαλό σου..

Με κάθε φιλική διάθεση: δε χρειάζεται να ξερεις, πολεμικό μουσείο πας, απο τις μεγαλύτερες (αν οχι η μεγαλύτερη) βυσματοφωλιά των ΕΔ. Τι ακριβώς να μάθεις; Και αφού με το καλό πας εκεί, μην αναφερθείς ποτέ σε φίλους σου για τη "θητεία" που έκανες. 

25 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με κάθε φιλική διάθεση: δε χρειάζεται να ξερεις, πολεμικό μουσείο πας, απο τις μεγαλύτερες (αν οχι η μεγαλύτερη) βυσματοφωλιά των ΕΔ. Τι ακριβώς να μάθεις; Και αφού με το καλό πας εκεί, μην αναφερθείς ποτέ σε φίλους σου για τη "θητεία" που έκανες. 

Δεν ειπα οτι παω. Λάθος καταλαβες. Πληροφοριες ζητησα. 

Μόλις τώρα, dimlg77 είπε

Και δεν θα ντραπω να αναφερθώ σε κανεναν για τη θητεία που θα κανω.  

8 λεπτά πριν, dimlg77 είπε

Ημουν ενα μήνα Λημνο στην 101 Α/Κ ΜΜΠ και τώρα ειμαι στην 180 Μ/Κ Β ΧΩΚ. Οποτε αυτα πες τα αλλού 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimlg77 είπε

Ημουν ενα μήνα Λημνο στην 101 Α/Κ ΜΜΠ και τώρα ειμαι στην 180 Μ/Κ Β ΧΩΚ. Οποτε αυτα πες τα αλλού 

Ρωτας ετσι γενικα ή σε ενημερωσε το βυσμα σου οτι το ψαχνει για Πολεμικο Μουσειο/ΓΥΣ; Αν εγινε το 2ο, που μαλλον αυτο εγινε, μην ανησυχεις, ξερει τι κανει.

Επεξ/σία από yanis13

21 ώρες πριν, yanis13 είπε

Ρωτας ετσι γενικα ή σε ενημερωσε το βυσμα σου οτι το ψαχνει για Πολεμικο Μουσειο/ΓΥΣ; Αν εγινε το 2ο, που μαλλον αυτο εγινε, μην ανησυχεις, ξερει τι κανει.

21 ώρες πριν, yanis13 είπε

Γενικά ρωταω και δεν εχω μιλήσει στο βυσμα μου.

Α καλά, αν το βυσμα σου δεν ειναι εν ενεργεια Στρατηγός ή Βουλευτής, μη κουράζεσαι για το Πολεμικό Μουσείο, άδικος κόπος. Βρες κάπου αλλού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...