iwnas28 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, Πήρε ο ανηψιος μου μετάθεση στη ΒΕΝ στον Μαραθώνα. Ξέρεις κανείς τι παίζει στην μονάδα αυτή γτ δεν βρίσκω πληροφορίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasios97 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, tritonas00 είπε Η καλυτερη εποχη να παει κανεις φανταρος... Γιατί έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, anastasios97 είπε Γιατί έτσι; Φεύγουν οι παλιοί, μπαίνουν λίγοι σε Β,Γ, Δ ΕΣΣΟ και τρως εμπλοκή μέσα στο καλοκαίρι Με άλλα λόγια η καλύτερη εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Συν ο μισομουρλος Σουλτάνος που μπορεί να φέρει πάλι επιφυλακή αλά 2020 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kargamam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Τα φωτα σας σας παρακαλω γιατι εχω σκαλωσει... Αυριο μπαινω κανελλοπουλο για τις βολες (αφου τελειωσε η αδεια ορκομοσιας μου), λεει το χαρτι με πληρη φορτο σακο ναυτη κλπ..εννοει το λουκανικο...παρολαυτα θα παρουμε κ τα προσωπικα μας πραγματα οπως στον πορο σωστα? Δηλαδη τον δικο μας σακο... Επισης το χαρτι γραφει ημερομηνια επιστροφης (δηλαδη πρεπει να ξανα παω Κανελλοπουλο) αυριο και απο κατω λεει ημερομηνια διαφραφης παλι αυριο..εννοειται οτι θα φυγω την ιδια ημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 44 λεπτά πριν, Kargamam είπε Αυριο μπαινω κανελλοπουλο για τις βολες (αφου τελειωσε η αδεια ορκομοσιας μου), λεει το χαρτι με πληρη φορτο σακο ναυτη κλπ..εννοει το λουκανικο...παρολαυτα θα παρουμε κ τα προσωπικα μας πραγματα οπως στον πορο σωστα? Δηλαδη τον δικο μας σακο. Παντα παιρνεις και πολιτικο ρουχισμο και ατομικα ειδη, οι στολες εξοδου εχουν καταργηθει αρα στις εξοδους και στις αδειες θα βγαινεις με τα πολιτικα σου ρουχα. Επισης παντα μεσα στον σακο ιματισμου εχουμε ολα μας τα ρουχα και ολα τα ειδη. Σε εμας κατι γιωταδες ειχαν αφησει τα μισα στο σπιτι μετα την ορκομωσια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ερωτηση για οποιον γνωριζει. Απο στρατο απολυθηκα ι3. Αρχες 21 περασα επιτροπη και το ξαναεκανα ι1. Καινουργιο φυλλο πορειας δεν εχει ερθει ενα χρονο τωρα. Αυτο σημαινει οτι δεν αλλαζει κατι η απλα δεν "το εχουν κοιταξει " ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cch17 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μπαίνω ΠΑ τον Σεπτέμβριο. Θα κάνω 9μηνη μειωμένη θητεία λόγω τριτεκνίας και θέλω να ρωτήσω αν αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάω μόνιμα παραμεθόριο. Σε περίπτωση που είναι αναγκαστικό, μπορώ να μην επιδιώξω την μείωση λόγω τριτεκνίας ή είναι υποχρεωτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, cch17 είπε Μπαίνω ΠΑ τον Σεπτέμβριο. Θα κάνω 9μηνη μειωμένη θητεία λόγω τριτεκνίας και θέλω να ρωτήσω αν αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάω μόνιμα παραμεθόριο. Σε περίπτωση που είναι αναγκαστικό, μπορώ να μην επιδιώξω την μείωση λόγω τριτεκνίας ή είναι υποχρεωτικό; Γιατι δε θες μειωμενη θητεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cch17 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, yanis13 είπε Γιατι δε θες μειωμενη θητεια; Αυτό λέω, αν είναι να είμαι αμετάθετο παραμεθόριο τότε ίσως δεν αξίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexisS3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ποια μονάδα πιστεύεται είναι καλύτερα για Λοκ Ρεντίνα-Νάουσα-Δράμα και ποιες είναι οι κύριες διάφορες αν γνωρίζετε Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από AlexisS3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Τα εχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου. Άλλο το 9μηνο λογω τριτεκνιας άλλο το 9μηνο λόγω παραμεθορίου. Αν είσαι και τρίτεκνος και κάνεις παραμεθόριο τότε πας στους 8 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexisS3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε ποια μονάδα πιστεύεται είναι καλύτερα για Λοκ Ρεντίνα-Νάουσα-Δράμα και ποιες είναι οι κύριες διάφορες αν γνωρίζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kargamam Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερωτηση, στον πορο ειχαμε δηλωσει τα κοινωνικα κριτηρια, λογω του οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια, κανω 8μηνο απο 9μηνο (πλοιο) σωστα? Επισης στις υπηρεσιες μας υπαρχει περιπτωση να παιρνουμε και κατι παραπανω στον "μισθο" μας? Διοτι με ρωτησαν αν ειμαστε πολυτεκνοι κλπ και εγω του ειπα τριτεκνος, αλλα δεν διευκρινησα οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια και μου ειπε να του παω εκει περα καπου το χαρτι, που εδωσα και στον πορο για να παιρνω κατι παραπανω, απλα αναρωτιεμαι αν παιρνεις παραπανω χρηματα αν προερχεσαι απο τριτεκνη οικογενεια ή νομιζε πως εχω εγω 3 παιδια 😅🤣🤣🤣 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από Kargamam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 53 λεπτά πριν, Kargamam είπε Να κανω μια ερωτηση, στον πορο ειχαμε δηλωσει τα κοινωνικα κριτηρια, λογω του οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια, κανω 8μηνο απο 9μηνο (πλοιο) σωστα? Επισης στις υπηρεσιες μας υπαρχει περιπτωση να παιρνουμε και κατι παραπανω στον "μισθο" μας? Διοτι με ρωτησαν αν ειμαστε πολυτεκνοι κλπ και εγω του ειπα τριτεκνος, αλλα δεν διευκρινησα οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια και μου ειπε να του παω εκει περα καπου το χαρτι, που εδωσα και στον πορο για να παιρνω κατι παραπανω, απλα αναρωτιεμαι αν παιρνεις παραπανω χρηματα αν προερχεσαι απο τριτεκνη οικογενεια ή νομιζε πως εχω εγω 3 παιδια 😅🤣🤣🤣 Ο τρίτεκνος χωρίς κάποιο ειδικό κριτήριο πχ προστάτης, παίρνει τα ίδια λεφτά με τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις