yanis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, Tsetsenios είπε Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε και εμένα μετάθεση για ΔΑΕΣ(ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΆΛΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΥ) ξέρει κανείς τι παίζει εκεί? Συστημενος απο βουλευτη/υπουργο πας λογικα, οποτε κομπλε θα εισαι.
giorgos4ever Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Tsetsenios είπε Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε και εμένα μετάθεση για ΔΑΕΣ(ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΆΛΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΥ) ξέρει κανείς τι παίζει εκεί? Πορείες, οπλοασκήσεις στον ήλιο, κάμψεις, σκοπιές στο μετρό και Αλτ! Τις ει στους μη έχοντες εισιτήριο, 5 μέσα 1 έξω. 1000 φορές Έβρο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, haris_216 είπε Στην εποχή μου ΣΦΑ ήταν αρκτικόλεξο που σήμαινε κακά πράγματα για στρατευμένο (σίγουρα όχι φαρμακείο ) Τώρα μαθαίνω ότι άλλαξαν τα πράγματα. Σημαίνει κάτι άλλο που απαιτεί και βύσμα Στρατιωτικές Φυλακές Αυλώνα
Tsetsenios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, giorgos4ever είπε Πορείες, οπλοασκήσεις στον ήλιο, κάμψεις, σκοπιές στο μετρό και Αλτ! Τις ει στους μη έχοντες εισιτήριο, 5 μέσα 1 έξω. 1000 φορές Έβρο. Χαχαχαχαχα ωραίος ρε
Stogianz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 8/6/2022 στις 5:47 ΜΜ, GrKata είπε Καλησπερα, Εχει καμια σημασια τι δηλωνουμε στο parousiasi.army?? Ρωταει πολλα για σωματομετρικα κλπ που δεν ξερω καν θα ισχουν μεχρι να μπω ( πχ κιλα 😁 ). Επισης το ΠΛΗΡΗΣ ΘΗΤΕΙΑ θεωρειται το 12μηνο που γινεται 9μηνο αμα εισαι παραμεθωριο, σωστα?? Γιατι οταν μπηκα μου ειχε default τη ΜΕΙΩΜΕΝΗ 8ΜΗΝΗ χωρις να ξερω γιατι, δε νομιζω οτι δικαιουμαι μειωμενη ετσι και αλλιως. Φανταζομαι ολα αυτα τα ξαναρωτανε και οταν παρουσιαζεσαι, απλα μη "καψω" τον εαυτο μου κατα λαθος και βαλω τιποτα που δεν αναιρειται μετα. Τα σωματομετρικά που δηλώνεις στο parousiasi.army είναι σχεδόν (αν όχι εντελώς) άχρηστα μιας και την μέρα που θα παρουσιαστεί θα σε μετρήσουν εκεί και θα τα περάσουν/ενημερώσουν στο σύστημα. Για την διάρκεια της θητείας αυτά που βλέπεις είναι ενδείξεις, (αν δικαιούσαι πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου αφού παρουσιαστεί, 3τεκνος/πολύτεκνος/μεγαλύτερος ή μόνος γιος γονεα άνω των 70 είναι οι κυριότεροι λόγοι που για μειωμένη) εφόσον δεν δικαιούσε μειωμένη δεν χρειάζεται να κανεις κατι. Δεν θα «κάψεις» τον εαυτό σου μη σε ανησυχεί Στις 10/6/2022 στις 4:35 ΠΜ, Vaggos21Tmac είπε Κατατασσομαι με την εσσο του ερχομενου σεπτεμβρη. Mουρθε σχετικο μειλ. Μεχρι ποτε πιστευετε μπορω να δηλωσω τα στοιχεια μου στο parousiasy.army? Λoγικά κάπου μέσα στον Αύγουστο θα κλείνει, αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο να ξεμπερδεύεις, τα σωματομετρικά θα στα μετρήσουν και την μέρα της κατάταξης όποτε μην σε ανησυχούν. 15 ώρες πριν, alexisgav είπε Γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα λάβουμε εμείς της Δ' ΕΣΣΟ (Ιουλίου) τα σημειώματα κατάταξης και αν όλοι μπαίνουμε την ίδια ημερομηνία ή σε όχι; Ευχαριστώ! Συνήθως κανα 20ημερο πριν. Δεν μπαίνετε όλοι μαζί την ίδια μέρα, αλλά το ίδιο διάστημα -συνήθως 5 ημερών (Δευτέρα-Παρασκευή)-η δικιά σου ΕΣΣΟ που ειναι μικρή πιθανών να ειναι και 3 μέρες η κατάταξη (Δευτερα-Τετάρτη), στο χαρτί θα γράφει την ημερομηνία που παρουσιάζεσαι, καλή αρχη. 1
Gingerbread Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Ξέρουμε τι παίζει για προστάτες οικογένειας και τόπο στράτευσης; Δλδ εγώ που είμαι από Αθήνα και είμαι προστάτης μπορώ να είμαι μόνο Αθήνα;
Stogianz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε Ξέρουμε τι παίζει για προστάτες οικογένειας και τόπο στράτευσης; Δλδ εγώ που είμαι από Αθήνα και είμαι προστάτης μπορώ να είμαι μόνο Αθήνα; Για την στράτευση έχει κριτήρια και μαζεύεις μόρια, αν εχεις αρκετά μπορείς να πάρεις κατ’εξαιρεση μετάθεση στον τόπο σου. Ο όρος προστάτης δεν νομίζω πως υφίσταται πια στον στρατό.
john_98 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, Μπαινω με την Ε ΕΣΣΟ και σκεφτομαι να δηλωσω για ΕΔ, στα ΛΟΚ. Ωστοσο εχω εχω μυωπια και στα 2 ματια, 1.75. Τι προβλεπεται απο τον κανονισμο για τετοια περιπτωση; Μπορω να φοραω γυαλια ή θα με διωξουν; Με 1.75, το πρωι βλεπω σχετικα οκ αλλα το βραδυ υπαρχει θεμα και σίγουρα θα χρειάζονται γυαλια ή φακοι. Ευχαριστώ
bigbigger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, Εχεί καταφερεί κανείς να επεκτείνει την αναβολή για κοινωνικούς λόγους; Αν κάποιος πχ ειναί μοναχογιος με αγαμους γονείς μπορεί να ζητήσει αναβολή για οικονομικούς λόγους; Για τα πηγαινέ-ελά στο φρουραρχείο μπορεί κανείς να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο; Thanks
dionisis1925 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, bigbigger είπε Καλησπέρα, Εχεί καταφερεί κανείς να επεκτείνει την αναβολή για κοινωνικούς λόγους; Αν κάποιος πχ ειναί μοναχογιος με αγαμους γονείς μπορεί να ζητήσει αναβολή για οικονομικούς λόγους; Για τα πηγαινέ-ελά στο φρουραρχείο μπορεί κανείς να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο; Thanks Δεν επεκτείνεται , μια φορά μπορείς να πάρεις για κοινωνικούς λόγους. Για οικονομικούς δεν υπάρχει αναβολή , για ψυχολογικούς υπάρχει και όχι δεν γίνεται με εξουσιοδότηση καθώς χρειάζεσαι και χαρτί από ψυχολόγο/ψυχίατρο και πρέπει να περάσεις ο ίδιος από επιτροπή αναβολών. Googlare και βρες παραπάνω πληροφορίες. John_98 όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
bigbigger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Δεν επεκτείνεται , μια φορά μπορείς να πάρεις για κοινωνικούς λόγους. Για οικονομικούς δεν υπάρχει αναβολή , για ψυχολογικούς υπάρχει και όχι δεν γίνεται με εξουσιοδότηση καθώς χρειάζεσαι και χαρτί από ψυχολόγο/ψυχίατρο και πρέπει να περάσεις ο ίδιος από επιτροπή αναβολών. Googlare και βρες παραπάνω πληροφορίες. John_98 όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζει κανείς κάποιο ψυχολόγο/ψυχίατρο ή δικηγόρο που να τον βοηθησέ; pm
dionisis1925 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Ο δικηγόρος πως μπορεί να σε βοηθήσει μόνο εσύ το ξέρεις.
SpirosRonto Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά , ερώτηση, μπορεί κάποιος που πήρε αναβολή για ψυχολογικους λόγους να κόψει την αναβολή στο 8μηνο πχ ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις