Makaron1984 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Είναι 1000% σίγουρο αυτό που σου λέω. Εξαγοραζεις το υπόλοιπο της θητείας σου. Είτε 6μηνη,είτε 9μηνη ,ΚΟΚ. Και ανάλογα βγαίνουν και οι δοσεις 1
anestis97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Κρίνοντας από το 1984 στο username σου, φαντάζομαι είναι η ημερομηνία γέννησης σου και το έχεις ψάξει αρκετά μάλλον γιατί σε ενδιαφέρει η εξαγορά της θητείας;
vasilis__ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Θα μοιράσουν τα χαρτιά για μεταθέσεις πενταμήνου . Εγώ που έχω βάλει βύσμα και απλά περιμένω χρειάζεται να τα κάνω ;
Makaron1984 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, anestis97 είπε Κρίνοντας από το 1984 στο username σου, φαντάζομαι είναι η ημερομηνία γέννησης σου και το έχεις ψάξει αρκετά μάλλον γιατί σε ενδιαφέρει η εξαγορά της θητείας; Ναι είναι η ημερομηνία γέννησης πράγματι.
-SG97- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, vasilis__ είπε Καλησπέρα. Θα μοιράσουν τα χαρτιά για μεταθέσεις πενταμήνου . Εγώ που έχω βάλει βύσμα και απλά περιμένω χρειάζεται να τα κάνω ; Έχεις ακούσει πότε θα τα μοιράσουν?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, vasilis__ είπε Καλησπέρα. Θα μοιράσουν τα χαρτιά για μεταθέσεις πενταμήνου . Εγώ που έχω βάλει βύσμα και απλά περιμένω χρειάζεται να τα κάνω ; Ρωτα το βύσμα σου.
Vaggos21Tmac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Κατατασσομαι με την εσσο του ερχομενου σεπτεμβρη. Mουρθε σχετικο μειλ. Μεχρι ποτε πιστευετε μπορω να δηλωσω τα στοιχεια μου στο parousiasy.army?
Jpapadakis95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών και λήγει τέλος του 2022. Την σχολή μου την τελείωσα πέρσι (είχα κάνει αναστολή σπουδών για 3 χρόνια επειδή ζοριζόμουν οικονομικά αλλά δεν ήθελα να τα παρατήσω) αλλά τώρα δουλεύω εδώ και αρκετό καιρό σε μια εταιρία με ικανοποιητικό μισθό και δεν θέλω να το αφήσω για να πάω στρατό. Εδώ έρχεται η απαλλαγή. Επειδή έχω πρόβλημα με το άγχος (είχα πάει σε γιατρό παλιότερα αλλά δεν μετά από αρκετές επισκέψεις δεν καταλήξαμε πουθενά. Απλά μου είπε είναι φυσιολογικό το άγχος που έχω και ότι απλά χρειαζόμουν ξεκούραση) θέλω να πάω σε έναν γιατρό να το δει καλύτερα (μόνο που σκέφτομαι την διαδικασία με πιάνει το κεφάλι μου!). Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι ισχύει. Δηλαδή εγώ πήρα στην στρατολογία και μου είπαν ότι αφού έχεις χαρτί γιατρού ότι σε παρακολουθεί, πας στο φρουραρχίο (μέσω στρατοπέδου δεν το συζητώ καν) 5 μέρες πριν παρουσιαστείς, σε βλέπει ο γιατρός και σε παραπέμπει στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Μετά πίσω στο φρουραρχίο να δει ο γιατρός τα χαρτιά και ξανά στρατολογία να σου πουν πότε θα περάσεις από την επιτροπή για να δώσουν την αναβολή. Έπειτα ξανά τα ίδια για δε ξέρω πόσες φορές (ανάλογα πόση αναβολή χρονικά σου δίνουν). ΑΛΛΑ το θέμα είναι ότι πήρα στο φρουραρχείο για να ρωτήσω αν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από το χαρτί γιατρού και μου λένε το χαρτί πρέπει να είναι πρόσφατο (εντός τριμήνου!) και όχι απλά ένα χαρτί που λέει ότι σε παρακολουθεί γιατρός αλλά να γράφει ότι σε παρακολουθεί από Χ ημ/νια, σε έχει διαγνώσει με την τάδε ασθένεια και παίρνεις τα τάδε χάπια. Και ότι η διαδικασία μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να ξεκινήσει και άμεσα εφόσον διακόψω την αναβολή μου. Πραγματικά δε ξέρω. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει
anestis97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 @Vaggos21Tmac Αφού γράφει στο site μέχρι την 31η Ιουλίου.
dionisis1925 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Jpapadakis95 είπε Καλησπέρα. Είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών και λήγει τέλος του 2022. Την σχολή μου την τελείωσα πέρσι (είχα κάνει αναστολή σπουδών για 3 χρόνια επειδή ζοριζόμουν οικονομικά αλλά δεν ήθελα να τα παρατήσω) αλλά τώρα δουλεύω εδώ και αρκετό καιρό σε μια εταιρία με ικανοποιητικό μισθό και δεν θέλω να το αφήσω για να πάω στρατό. Εδώ έρχεται η απαλλαγή. Επειδή έχω πρόβλημα με το άγχος (είχα πάει σε γιατρό παλιότερα αλλά δεν μετά από αρκετές επισκέψεις δεν καταλήξαμε πουθενά. Απλά μου είπε είναι φυσιολογικό το άγχος που έχω και ότι απλά χρειαζόμουν ξεκούραση) θέλω να πάω σε έναν γιατρό να το δει καλύτερα (μόνο που σκέφτομαι την διαδικασία με πιάνει το κεφάλι μου!). Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι ισχύει. Δηλαδή εγώ πήρα στην στρατολογία και μου είπαν ότι αφού έχεις χαρτί γιατρού ότι σε παρακολουθεί, πας στο φρουραρχίο (μέσω στρατοπέδου δεν το συζητώ καν) 5 μέρες πριν παρουσιαστείς, σε βλέπει ο γιατρός και σε παραπέμπει στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Μετά πίσω στο φρουραρχίο να δει ο γιατρός τα χαρτιά και ξανά στρατολογία να σου πουν πότε θα περάσεις από την επιτροπή για να δώσουν την αναβολή. Έπειτα ξανά τα ίδια για δε ξέρω πόσες φορές (ανάλογα πόση αναβολή χρονικά σου δίνουν). ΑΛΛΑ το θέμα είναι ότι πήρα στο φρουραρχείο για να ρωτήσω αν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από το χαρτί γιατρού και μου λένε το χαρτί πρέπει να είναι πρόσφατο (εντός τριμήνου!) και όχι απλά ένα χαρτί που λέει ότι σε παρακολουθεί γιατρός αλλά να γράφει ότι σε παρακολουθεί από Χ ημ/νια, σε έχει διαγνώσει με την τάδε ασθένεια και παίρνεις τα τάδε χάπια. Και ότι η διαδικασία μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να ξεκινήσει και άμεσα εφόσον διακόψω την αναβολή μου. Πραγματικά δε ξέρω. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει Γράψε στο google " Αναβολή - Απαλλαγή μέσω Φρουραρχείο" και μπες στο στρατιωτικό φόρουμ στο αντίστοιχο θέμα , διάβασε εμπειρίες άλλων παιδιών. Το να γράφεις σεντόνια στο insomnia δεν θα σε βοηθήσει πουθενά.
alexisgav Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα λάβουμε εμείς της Δ' ΕΣΣΟ (Ιουλίου) τα σημειώματα κατάταξης και αν όλοι μπαίνουμε την ίδια ημερομηνία ή σε όχι; Ευχαριστώ!
haris_216 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 6:32 ΜΜ, Jim211995 είπε Καλησπέρα μάγκες έχω πάρει μετάθεση για ΣΦΑ (στρατιωτικό φαρμακείο Αθηνών ) 1ιούλιου ξέρετε πως πάνε τα πράγματα εκεί ; Στην εποχή μου ΣΦΑ ήταν αρκτικόλεξο που σήμαινε κακά πράγματα για στρατευμένο (σίγουρα όχι φαρμακείο ) Τώρα μαθαίνω ότι άλλαξαν τα πράγματα. Σημαίνει κάτι άλλο που απαιτεί και βύσμα 1
meletis_m Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, alexisgav είπε Γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα λάβουμε εμείς της Δ' ΕΣΣΟ (Ιουλίου) τα σημειώματα κατάταξης και αν όλοι μπαίνουμε την ίδια ημερομηνία ή σε όχι; Ευχαριστώ! Θα λάβεις 3 Email που θα σε ειδοποιούν . Συνήθως 10-15 ημέρες πρίν τη κατάταξη . 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, alexisgav είπε Γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα λάβουμε εμείς της Δ' ΕΣΣΟ (Ιουλίου) τα σημειώματα κατάταξης και αν όλοι μπαίνουμε την ίδια ημερομηνία ή σε όχι; Ευχαριστώ! Συνηθως η κατάταξη απλώνεται μέσα σε 1 εβδομάδα. Σημειώματα κατάταξης να υπολογίζετε περιπου 20 μέρες πριν Στις 8/6/2022 στις 10:15 ΜΜ, anestis97 είπε @Makaron1984 Εγώ σου λέω τι μου είπε αυτό το φιλαράκι/φαντάρος που του το είπε ο αξιωματικός και ήταν και πολύ σίγουρος ο αξιωματικός ότι η τιμή είναι fix για όλους. Κι εμένα εντύπωση μου έκανε αυτό. Αν ήταν fix για όλους τότε για ποιο λόγο στο ΦΕΚ γράφει ''810 ευρώ το μήνα'' κι όχι απλά ''9.000 ευρώ''. Επίσης θα ήταν πολύ άδικο ο γιος της πολύτεκνης οικογένειας πληρώνει τόσα πολλά χρήματα, το ίδιο με τον γιο της τρίτεκνης οικογένειας, το ίδιο με τον μοναχογιό. Ο Αξιωματικός αν δεν είναι στρατολόγος, δε ξέρει που παν τα 4. Όσο περισσότερο κάθεσαι στο στρατό, τόσο καταλαβαίνεις πόση άγνοια έχουν στελέχη ακόμα και για βασικά πράγματα (π.χ. διαταγές για άδειες), πόσο μάλλον για εξειδικευμένα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από ProponitisTouKanape 2
Tsetsenios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε και εμένα μετάθεση για ΔΑΕΣ(ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΆΛΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΥ) ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις