Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι παιζει με τα ΚΑΑΥ  Πλαταμώνα ή Καλών νερών? Γτ λογικα η μοναδα θα με στειλει σε ενα απο τα 2. 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimios είπε

16 ώρες πριν, valadsk είπε

Σημαντική ερώτηση επειδή καίγομαι και όποιος έχει την καλοσύνη και γνωρίζει ας απαντήσει.

Έχω ΔΜΣ 49 έκανα τη διαδικασία για απαλλαγή και μου είπαν ότι εγκρίθηκε την ημέρα που παιρνούσα από επιτροπή. Τι θα γίνει τώρα; Δεν μου έδωσαν κανένα επίσημο χαρτί που λέει ότι απαλλάχθηκα και στο stratologia.gr αν μπω με taxisnet λέει δεν βρέθηκαν στοιχεία απαλλαγής για τον συγκεκριμένο στρατιωτικό αριθμό. Πατάω πληροφορίες για την αναβολή μου , τα ίδια, πατάω πληροφορίες για την κατάταξή μου τα ίδια, δεν έχετε προγραμματιστεί με επόμενη εσσό. 

επειδή μου τα μάσησαν λίγο έχω καρααγζχωθεί. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αμα βγάλεις άκρη πες και σε εμένα γιατί για ι5 παω 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, valadsk είπε

Σημαντική ερώτηση επειδή καίγομαι και όποιος έχει την καλοσύνη και γνωρίζει ας απαντήσει.

Έχω ΔΜΣ 49 έκανα τη διαδικασία για απαλλαγή και μου είπαν ότι εγκρίθηκε την ημέρα που παιρνούσα από επιτροπή. Τι θα γίνει τώρα; Δεν μου έδωσαν κανένα επίσημο χαρτί που λέει ότι απαλλάχθηκα και στο stratologia.gr αν μπω με taxisnet λέει δεν βρέθηκαν στοιχεία απαλλαγής για τον συγκεκριμένο στρατιωτικό αριθμό. Πατάω πληροφορίες για την αναβολή μου , τα ίδια, πατάω πληροφορίες για την κατάταξή μου τα ίδια, δεν έχετε προγραμματιστεί με επόμενη εσσό. 

επειδή μου τα μάσησαν λίγο έχω καρααγζχωθεί. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πέρασες από επιτροπή απαλλαγών;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LefteT είπε

Αμα βγάλεις άκρη πες και σε εμένα γιατί για ι5 παω 

41 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Πέρασες από επιτροπή απαλλαγών;

ευτυχώς, μόλις σήμερα ήρθε email που μου λέει ότι απαλλάχθηκα αλλά ότι έχω υποχρέωση στρατευσης μέχρι την ηλικία των 45 αν με επανεξετάσουν. (ειμαι 30)  και να φανταστείτε θέλω να τα χασω αλλά δεν θέλω να παω.

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, valadsk είπε

ευτυχώς, μόλις σήμερα ήρθε email που μου λέει ότι απαλλάχθηκα αλλά ότι έχω υποχρέωση στρατευσης μέχρι την ηλικία των 45 αν με επανεξετάσουν. (ειμαι 30)  και να φανταστείτε θέλω να τα χασω αλλά δεν θέλω να παω.

Το να είσαι υπέρβαρος μόνο και μόνο για να μην πας στρατό είναι το λιγότερο ανώριμο.

Η παχυσαρκία όπως και ο ίδιος θα ξέρεις δεν βοηθάει πουθενά , ούτε ψυχικά ούτε σωματικά , στην πορεία θα σου εμφανίσει προβλήματα υγείας.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Σωστό, αλλά από τη μία δεν είναι παράλογος τρόπος σκέψης. 30 είπε ότι είναι, όχι 20.

Θα του πάρει κάποια χρόνια να χάσει τα κιλά και μέχρι να τον ''επανεξετάσουν'', πού να τρέχει σε στρατούς στα 35+ του;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει αυτό που λες εκτός και αν τρολλάρεις , 12 μήνες θητείας με καλύτερο και πιο σωστό τρόπος ζωής δεν συγκρίνονται.

Μερικοί άνθρωποι από τα πολλά κιλά δεν μπορούν καν να κάνουν μόνοι τους τα βασικά, να μετακινηθούν να βιοποριστούν ,  αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις πάσο.

Τράβα κάνε αυτή την ερώτηση σε έναν παθολόγο ή καρδιολόγο.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες έχω πάρει μετάθεση για ΣΦΑ (στρατιωτικό φαρμακείο Αθηνών ) 1ιούλιου ξέρετε πως πάνε τα πράγματα εκεί ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jim211995 είπε

Καλησπέρα μάγκες έχω πάρει μετάθεση για ΣΦΑ (στρατιωτικό φαρμακείο Αθηνών ) 1ιούλιου ξέρετε πως πάνε τα πράγματα εκεί ; 

Όντως τώρα? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Δεν υπάρχει αυτό που λες εκτός και αν τρολλάρεις , 12 μήνες θητείας με καλύτερο και πιο σωστό τρόπος ζωής δεν συγκρίνονται.

Μερικοί άνθρωποι από τα πολλά κιλά δεν μπορούν καν να κάνουν μόνοι τους τα βασικά, να μετακινηθούν να βιοποριστούν ,  αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις πάσο.

Τράβα κάνε αυτή την ερώτηση σε έναν παθολόγο ή καρδιολόγο.

υπάρχουν και άλλα θέματα, που δεν αναφέρονται εδώ. σε καταλαβαίνω όμως πως βάσει αυτά που διάβασες με έκρινες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, valadsk είπε

υπάρχουν και άλλα θέματα, που δεν αναφέρονται εδώ. σε καταλαβαίνω όμως πως βάσει αυτά που διάβασες με έκρινες.

Τότε μη δίνεις σημασία , καλοπροαίρετα έγραψα χωρίς κακία.

Καλή δύναμη 😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ειμαι πολεμικο ναυτικο θα παρουσιαστω κανελλοπουλο ξανα σε λιγες μερες για βολες και.μετα, μεταθεση σε πλοιο, ειμαι υποχρεωμενος να παρω ολο το λουκανικο με χειμωνιατικες στολες, επενδυτη και δυο κουβερτες ή μπορω να αφησω κατι εξω και να τα παρω σε καμια αδεια οταν χρειαστουν, διοτι ρε μαγκες δεν ειναι και ελαφρυ και βαριεμαι να το κουβαλαω ολοκληρο, αν γνωριζει κανεις τον ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από Kargamam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Jim211995 είπε

Μαζι με το όπλο είσαι πίσω απο το γκισέ, πάνω σου το έχεις όταν δίνεις τα φάρμακα στους παππούδες

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μαζι με το όπλο είσαι πίσω απο το γκισέ, πάνω σου το έχεις όταν δίνεις τα φάρμακα στους παππούδες

Υπηρεσίες ξέρεις πόσες το μήνα ;

2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Όντως τώρα? 

Ναι προχθές μου το είπαν 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Jim211995 είπε

Υπηρεσίες ξέρεις πόσες το μήνα ;

Ναι προχθές μου το είπαν 

Φίλε σε αυτές τις υπηρεσίες δύσκολα πηγαίνεις χωρίς σπρώξιμο :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...