Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει εγκριθεί η μετάθεση μου ως καταιξερεσην και μου το έχει ενημερώσει ο αρχιλοχίας μου , υπάρχει περίπτωση στη πορεία κάτι να συμβεί και να μην την πάρω επειδή το τάγμα έχει λίγο κόσμο ;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Μου έχει εγκριθεί η μετάθεση μου ως καταιξερεσην και μου το έχει ενημερώσει ο αρχιλοχίας μου , υπάρχει περίπτωση στη πορεία κάτι να συμβεί και να μην την πάρω επειδή το τάγμα έχει λίγο κόσμο ;

Οχι. Λογικα η μεταθεση σου εχει και ημερομηνια. Δεν μπορει να αλλαξει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μάγκες, έχουμε γνώμη για 95 τμχεθ ρόδος? Και γενικά πως είναι η φάση στο μηχανικό? 

Επεξ/σία από Mavros_Pete
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σχετικά με τις άδειες, δικαιούμαι και φοιτητική και αγροτική.. είναι 12μέρες για την αγροτική και 12 για φοιτητική δηλαδή 24 σύνολο, ή 12μέρες συνολικά σαν ειδική άδεια που δικαιούμαι ; 

Επεξ/σία από AnnaNori
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AnnaNori είπε

Καλησπέρα, σχετικά με τις άδειες, δικαιούμαι και φοιτητική και αγροτική.. είναι 12μέρες για την αγροτική και 12 για φοιτητική δηλαδή 24 σύνολο, ή 12μέρες συνολικά σαν ειδική άδεια που δικαιούμαι ; (ο δίκας με είπε αυτές δεν είναι υποχρεωτικές και μαλλον θα πάρω τα @ρχιδ@ του) 

Και τα 2 "είδη" αδειών που αναφέρεις ανήκουν στις λεγόμενες ειδικές άδειες και δεν είναι υποχρεωτικές αλλά στο χέρι του εκάστοτε διοικητή αν θα σου δώσει... Είναι 12 στο σύνολο τους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Tsapinho είπε

Και τα 2 "είδη" αδειών που αναφέρεις ανήκουν στις λεγόμενες ειδικές άδειες και δεν είναι υποχρεωτικές αλλά στο χέρι του εκάστοτε διοικητή αν θα σου δώσει... Είναι 12 στο σύνολο τους. 

Έγινε, σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά όταν απολύεσαι μαζί με την ταυτότητα και το απολυτήριο τι άλλο σου δίνουν από έγγραφα;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gba είπε

Παιδιά όταν απολύεσαι μαζί με την ταυτότητα και το απολυτήριο τι άλλο σου δίνουν από έγγραφα;

Την καρτέλα υγείας σου. Αυτά τα 3

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ποτε περιπου πρεπει να κοψω αναβολη ωστε να μπω σιγουρα σειρα Σεπτεμβρη ?? Μη γινει καμια στραβη και με παρουν Ιουλη η Νοεμβρη 😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gba είπε

1 ώρα πριν, stavros750 είπε

Την καρτέλα υγείας σου. Αυτά τα 3

Εκτός από αυτά, δίνουν το ΕΦΠ και την βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας (για τα συντάξιμα έτη αν δεν κάνω λάθος, το οποίο είναι χρήσιμο για συγκεκριμένες ειδικότητες).

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, anestis97 είπε

@GrKata

Μάη ή Ιούνη πρέπει να την κόψεις για να μπεις Σεπτέμβρη.

Αρχές Ιούνη θα πρότεινα εγώ.

Δεν ειναι νωρις αρχες Ιουνη? Η εχει τοσο πολυ κοσμο που πας για Σεπτεμβρη σιγουρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GrKata είπε

Δεν ειναι νωρις αρχες Ιουνη? Η εχει τοσο πολυ κοσμο που πας για Σεπτεμβρη σιγουρα?

Σεπτέμβρη και Νοέμβρη είναι παραδοσιακά, οι μεγαλύτερες ΕΣΣΟ του έτους. Αν είσαι 9μηνος, σε συμφέρει ο Σεπτέμβρης, γιατί κερδίζεις το επόμενο καλοκαίρι.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
Δημοσ.

Κατά πόσο εύκολο είναι να εγκριθεί η μετάθεση κατά εξαίρεση . Καθώς μπήκα γ εσσο αλλά έχω βγει Ι4 και έχω θέμα με τα μάτια και τις σκόνες λόγω χρήσης φακών επαφής. Έχω πάρει ανάλογη γνωμάτευση από ΣΤΕΠ. Θα το ξέρω πριν τη ορκομωσία ή στα ΣΠΕΝ . Γνωρίζουμε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Κατά πόσο εύκολο είναι να εγκριθεί η μετάθεση κατά εξαίρεση . Καθώς μπήκα γ εσσο αλλά έχω βγει Ι4 και έχω θέμα με τα μάτια και τις σκόνες λόγω χρήσης φακών επαφής. Έχω πάρει ανάλογη γνωμάτευση από ΣΤΕΠ. Θα το ξέρω πριν τη ορκομωσία ή στα ΣΠΕΝ . Γνωρίζουμε ;

Αν έχεις (καλό) βύσμα στο πι και φί, με την λήξη των ΣΠΕΝ φεύγεις. Ειδάλλως, μόνο αν ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία (πχ αναπηρία γονέα κλπ) με τα ανάλογα αποδεικτικά.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...