yanis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Xiezhi είπε Τα ίδια ακριβώς γράφει, μόνο το χρώμα αλλάζει και ο αριθμός του εγγράφου. Ντάξει για περίπτωση επιστράτευσης τα θέλουμε τα Φ.Π, δε χρειάζονται σε κάτι άλλο νομίζω. Στείλε τους πίσω το παλιό και είσαι κομπλε.
Xiezhi Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, yanis13 είπε Ντάξει για περίπτωση επιστράτευσης τα θέλουμε τα Φ.Π, δε χρειάζονται σε κάτι άλλο νομίζω. Στείλε τους πίσω το παλιό και είσαι κομπλε. Ναι ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το χρώμα και δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία όσο το έψαξα, οπότε είπα να ρωτησω και εδω.
LefteT Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Τότε; Τι ηταν αυτό που σε έριξε τόσο πολύ ψυχολογικά ώστε να σκέφτεσαι για αναβολη/Ι5; Τελικά πήρα αναβολή. Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος αλλά ξερω ότι δεν θα αντέξω τόσο καιρό. Ξερει κανεις αμα παρεις ι5 αν "καταστρέφεις" την ζωη σου?
yanis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, LefteT είπε Τελικά πήρα αναβολή. Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος αλλά ξερω ότι δεν θα αντέξω τόσο καιρό. Ξερει κανεις αμα παρεις ι5 αν "καταστρέφεις" την ζωη σου? Σεβαστο, αλλα φοβαμαι οτι ηταν λαθος αποφαση φιλε. Κουβαλας εναν βραχνα τωρα που ειναι ο Ε.Σ. Αν καταφερεις και παρεις απαλλαγη, οχι γιατι να καταστραφει η ζωη σου; Ειναι δυνατον;
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, LefteT είπε Τελικά πήρα αναβολή. Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος αλλά ξερω ότι δεν θα αντέξω τόσο καιρό. Ξερει κανεις αμα παρεις ι5 αν "καταστρέφεις" την ζωη σου? Οχι, δεν μπορεις να εργαστεις σε σωματα ασφαλειας μονο. Το να πας για ι5 ειναι ευκολο. Πας και σε εναν ψυχιατρο την επομενη φορα που θα κοντευει η καταταξη, γραφετε οτι εχεις κρισεις πανικου, αγχωδη διαταραχη κτλ (ως δικαιολογια οτι προκληθηκαν επειδη παλι ερχοταν η ωρα να μπεις στρατο), και εχεις σιγουρη αναβολη. Θες συνολικα αναβολες 2 ετη, για να βγεις ι5
LefteT Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, yanis13 είπε Σεβαστο, αλλα φοβαμαι οτι ηταν λαθος αποφαση φιλε. Κουβαλας εναν βραχνα τωρα που ειναι ο Ε.Σ. Αν καταφερεις και παρεις απαλλαγη, οχι γιατι να καταστραφει η ζωη σου; Ειναι δυνατον; Δυστυχώς και εγω φοβάμαι λίγο για την απόφαση μου αλλα πραγματικά δεν αντεχα άλλο. Δεν εχει να κανει καν με κακα στελέχη η κάτι τέτοιο. Μου είπαν κιολας ότι είναι από τα καλύτερα στρατοπεδα αλλα εγώ δεν αντεξα. Ζήτησα σήμερα αναβολή και θα φύγω Δευτέρα, ξέρετε γτ τόσο αργά?
LefteT Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, anestis97 είπε @LefteT Πόσο είσαι, φίλε μου, αν επιτρέπεται; 23 1
subnigur0th Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, LefteT είπε Δυστυχώς και εγω φοβάμαι λίγο για την απόφαση μου αλλα πραγματικά δεν αντεχα άλλο. Δεν εχει να κανει καν με κακα στελέχη η κάτι τέτοιο. Μου είπαν κιολας ότι είναι από τα καλύτερα στρατοπεδα αλλα εγώ δεν αντεξα. Ζήτησα σήμερα αναβολή και θα φύγω Δευτέρα, ξέρετε γτ τόσο αργά? Αν πας για Ι5 κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις στη ζωή σου, ουδείς ασχολείται με το τι έκανες στο στρατό. Απλά είναι άγχος να κάθεσαι πάλι να τρέχεις κάθε λίγο σε ψυχιατρους και επιτροπές για αναβολές.
SabotazNic Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, subnigur0th είπε Απλά είναι άγχος να κάθεσαι πάλι να τρέχεις κάθε λίγο σε ψυχιατρους και επιτροπές για αναβολές. Μπα, καθολου. 3 μερες διαδικασια ολο κι'ολο
GreekPilots4Ever Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Μπορείτε να μου πείτε πως είναι τώρα αεροπορία στρατού Μέγαρα, και τι προοπτικές έχει για καλοκαίρι. Θα με βοηθήσει πολυ οποίος μου απαντησει.
LefteT Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μπα, καθολου. 3 μερες διαδικασια ολο κι'ολο Σκέφτομαι ότι τωρα που μπήκα στρατο και πήρα αναβολή από τις πρώτες ημέρες ίσως με βοηθήσει να παρω ι5 πιο γρήγορα
ThanosGR4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Παρατηρησα στο χαρτι που μου ειχε ερθει τον Μαρτιο οτι γράφει "Πεζικό (ΥΕΑ)" και διαβασα οτι για να γινεις ΥΕΑ πρεπει να ανήκεις στην κατηγορία υπόχρεων ολοκλήρου θητείας. Εγω ειμαι μελος 3τεκνης οικογένειας (εχω εναν αδελφο και μια αδελφη). Οποτε ειναι λογικο που στο χαρτι που μου ειχε ερθει γραφει αυτο για το ΥΕΑ ; (πηρα 4μηνη αναβολή λόγω υποχρεώσεων)
stavros750 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ThanosGR4 είπε Παρατηρησα στο χαρτι που μου ειχε ερθει τον Μαρτιο οτι γράφει "Πεζικό (ΥΕΑ)" και διαβασα οτι για να γινεις ΥΕΑ πρεπει να ανήκεις στην κατηγορία υπόχρεων ολοκλήρου θητείας. Εγω ειμαι μελος 3τεκνης οικογένειας (εχω εναν αδελφο και μια αδελφη). Οποτε ειναι λογικο που στο χαρτι που μου ειχε ερθει γραφει αυτο για το ΥΕΑ ; (πηρα 4μηνη αναβολή λόγω υποχρεώσεων) Δεν έχει και πολύ σημασία, σου δίνεται πάντως κανονικά επιλογή αν θες να πας ή όχι. Θα σε ρωτησουν 2 φορές, μία στο κέντρο που θα παρουσιαστείτε και άλλη μία τις πρώτες μέρες στις μονάδες σας. Λες όχι και ξεμπερδεύεις 1
meletis_m Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, ThanosGR4 είπε Παρατηρησα στο χαρτι που μου ειχε ερθει τον Μαρτιο οτι γράφει "Πεζικό (ΥΕΑ)" και διαβασα οτι για να γινεις ΥΕΑ πρεπει να ανήκεις στην κατηγορία υπόχρεων ολοκλήρου θητείας. Εγω ειμαι μελος 3τεκνης οικογένειας (εχω εναν αδελφο και μια αδελφη). Οποτε ειναι λογικο που στο χαρτι που μου ειχε ερθει γραφει αυτο για το ΥΕΑ ; (πηρα 4μηνη αναβολή λόγω υποχρεώσεων) Θα σε ρωτήσουν 2 φορές και εμένα το ίδιο . Μια στη κατάταξη και μια στο ειδικότητα που θα καταταγω. Έγραφε το σημείωμα κατάταξης ΥΕΑ , Απλώς γράφεις ΟΧΙ και υπογράφεις τη ανάλογη δήλωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις