Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xiezhi είπε

Τα ίδια ακριβώς γράφει, μόνο το χρώμα αλλάζει και ο αριθμός του εγγράφου.

Ντάξει για περίπτωση επιστράτευσης τα θέλουμε τα Φ.Π, δε χρειάζονται σε κάτι άλλο νομίζω. Στείλε τους πίσω το παλιό και είσαι κομπλε.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Ντάξει για περίπτωση επιστράτευσης τα θέλουμε τα Φ.Π, δε χρειάζονται σε κάτι άλλο νομίζω. Στείλε τους πίσω το παλιό και είσαι κομπλε.

Ναι ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το χρώμα και δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία όσο το έψαξα, οπότε είπα να ρωτησω και εδω.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τότε; Τι ηταν αυτό που σε έριξε τόσο πολύ ψυχολογικά ώστε να σκέφτεσαι για αναβολη/Ι5;

Τελικά πήρα αναβολή. Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος αλλά ξερω ότι δεν θα αντέξω τόσο καιρό. Ξερει κανεις αμα παρεις ι5 αν "καταστρέφεις" την ζωη σου?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LefteT είπε

Τελικά πήρα αναβολή. Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος αλλά ξερω ότι δεν θα αντέξω τόσο καιρό. Ξερει κανεις αμα παρεις ι5 αν "καταστρέφεις" την ζωη σου?

Σεβαστο, αλλα φοβαμαι οτι ηταν λαθος αποφαση φιλε. Κουβαλας εναν βραχνα τωρα που ειναι ο Ε.Σ.

Αν καταφερεις και παρεις απαλλαγη, οχι γιατι να καταστραφει η ζωη σου; Ειναι δυνατον;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, LefteT είπε

Οχι, δεν μπορεις να εργαστεις σε σωματα ασφαλειας μονο.

Το να πας για ι5 ειναι ευκολο. Πας και σε εναν ψυχιατρο την επομενη φορα που θα κοντευει η καταταξη, γραφετε οτι εχεις κρισεις πανικου, αγχωδη διαταραχη κτλ (ως δικαιολογια οτι προκληθηκαν επειδη παλι ερχοταν η ωρα να μπεις στρατο), και εχεις σιγουρη αναβολη. Θες συνολικα αναβολες 2 ετη, για να βγεις ι5

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Σεβαστο, αλλα φοβαμαι οτι ηταν λαθος αποφαση φιλε. Κουβαλας εναν βραχνα τωρα που ειναι ο Ε.Σ.

Αν καταφερεις και παρεις απαλλαγη, οχι γιατι να καταστραφει η ζωη σου; Ειναι δυνατον;

Δυστυχώς και εγω φοβάμαι λίγο για την απόφαση μου αλλα πραγματικά δεν αντεχα άλλο. Δεν εχει να κανει καν με κακα στελέχη η κάτι τέτοιο. Μου είπαν κιολας ότι είναι από τα καλύτερα στρατοπεδα αλλα εγώ δεν αντεξα. Ζήτησα σήμερα αναβολή και θα φύγω Δευτέρα, ξέρετε γτ τόσο αργά?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LefteT είπε

Δυστυχώς και εγω φοβάμαι λίγο για την απόφαση μου αλλα πραγματικά δεν αντεχα άλλο. Δεν εχει να κανει καν με κακα στελέχη η κάτι τέτοιο. Μου είπαν κιολας ότι είναι από τα καλύτερα στρατοπεδα αλλα εγώ δεν αντεξα. Ζήτησα σήμερα αναβολή και θα φύγω Δευτέρα, ξέρετε γτ τόσο αργά?

Αν πας για Ι5 κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις στη ζωή σου, ουδείς ασχολείται με το τι έκανες στο στρατό. Απλά είναι άγχος να κάθεσαι πάλι να τρέχεις κάθε λίγο σε ψυχιατρους και επιτροπές για αναβολές.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, subnigur0th είπε

Απλά είναι άγχος να κάθεσαι πάλι να τρέχεις κάθε λίγο σε ψυχιατρους και επιτροπές για αναβολές.

Μπα, καθολου. 3 μερες διαδικασια ολο κι'ολο ;) 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Μπορείτε να μου πείτε πως είναι τώρα αεροπορία στρατού Μέγαρα, και τι προοπτικές έχει για καλοκαίρι. Θα με βοηθήσει πολυ οποίος μου απαντησει. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μπα, καθολου. 3 μερες διαδικασια ολο κι'ολο ;) 

Σκέφτομαι ότι τωρα που μπήκα στρατο και πήρα αναβολή από τις πρώτες ημέρες ίσως με βοηθήσει να παρω ι5 πιο γρήγορα 

Δημοσ.

Παρατηρησα στο χαρτι που μου ειχε ερθει τον Μαρτιο οτι γράφει "Πεζικό (ΥΕΑ)" και διαβασα οτι για να γινεις ΥΕΑ πρεπει να ανήκεις στην κατηγορία υπόχρεων ολοκλήρου θητείας. Εγω ειμαι μελος 3τεκνης οικογένειας (εχω εναν αδελφο και μια αδελφη). 

Οποτε ειναι λογικο που στο χαρτι που μου ειχε ερθει γραφει αυτο για το ΥΕΑ ; (πηρα 4μηνη αναβολή λόγω υποχρεώσεων) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosGR4 είπε

Παρατηρησα στο χαρτι που μου ειχε ερθει τον Μαρτιο οτι γράφει "Πεζικό (ΥΕΑ)" και διαβασα οτι για να γινεις ΥΕΑ πρεπει να ανήκεις στην κατηγορία υπόχρεων ολοκλήρου θητείας. Εγω ειμαι μελος 3τεκνης οικογένειας (εχω εναν αδελφο και μια αδελφη). 

Οποτε ειναι λογικο που στο χαρτι που μου ειχε ερθει γραφει αυτο για το ΥΕΑ ; (πηρα 4μηνη αναβολή λόγω υποχρεώσεων) 

Δεν έχει και πολύ σημασία, σου δίνεται πάντως κανονικά επιλογή αν θες να πας ή όχι. Θα σε ρωτησουν 2 φορές, μία στο κέντρο που θα παρουσιαστείτε και άλλη μία τις πρώτες μέρες στις μονάδες σας. Λες όχι και ξεμπερδεύεις

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThanosGR4 είπε

Θα σε ρωτήσουν 2 φορές και εμένα το ίδιο . Μια στη κατάταξη και μια στο ειδικότητα που θα καταταγω.

Έγραφε το σημείωμα κατάταξης ΥΕΑ , Απλώς γράφεις ΟΧΙ και υπογράφεις τη ανάλογη δήλωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...