Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kargamam είπε

Εχω φαει σκαλωμα, κανεις δεν το κανει δωρεαν, ισως πρεπει να πας απο κει και να τους αρχισεις στα μπινελικια...επισης αυριο παρουσιαζομαι..οποτε αστο..θα παω με ραπιντ και οτι γινει...αμα θελουν ας μου κανουν αυτοι εκει αλλιως δεν με πολυ νοιαζει

Κανελλοπουλο  και εσύ αύριο? 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς για το στρατοπεδο Κανελλοπουλος αν περνάνε τα κινητά κανονικα και αν οχι πως μπορούμε να τα κρύψουμε και που ? Πχ τσέπη ή βαλίτσα κλπ

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Alexisv είπε

Ξέρει κανείς για το στρατοπεδο Κανελλοπουλος αν περνάνε τα κινητά κανονικα και αν οχι πως μπορούμε να τα κρύψουμε και που ? Πχ τσέπη ή βαλίτσα κλπ

Εγω θα σου προτεινα μετα την ορκομοσια, κανονικο κινητο...παρε ενα απλο μεχρι τοτε..

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Alexisv είπε

Καποιοι μου ειπαν πως τους ειπαν να τα εχουν στη τσέπη. Αλλοι φιλοι μου το έκρυψαν στη βαλιτσα, στις κάλτσες, παπουτσια ή στο παντελονι μεσα. Νομιζω εξαρταται απο το ατόμο που θα μας ελέγξει. Θα το προσπαθησω εγω παντως.   

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kwtsos4 είπε

Μετά τα ΣΠΕΝ πήγα σε άλλη μονάδα, αλλά και εκεί δεν έκατσα πολύ γιατί μας στείλανε σε φυλάκιο, είχα 2ο γκρουπ και έφυγα με στρατιωτικά, προβλέπεται γενικά να μπω πάλι με στρατιωτικά; 

Επίσης τώρα που σήκωσαν Μανίκια δεν επιτρέπεται ούτε το φλισακι; 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας, όπως σε βολεύει μπαίνεις έκτος και αν σας έχουν αναφέρει κάτι διαφορετικό στην μονάδα σου. Παραμεθόριο δεν θυμάμαι, αλλά Αθήνα οι περισσότεροι έμπαιναν με παραλλαγή μετά το ΔΝ. Βολεύει πολύ, γιατί δεν κουβαλάς ρούχα και δεν τρέχεις με την ψυχή στο στόμα να αλλάξεις (ειδικά αν χρησιμοποιείς τα μέσα). Φλισάκι από την στιγμή που σηκώθηκαν τα μανίκια δεν επιτρέπεται, ειδικά σε αναφορές, γραφεία κλπ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimio7 είπε

Καποιοι μου ειπαν πως τους ειπαν να τα εχουν στη τσέπη. Αλλοι φιλοι μου το έκρυψαν στη βαλιτσα, στις κάλτσες, παπουτσια ή στο παντελονι μεσα. Νομιζω εξαρταται απο το ατόμο που θα μας ελέγξει. Θα το προσπαθησω εγω παντως.   

Δεν κάνουν σωματικό έλεγχο για τις τσέπες όμως ???

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Alexisv είπε

Όχι, ποτέ. Μην αφήσεις να σε αγγίξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Όχι, ποτέ. Μην αφήσεις να σε αγγίξουν.

Ειναι πρωτοκολλα υποθετω δεν γινεται να πεις οχι

Επεξ/σία από Kargamam
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kargamam είπε

Ειναι πρωτοκολλα υποθετω δεν γινεται να πεις οχι

Μην ψαρώνεται ρε παίδες. Φαντάρος μπαίνεις δεν πας ισοβίτης στο Αλκατράζ. Αφού κάνουν στο ναυτικό τόσο μεγάλο έλεγχο, απλά το έχεις πάνω σου με τον φορτιστή και τελείωσε το πανηγύρι. Πάντως στον στρατό ξηράς, απλά ανοίξαμε τον σακίδιο και το ξανακλείσαμε. Στο συνεργείο ήταν 2 φαντάροι και ένα ΕΠΟΠι. Εδώ άλλοι πέρναγαν ολόκληρα πολύμπριζα. Απλά αν πέσεις σε κανα περίεργο στέλεχος, το πιθανότερο είναι να σου ψάξει όλα τα πράγματα. Αν θες να είσαι safe, απλά παίρνεις ένα με τα κουμπιά με 15 ευρώ και τους το δείχνεις. Εν έτη 2022, ποιος άνθρωπος αντέχει τόσες μέρες χωρίς το κινητό του;

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexisv είπε

Δεν επιτρέπεται ο έλεγχος, απλά έχετε το πάνω σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα! Ξέρει κανείς τι ώρες λειτουργεί το φρουραρχείο Αθηνα για να πάω για αναβολή; Από τις 9 μου έχουν πει , αλλού διαβάζω από 7 , τι ισχύει; Επίσης παρουσιαζομαι 18 αλλά μου είπαν να προσελθω 5 εργάσιμες πριν δηλαδή στις 11 αυτό ισχύει;  Το τηλέφωνό δεν λειτουργεί.

Επεξ/σία από SpirosRonto
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SpirosRonto είπε

Καλημερα! Ξέρει κανείς τι ώρες λειτουργεί το φρουραρχείο Αθηνα για να πάω για αναβολή; Από τις 9 μου έχουν πει , αλλού διαβάζω από 7 , τι ισχύει; Επίσης παρουσιαζομαι 18 αλλά μου είπαν να προσελθω 5 εργάσιμες πριν δηλαδή στις 11 αυτό ισχύει;  Το τηλέφωνό δεν λειτουργεί.

Ναι πρέπει να πας όταν μένουν 5 εργάσιμες, ή λιγότερες, για την κατάταξή. Το φρουραρχείο δουλεύει ώρες δημοσίου. Σίγουρα 9-2 το φρουραρχείο, δεν ξέρω για νωρίτερα. Θα μπεις στο στρατόπεδο, θα σε πάνε πρώτα στον ιατρό υπηρεσίας και μετά φρουραρχείο. Μετά θα πας κεπ να στείλεις τα χαρτιά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...