Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiapameligoA321 είπε

Καλησπέρα. Να ρωτήσω λίγο. όταν θα παρουσιαστώ που λέει ότι πρέπει να έχω ΑΦΜ κλπ μαζί μου. Εννοει δλδ ότι απλά πρέπει να το έχω γράψει σε ένα χαρτί με στυλό να το θυμάμαι και γενικά απλά να το ξέρω; Η θα πρέπει να το έχω σε κάποιο επίσημο χαρτί κλπ από ΚΕΠ φάση και έτσι. Αν με νοείται?

Τη ίδια απορία έχω έχω και εγώ . Εγώ το θυμάμαι το ΑΦΜ. Λογικά θα τους κάνει εκτυπωμένο και η καρτέλα από τα στοιχεία μήτρωου , (εφόσον έχεις ήδη κωδικούς taxisnet)

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ρε μαν, υπάρχει σοβαρός λόγος να ρωτάς? Προφανώς τελείωσε με το σχολείο και πάει από τώρα. Όσο για το αν ο πατέρας του είναι 44, και πάλι, τι σημασία έχει? Ας πούμε ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη σε νεαρή ηλικία. 

Εντάξει εσένα τώρα τι ακριβώς σε ενόχλησε; 

Δηλαδή όσοι πάνε στρατό με το που τελειώνουν το σχολείο στα 18 ονομάζονται ''εθελοντές'';

Κι αν το καθυστερήσουν 1 χρόνο δηλαδή, παύουν να ονομάζονται ''εθελοντές'';

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, κατα την καταταξη σας θα παθετε πλακα με το ποσο ανοργανωτη ειναι η ολη φαση, οποτε μην αγχωνεστε για τετοιες λεπτομερειες (ΑΦΜ κλπ), δε θα εχετε θεμα

Επεξ/σία από yanis13
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Kargamam είπε

Καλησπερα και παλι, θελω να παραδωσω την δευτερα που παρουσιαζομαι το πτυχιο ειδικοτητας και το απολυτηριο λυκειου, οταν τελειωσα το λυκειο, μου δωσανε απο δυο, δηλαδη αποδεικτικο πτυχιο, πτυχιο, αποδεικτικο απολυτηριο και απολυτηριο...γνωριζω πως αυτα δεν ξανα βγαινουν αλλα...τα αποδεικτικα μπορω να δωσω τα γνησια? Επισης ειναι σημαντικα εγγραφα? Ή απλα μου τα δωσανε απο το σχολειο... ετσι...

Μη φέρει τα πρωτότυπα, βγάλε τα μια φωτοτυπία και φέρε αυτή, βγάλε και το απολυτήριο και την ειδικότητα είναι 2 χαρτιά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GiapameligoA321 είπε

Σίγουρα? Εγώ τα ξέρω πχ να τα γράψω σε ένα χαρτάκι αλλά ρωτάω μήπως θέλει τίποτα βεβαίωση ΑΦΜ και βλακείες.Αν το ξέρουμε απέξω?

Και Ε1 να χρειαζεται, αν δεν εχεις και τα εχεις γραψεις σε ενα χαρτακι, δε θα σου πουν τιποτα. Βαριουνται να ασχοληθουν περισσοτερο και απο οσο θα βαριεσαι εσυ εκεινη τη μερα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GiapameligoA321 είπε

Αυτό λέω.Αν τα ξέρω απέξω θα έχω πρόβλημα? Διότι μου γράφει βεβαίωση η οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό από το όποιο να φέρει ΑΦΜ

Οκ.

Ε βγαλε ενα Ε1 και πες τους, εδω ειναι και τα 2 νουμερα για να μην πεσεις σε κανα παραξενο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Stogianz είπε

Μη φέρει τα πρωτότυπα, βγάλε τα μια φωτοτυπία και φέρε αυτή, βγάλε και το απολυτήριο και την ειδικότητα είναι 2 χαρτιά.

Ναι εγω ετσι θελω να το κανω και τελικα ετσι θα γινει, απλα οι δικοι μου δεν καταλαβαιναν πως αυτα τα χαρτια ειναι σημαντικα και δεν ειναι σωστο να δωσεις τα γνησια, σε ευχαριστω για την συμβουλη σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Kargamam είπε

Ναι εγω ετσι θελω να το κανω και τελικα ετσι θα γινει, απλα οι δικοι μου δεν καταλαβαιναν πως αυτα τα χαρτια ειναι σημαντικα και δεν ειναι σωστο να δωσεις τα γνησια, σε ευχαριστω για την συμβουλη σου

Ένα παλικάρι είχε φέρει το πρωτότυπο (είχε παρουσιαστεί Ρόδο) και μετά τον στείλανε Καστελλόριζο και -όταν απολύθηκε-έψαχνε το χαρτί στη Ρόδο μετά 😛 μην τη πατήσεις όπως εκείνος…

Επεξ/σία από Stogianz
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stogianz είπε

Ένα παλικάρι είχε φέρει το πρωτότυπο (είχε παρουσιαστεί Ρόδο) και μετά τον στείλανε Καστελλόριζο και -όταν απολύθηκε-έψαχνε το χαρτί στη Ρόδο μετά 😛 μην τη πατήσεις όπως εκείνος…

Χαχαχχα πω ρε φιλε...κριμα😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς που ρωτάτε αν θέλει βεβαίωση για ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κλπ. γιατί δεν μπαίνετε με τους κωδικούς ταξις να βγάλετε ένα Ε1, και παιδεύεστε με το αν το θέλουν σε κωλόχαρτο ή σε επίσημο χαρτί; 2 λεπτάκια υπόθεση είναι, και αν δεν έχετε εκτυπωτή πεταχτείτε σε ένα φωτοτυπάδικο να σας το τυπώσει.

Επίσης, γνήσια έγγραφα δεν δίνετε ποτέ, μόνο φωτοτυπίες. Εφόσον είναι επικυρωμένα με σφραγίδες και υπογραφές τότε είναι έγκυρες και οι φωτοτυπίες.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2022 στις 5:21 ΜΜ, Kargamam είπε

Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι πολεμικο ναυτικο τωρα σε λιγες μερες και εχω τεραστιο προβλημα με το μοριακο που ζητανε.. ναι μεν ζητανε μοριακο (γιατι δεν ειμαι εμβολιασμενος) αλλα δεν ειναι τσαμπα...παιρνω τηλ στα νοσοκομεια να ρωτησω αν μπορω με το χαρτι καταταξης να μου το χορηγησουν δωρεαν αλλα λενε πως πρεπει να πληρωθει...στους φανταρους του 2021 ελεγε πως ηταν δωρεαν...τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Μας ρωτανε αν εχουμε να τα δωσουμε ομως? 😡

Δεν ισχύει αυτό που σου λένε. Παρουσιαζομαι και γω ναυτικό έκανα τεστ μοριακο δωρεαν σε δημόσιο νοσοκομείο . Κλείνεις ένα ραντεβού είτε ηλεκτρονικά είτε από κοντά στο κοντινότερο νοσοκομείο κάνει τεστ. Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις πως είσαι ανεμβολιαστος και πως το χρειάζεσαι για στρατό. Διότι αν είσαι ανεμβολιαστος για κάποιον λόγο δεν μπορείς να κάνεις έκδοση του εγγράφου που σου λέει για θετικό ή αρνητικό. Μιλήστε με τους νοσηλευτες να σας δώσουν έγγραφο. Στο λέω γιατί την πάτησα και γω με αυτό το θέμα.

Επεξ/σία από Alexisv
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Alexisv είπε

Δεν ισχύει αυτό που σου λένε. Παρουσιαζομαι και γω ναυτικό έκανα τεστ μοριακο δωρεαν σε δημόσιο νοσοκομείο . Κλείνεις ένα ραντεβού είτε ηλεκτρονικά είτε από κοντά στο κοντινότερο νοσοκομείο κάνει τεστ. Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις πως είσαι ανεμβολιαστος και πως το χρειάζεσαι για στρατό. Διότι αν είσαι ανεμβολιαστος για κάποιον λόγο δεν μπορείς να κάνεις έκδοση του εγγράφου που σου λέει για θετικό ή αρνητικό. Μιλήστε με τους νοσηλευτες να σας δώσουν έγγραφο. Στο λέω γιατί την πάτησα και γω με αυτό το θέμα.

Εχω φαει σκαλωμα, κανεις δεν το κανει δωρεαν, ισως πρεπει να πας απο κει και να τους αρχισεις στα μπινελικια...επισης αυριο παρουσιαζομαι..οποτε αστο..θα παω με ραπιντ και οτι γινει...αμα θελουν ας μου κανουν αυτοι εκει αλλιως δεν με πολυ νοιαζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τα ΣΠΕΝ πήγα σε άλλη μονάδα, αλλά και εκεί δεν έκατσα πολύ γιατί μας στείλανε σε φυλάκιο, είχα 2ο γκρουπ και έφυγα με στρατιωτικά, προβλέπεται γενικά να μπω πάλι με στρατιωτικά; 

Επίσης τώρα που σήκωσαν Μανίκια δεν επιτρέπεται ούτε το φλισακι; 

Επεξ/σία από kwtsos4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...