Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Stogianz @ProponitisTouKanape Ευχαριστώ .

κατι ακόμη . Αν σε ένα ημερολογιακό μήνα γίνουν πολλές υπηρεσίες παίρνεις τιμητικές ; Πχ πάνω από 20 υπηρεσίες ; Επισης , ισχύει άδεια 5 ημερών επειδή έχουμε κάνει εμβόλιο ;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vasilis__ είπε

@Stogianz @ProponitisTouKanape Ευχαριστώ .

κατι ακόμη . Αν σε ένα ημερολογιακό μήνα γίνουν πολλές υπηρεσίες παίρνεις τιμητικές ; Πχ πάνω από 20 υπηρεσίες ; Επισης , ισχύει άδεια 5 ημερών επειδή έχουμε κάνει εμβόλιο ;

Αυτο με τις υπηρεσίες δυστυχώς δεν ισχύει (είναι στην κρίση του διοικητή αν θα δώσει μέρες, δεν είναι υποχρεωμένος). Μπορείς βέβαια αν δεις στον μηνιαίο έλεγχο υπηρεσιών ότι κάποιος έχει πολύ λιγότερες υπηρεσίες απο άλλους να βγεις παραπονούμενος (δεν το προτείνω ιδιαίτερα). 

Τις 5 μέρες τιμητική λόγω εμβολίου τις παίρνεις κανονικά και τις χρησιμοποιείς όποτε εσύ θες, εγώ τις κούμπωσα στην προηγούμενη άδεια και έλειπα 29 μέρες :).

Ότι άλλη απορία έχεις εδώ είμαστε. Καλή αρχη.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ε με χαρτί κατάταξης Ναυτικού, η λογική λέει να ρωτήσεις πρώτα στα ναυτικά νοσοκομεία...

Η αληθεια ειναι πως οντως μ@λ@κιστηκα...αλλα και παλι ειναι στην Αθηνα και γω μαλακιες, σιγα μην ανεβαινα εκει πανω παρασκευη απογευμα που το θυμηθηκα..αν θα μου κανανε στην τελικη κ δεν θα μου τα πρηζανε...

Θα παω με ραπιντ που θα το εχω κανει το πρωι και οτι γινει.. 

Επεξ/σία από Kargamam
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω και εγω το αιώνιο ερώτημα μου σχετικά με την θητεία. 
Είμαι gay φουλ αρρενωπός στην εμφάνιση και σε ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στην συμπεριφορά. Με άτομα που δεν γνωρίζω είμαι φουλ σοβαρός, τυπικός και σέβομαι τους άλλους ΕΦΟΣΟΝ δεν με προκαλέσουν. Τελειώνω την σχολή και λέω να πάω του χρόνου στα 25 μου.  
- Θα αντιμετωπίσω θέματα bullying εφοσον ειμαι σωστος και ενταξει απεναντι στους αλλους ;

- Δεδομένης της ομοφυλοφιλίας θα μπορεσω να κανω με κανενα ατομο καποια παρεα να μην την βγαλω μονος;

Ευχαριστω πολυ…

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JohnDom91 είπε

Είμαι gay φουλ αρρενωπός στην εμφάνιση και σε ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στην συμπεριφορά. Με άτομα που δεν γνωρίζω είμαι φουλ σοβαρός, τυπικός και σέβομαι τους άλλους ΕΦΟΣΟΝ δεν με προκαλέσουν. Τελειώνω την σχολή και λέω να πάω του χρόνου στα 25 μου.  
- Θα αντιμετωπίσω θέματα bullying εφοσον ειμαι σωστος και ενταξει απεναντι στους αλλους ;

- Δεδομένης της ομοφυλοφιλίας θα μπορεσω να κανω με κανενα ατομο καποια παρεα να μην την βγαλω μονος;

Ευχαριστω πολυ…

Στρατο θα πας και οχι φυλακη να ξερεις ..Κανενας δεν εχει δικαιωμα να σε βρισει μεσα εκει ,η να απλωσει χερι ...Αν υπαρχει τετοιο θεμα αναφορα κανονικα θα κανεις και τουμπεκι οι υπολοιποι..Οι ανρθωποι [τα υψηλα στελεχη]δεν ειναι ουγκαντα, θα σε ακουσουν και θα πραξουν αναλογα με τιμωριες σε οποιον σε πειραξει η οχι...

Απλα να ξερεις εκει μεσα η βρωμα ειναι τρομερη ,οποτε να ξερεις που πας..Λογο ομοφυλοφιλιας οπως λες αποτι ξερω μπορεις να παρεις μεχρι και απαλλαγη αν δεν νιωθεις καλα να υπηρετησεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JohnDom91 είπε

Ευχαριστω πολυ…

Έχεις σκοπό να διαφημίσεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος ;;;... αν όχι τότε εξαρτάται καθαρά από την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου αν θα κάνεις παρέες... όπως ισχύει γενικότερα. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tsapinho είπε

Έχεις σκοπό να διαφημίσεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος ;;;... αν όχι τότε εξαρτάται καθαρά από την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου αν θα κάνεις παρέες... όπως ισχύει γενικότερα. 

Όχι δεν με αφορά να διαφημίσω καθόλου την ομοφυλοφιλία μου μέσα στον στρατό. Θέλω μόνο όσο μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Είμαι ομιλητικός/κοινωνικός και πιστευω να ταιριάξω με κάποιον. Θα ήθελα μια παρέα για να τα βγαλω περα εκει μεσα..και ίσως στην παρέα μου και ΜΟΝΟ φέρω το θέμα της ομοφυλοφιλίας διότι αν με ρωτήσουν(που θα ρωτήσουν) για γκομενικά να μην τους υποκριθώ. Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι θα τους συζητήσω κάτι σεξουαλικό που δεν νιώθουν άνετα κτλ…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, JohnDom91 είπε

Όχι δεν με αφορά να διαφημίσω καθόλου την ομοφυλοφιλία μου μέσα στον στρατό. Θέλω μόνο όσο μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Είμαι ομιλητικός/κοινωνικός και πιστευω να ταιριάξω με κάποιον. Θα ήθελα μια παρέα για να τα βγαλω περα εκει μεσα..και ίσως στην παρέα μου και ΜΟΝΟ φέρω το θέμα της ομοφυλοφιλίας διότι αν με ρωτήσουν(που θα ρωτήσουν) για γκομενικά να μην τους υποκριθώ. Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι θα τους συζητήσω κάτι σεξουαλικό που δεν νιώθουν άνετα κτλ…

Οι γνωριμίες σίγουρα γίνονται πρωτού ρωτήσει κάποιος αν γ@μ@ς κάνα γκομενάκι. Ε στην αρχή λίγο πολύ θα συστηθείς με τα άτομα του θαλάμου, και θα κόψεις φάτσες και συμπεριφορές για να δεις τι σου ταιριάζει για παραπάνω φιλία. Μετά, τα ίδια και με όποιον θα είστε μαζί σε υπηρεσίες. 

Το θέμα της σεξουαλικης προτίμησης δεν είναι αναγκαίο να έρθει, αλλά και αν έρθει, είτε το αποφεύγεις, είτε λες τι ισχύει. 

Αν είσαι κοντά με άτομα που έχουν μια στοιχειώδη παιδεία, δεν θα ενοχληθουν. Κάνας μεγάλος ή κανά βλαχακι, παίζει. Βασικά τα ίδια ισχύουν και εκτός στρατού. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ARXAIOS_ELLIN είπε

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς κανείς ισχύει η άδεια του εμβολίου οι πέντε μερες;; για το 2022

Αναφερθηκε και παραπανω, κανονικα δινονται οι αδειες!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnDom91 είπε

Ευχαριστω πολυ…

Εννοείται πως θα μπορέσεις να κάνεις παρέα με άτομα, δε θα έχεις κανένα θέμα στη θητεία σου εφόσον όπως λες είσαι σοβαρός. Απλώς έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως επειδή στα στρατόπεδα κυκλοφορεί και primitive κόσμος, μπορεί να ακούσεις καμια χαζομάρα απο άλλο φαντάρο, θα χρειαστεί να είσαι και λίγο χοντρόπετσος.

Το πως θα πέρασεις εξαρτάται καθαρά απο σένα απο εκεί και πέρα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnDom91 είπε

Ευχαριστω πολυ…

Να είσαι ο εαυτός σου και θα κανείς καλές φιλίες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...