Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bour1978 είπε

καλημέρα
να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος...
16-05 για το (ΚΕΠΒ) στη Θήβα
υπάρχει κανένα λεωφορείο για νεοσύλλεκτους φαντάρους η τελοσπάντων κάποιος τρόπος να πάω εκεί?

Επίσης μπορείς να τηλεφωνήσεις στο στρατόπεδο και να ζητήσεις κίνηση, μην ξοδεύεις λεφτά για ταξί (στη Ρόδο είχαμε κινήσεις σε λιμάνι και αεροδρόμιο να μαζεύει τους νεοσύλλεκτους). Καλή αρχή 😁

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι πολεμικο ναυτικο τωρα σε λιγες μερες και εχω τεραστιο προβλημα με το μοριακο που ζητανε.. ναι μεν ζητανε μοριακο (γιατι δεν ειμαι εμβολιασμενος) αλλα δεν ειναι τσαμπα...παιρνω τηλ στα νοσοκομεια να ρωτησω αν μπορω με το χαρτι καταταξης να μου το χορηγησουν δωρεαν αλλα λενε πως πρεπει να πληρωθει...στους φανταρους του 2021 ελεγε πως ηταν δωρεαν...τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Μας ρωτανε αν εχουμε να τα δωσουμε ομως? 😡

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Kargamam είπε

Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι πολεμικο ναυτικο τωρα σε λιγες μερες και εχω τεραστιο προβλημα με το μοριακο που ζητανε.. ναι μεν ζητανε μοριακο (γιατι δεν ειμαι εμβολιασμενος) αλλα δεν ειναι τσαμπα...παιρνω τηλ στα νοσοκομεια να ρωτησω αν μπορω με το χαρτι καταταξης να μου το χορηγησουν δωρεαν αλλα λενε πως πρεπει να πληρωθει...στους φανταρους του 2021 ελεγε πως ηταν δωρεαν...τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Μας ρωτανε αν εχουμε να τα δωσουμε ομως? 😡

Κάνε ένα rapid test σε φαρμακείο, δεν θα έχεις κανένα θέμα (όταν παρουσιάστηκα ήμασταν αρκετοί με rapid) , αλλιώς σε δημόσιο νοσοκομείο με το χαρτί κατάταξης υποτίθεται δωρεάν(γιατί δεν βγάζεις  εύκολα άκρη)

Επεξ/σία από kwtsos4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Στο ΝΝΑ ή το ΝΝΠ;

Σε τιποτα απο τα δυο..πηρα αν ξερεις απο αθηνα σε κρατικο νικαιας και στο τζανειο του πειραια και μου ειπαν οτι χρεωνεται...λες σε αυτα να μην χρεωνεται? Πρεπει να παρω ενα τηλ αυριο πρωι

2 λεπτά πριν, kwtsos4 είπε

Κάνε ένα rapid test σε φαρμακείο, δεν θα έχεις κανένα θέμα, αλλιώς σε δημόσιο νοσοκομείο με το χαρτί κατάταξης δωρεάν 

Εισαι 10000% σιγουρος για αυτο? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kargamam είπε

Σε τιποτα απο τα δυο..πηρα αν ξερεις απο αθηνα σε κρατικο νικαιας και στο τζανειο του πειραια και μου ειπαν οτι χρεωνεται...λες σε αυτα να μην χρεωνεται? Πρεπει να παρω ενα τηλ αυριο πρωι

Ναι τουλάχιστον για στρατό ξηράς δεν υπάρχει κανενα θέμα, πας και με rapid test

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kargamam είπε

Σε εμάς οποίος δεν είχε τεστ του έκανε ο γιατρός στην πύλη. Εγώ είχα κάνει μοριακό στο δημόσιο νοσοκομείο από στρατιωτικό γιατρό που ήρθε για εμας, Σεπτέμβρη μπήκα  ,βέβαια δεν έστειλαν ποτέ το αποτέλεσμα και μου έκανε ο γιατρός στην πύλη… κλασικός στρατός.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kargamam είπε

Ε με χαρτί κατάταξης Ναυτικού, η λογική λέει να ρωτήσεις πρώτα στα ναυτικά νοσοκομεία...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, anestis97 είπε

@bour1978

Είσαι νεοσύλλεκτος οπλίτης γεννημένος το 1978;

ανεστη γραφω απο προφιλ του πατερα μου

παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
ξεχασα να αναφερω οτι δεν ειμαι απο αθηνα και δυσκολα θα καταφερω να φτασω 
στην ωρα μου απο τα τρικαλα που μενω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!! Μια ερώτηση πάω για σπεν Καρδίτσα ενημερώστε με λίγο τι ακριβώς θα κάνω και πως είναι εκεί το στρατόπεδο η πόλη κτλπ 

Δημοσ.

Καλησπερα

μΟυ έδωσαν ειδικότητα οπλίτη μαχητή . Θα δυσκολευτώ να ανέβω μετά βυσματικη Αθήνα σε καλή θέση ;;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vasilis__ είπε

Καλησπερα

μΟυ έδωσαν ειδικότητα οπλίτη μαχητή . Θα δυσκολευτώ να ανέβω μετά βυσματικη Αθήνα σε καλή θέση ;;

Στις βυσματικές δεν παιζει ρόλο η ειδικότητα. 

1 ώρα πριν, vampir70 είπε

Καλησπέρα παίδες!! Μια ερώτηση πάω για σπεν Καρδίτσα ενημερώστε με λίγο τι ακριβώς θα κάνω και πως είναι εκεί το στρατόπεδο η πόλη κτλπ 

Υπομονη

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vasilis__ είπε

Καλησπερα

Αν έχεις καλό βύσμα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Οι βολές με minimi και  mg3 είναι ωραίες εμπειρίες στην συγκεκριμένη ειδικότητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...