Stogianz Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, bour1978 είπε καλημέρα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος... 16-05 για το (ΚΕΠΒ) στη Θήβα υπάρχει κανένα λεωφορείο για νεοσύλλεκτους φαντάρους η τελοσπάντων κάποιος τρόπος να πάω εκεί? Επίσης μπορείς να τηλεφωνήσεις στο στρατόπεδο και να ζητήσεις κίνηση, μην ξοδεύεις λεφτά για ταξί (στη Ρόδο είχαμε κινήσεις σε λιμάνι και αεροδρόμιο να μαζεύει τους νεοσύλλεκτους). Καλή αρχή 😁
anestis97 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 @bour1978 Είσαι νεοσύλλεκτος οπλίτης γεννημένος το 1978;
Kargamam Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι πολεμικο ναυτικο τωρα σε λιγες μερες και εχω τεραστιο προβλημα με το μοριακο που ζητανε.. ναι μεν ζητανε μοριακο (γιατι δεν ειμαι εμβολιασμενος) αλλα δεν ειναι τσαμπα...παιρνω τηλ στα νοσοκομεια να ρωτησω αν μπορω με το χαρτι καταταξης να μου το χορηγησουν δωρεαν αλλα λενε πως πρεπει να πληρωθει...στους φανταρους του 2021 ελεγε πως ηταν δωρεαν...τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Μας ρωτανε αν εχουμε να τα δωσουμε ομως? 😡
kwtsos4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Kargamam είπε Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι πολεμικο ναυτικο τωρα σε λιγες μερες και εχω τεραστιο προβλημα με το μοριακο που ζητανε.. ναι μεν ζητανε μοριακο (γιατι δεν ειμαι εμβολιασμενος) αλλα δεν ειναι τσαμπα...παιρνω τηλ στα νοσοκομεια να ρωτησω αν μπορω με το χαρτι καταταξης να μου το χορηγησουν δωρεαν αλλα λενε πως πρεπει να πληρωθει...στους φανταρους του 2021 ελεγε πως ηταν δωρεαν...τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Μας ρωτανε αν εχουμε να τα δωσουμε ομως? 😡 Κάνε ένα rapid test σε φαρμακείο, δεν θα έχεις κανένα θέμα (όταν παρουσιάστηκα ήμασταν αρκετοί με rapid) , αλλιώς σε δημόσιο νοσοκομείο με το χαρτί κατάταξης υποτίθεται δωρεάν(γιατί δεν βγάζεις εύκολα άκρη) Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από kwtsos4
Kargamam Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Στο ΝΝΑ ή το ΝΝΠ; Σε τιποτα απο τα δυο..πηρα αν ξερεις απο αθηνα σε κρατικο νικαιας και στο τζανειο του πειραια και μου ειπαν οτι χρεωνεται...λες σε αυτα να μην χρεωνεται? Πρεπει να παρω ενα τηλ αυριο πρωι 2 λεπτά πριν, kwtsos4 είπε Κάνε ένα rapid test σε φαρμακείο, δεν θα έχεις κανένα θέμα, αλλιώς σε δημόσιο νοσοκομείο με το χαρτί κατάταξης δωρεάν Εισαι 10000% σιγουρος για αυτο?
kwtsos4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Kargamam είπε Σε τιποτα απο τα δυο..πηρα αν ξερεις απο αθηνα σε κρατικο νικαιας και στο τζανειο του πειραια και μου ειπαν οτι χρεωνεται...λες σε αυτα να μην χρεωνεται? Πρεπει να παρω ενα τηλ αυριο πρωι Εισαι 10000% σιγουρος για αυτο? Ναι τουλάχιστον για στρατό ξηράς δεν υπάρχει κανενα θέμα, πας και με rapid test
Stogianz Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Kargamam είπε Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι πολεμικο ναυτικο τωρα σε λιγες μερες και εχω τεραστιο προβλημα με το μοριακο που ζητανε.. ναι μεν ζητανε μοριακο (γιατι δεν ειμαι εμβολιασμενος) αλλα δεν ειναι τσαμπα...παιρνω τηλ στα νοσοκομεια να ρωτησω αν μπορω με το χαρτι καταταξης να μου το χορηγησουν δωρεαν αλλα λενε πως πρεπει να πληρωθει...στους φανταρους του 2021 ελεγε πως ηταν δωρεαν...τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Μας ρωτανε αν εχουμε να τα δωσουμε ομως? 😡 Σε εμάς οποίος δεν είχε τεστ του έκανε ο γιατρός στην πύλη. Εγώ είχα κάνει μοριακό στο δημόσιο νοσοκομείο από στρατιωτικό γιατρό που ήρθε για εμας, Σεπτέμβρη μπήκα ,βέβαια δεν έστειλαν ποτέ το αποτέλεσμα και μου έκανε ο γιατρός στην πύλη… κλασικός στρατός.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Kargamam είπε Σε τιποτα απο τα δυο..πηρα αν ξερεις απο αθηνα σε κρατικο νικαιας και στο τζανειο του πειραια και μου ειπαν οτι χρεωνεται...λες σε αυτα να μην χρεωνεται? Πρεπει να παρω ενα τηλ αυριο πρωι Εισαι 10000% σιγουρος για αυτο? Ε με χαρτί κατάταξης Ναυτικού, η λογική λέει να ρωτήσεις πρώτα στα ναυτικά νοσοκομεία... 1
bour1978 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, anestis97 είπε @bour1978 Είσαι νεοσύλλεκτος οπλίτης γεννημένος το 1978; ανεστη γραφω απο προφιλ του πατερα μου παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ξεχασα να αναφερω οτι δεν ειμαι απο αθηνα και δυσκολα θα καταφερω να φτασω στην ωρα μου απο τα τρικαλα που μενω.
anestis97 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 @bour1978 Μετά συγχωρήσεως, αλλά αν ο πατέρας σου είναι 44, τότε εσύ πόσο είσαι; 1 1
vampir70 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παίδες!! Μια ερώτηση πάω για σπεν Καρδίτσα ενημερώστε με λίγο τι ακριβώς θα κάνω και πως είναι εκεί το στρατόπεδο η πόλη κτλπ
vasilis__ Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Καλησπερα μΟυ έδωσαν ειδικότητα οπλίτη μαχητή . Θα δυσκολευτώ να ανέβω μετά βυσματικη Αθήνα σε καλή θέση ;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, vasilis__ είπε Καλησπερα μΟυ έδωσαν ειδικότητα οπλίτη μαχητή . Θα δυσκολευτώ να ανέβω μετά βυσματικη Αθήνα σε καλή θέση ;; Στις βυσματικές δεν παιζει ρόλο η ειδικότητα. 1 ώρα πριν, vampir70 είπε Καλησπέρα παίδες!! Μια ερώτηση πάω για σπεν Καρδίτσα ενημερώστε με λίγο τι ακριβώς θα κάνω και πως είναι εκεί το στρατόπεδο η πόλη κτλπ Υπομονη 2
Stogianz Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, vasilis__ είπε Καλησπερα μΟυ έδωσαν ειδικότητα οπλίτη μαχητή . Θα δυσκολευτώ να ανέβω μετά βυσματικη Αθήνα σε καλή θέση ;; Αν έχεις καλό βύσμα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Οι βολές με minimi και mg3 είναι ωραίες εμπειρίες στην συγκεκριμένη ειδικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις