Borntodie Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Αυτα ειναι καραμελες, εχουν δει εκει μεσα στους εξ`αναβολης... Λες? Χαχαχαχαχα και την ευθύνη θα την παρει ο γιατρός Γιαννάκη;
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Borntodie είπε Λες? Χαχαχαχαχα και την ευθύνη θα την παρει ο γιατρός Γιαννάκη; Υπαρχουν και αλλοι συναδελφοι βρε εκει! Τωρα αν κανεις κανα αστειο και φερεις τιποτα σε στυλ mdma μεσα, σε εμας που ειμασταν εξ`αναβολης ειχε ερθει η διωξη. Θα εισαι απο τους λιγους που πηγαν στρατο και αντι για ενδιαφερουσες ιστοριες στρατου θα εχεις ενδιαφερουσες ιστοριες απο τη μπουζου... 2
Borntodie Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ θα το πιω, θα κρατήσουν τα ουρα μου και θα τους χαιρετίσω. Ι5 σε κορνίζα. Edit: εγώ δεν περασα καν την είσοδο στρατοπέδου και ουτε πρόκειται. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Borntodie
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Απιστευτο σχεδιο ψηλε, πραγματικα δεν το εχει σκεφτει κανενας αλλος! Οσο για το Ι-5 θα το παρεις και με το σπαθι σου, μην εχεις κανενα αγχος! 1
yanis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Borntodie είπε Εγώ θα το πιω, θα κρατήσουν τα ουρα μου και θα τους χαιρετίσω. Ι5 σε κορνίζα. Edit: εγώ δεν περασα καν την είσοδο στρατοπέδου και ουτε πρόκειται. Ωχ, θα πεσει τρελο γελιο 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ας κλεισουν καποια στρατοπεδα, για να μαζευτουν τα στελεχη σε οσα μεινουν ανοιχτα ωστε να αναλαβουν τις δουλειες του στρατοπεδου. Καθε πολη και ενα στρατοπεδο, ελεος. Τα περισσότερα στρατόπεδα σε μη ακριτικές περιοχές έχουν ήδη κλείσει. Το κάθε πολη και ενα στρατόπεδο δεν ισχύει πλέον. Και πολλά στρατόπεδα στην "ασφαλή" ενδοχώρα, π.χ. στη Σπάρτη, είναι κέντρα εκπαίδευσης σωμάτων/όπλων όπου απασχολούν ελάχιστους φαντάρους. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ωστόσο επειδή δεν έχεις πάει στρατό και το βλέπεις ως εξωτερικός παρατηρητής, η ιδέα σου είναι πολύ απλοϊκή. Άντε και κλείσαμε και την Τρίπολη π.χ., θα φέρεις τους λοχαγούς στην Αθήνα να γινουν γραμματείς στο επιτελείο αντι για φαντάρους; Αυτή τη στιγμή και το στράτευμα αλλά και η ίδια η χώρα δεν μπορούν να μεταβούν σε επαγγελματικό στρατό απο τη μια μέρα στην άλλη και να αδειάσει η ενδοχώρα απο στρατόπεδα. Ακόμα και η πολιτική προστασία, στο στρατό στηρίζεται, στην Αττική Οδό, στο σεισμό στη Θεσσαλία, στις πλημμύρες κλπ, πάντα ο στρατός ξελασπώνει, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Γίνονται προσπάθειες δημιουργίας επαγγελματικού στρατού. Η πρόσληψη χιλιάδων ΕΠΟΠ με ορίζοντα 5ετίας είναι τέτοια. Θα βουλώσουν πολλές τρύπες που είτε τώρα τις καλύπτουν στρατιώτες είτε δε τις καλύπτει κανένας (π.χ. σε στρατόπεδο στην Αττική εκχιονιστικό δε βγήκε γιατι δεν υπήρχε χειριστής). Μέχρι να πάμε σε ενα μοντέλο πλήρως επαγγελματικού στρατού, θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις συνθήκες της θητείας αρχίζοντας απο το χρηματικό και τις συνθήκες διαβίωσης. Και όπως έγραψα και στο μήνυμα μου, να δινουν τη δυνατότητα εξαγοράς της θητείας σε οποιαδήποτε ηλικία και όχι μόνο μετά τα 33. 11 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Υπαρχουν και αλλοι συναδελφοι βρε εκει! Τωρα αν κανεις κανα αστειο και φερεις τιποτα σε στυλ mdma μεσα, σε εμας που ειμασταν εξ`αναβολης ειχε ερθει η διωξη. Θα εισαι απο τους λιγους που πηγαν στρατο και αντι για ενδιαφερουσες ιστοριες στρατου θα εχεις ενδιαφερουσες ιστοριες απο τη μπουζου... Tickets to that, please 😎
GamingMaster424 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 48 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Και όπως έγραψα και στο μήνυμα μου, να δινουν τη δυνατότητα εξαγοράς της θητείας σε οποιαδήποτε ηλικία και όχι μόνο μετά τα 33. Το αρνητικό βέβαια με αυτό θα ήταν πως ουσιαστικά θα καταδίκαζες όλους τους φτωχούς να υπηρετήσουν, ενώ οι πλούσιοι δεν θα περνούσαν ούτε απ΄ έξω. Τώρα τουλάχιστον που υπάρχει το όριο των 33 ετών, πρέπει ή να σπουδάζεις για σχεδόν 15 χρόνια, ή να φύγεις στο εξωτερικό και να γυρίσεις τότε, πράγμα αρκετά δύσκολο για τους περισσότερους, είναι δεν είναι πλούσιοι. 2
gba Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά!Ειναι να απολυθώ Ιούνιο και ήθελα να σας ρωτήσω αν οι τιμητικές που σου δίνουν για το εμβόλιο ισχύουν ακόμη;Θα τις πάρω η θα τις χάσω λόγω άρσης των μέτρων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
yanis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, gba είπε Καλησπέρα παιδιά!Ειναι να απολυθώ Ιούνιο και ήθελα να σας ρωτήσω αν οι τιμητικές που σου δίνουν για το εμβόλιο ισχύουν ακόμη;Θα τις πάρω η θα τις χάσω λόγω άρσης των μέτρων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δε βρισκω λογο να τις χασεις. Καλος πολιτης!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε Το αρνητικό βέβαια με αυτό θα ήταν πως ουσιαστικά θα καταδίκαζες όλους τους φτωχούς να υπηρετήσουν, ενώ οι πλούσιοι δεν θα περνούσαν ούτε απ΄ έξω. Τώρα τουλάχιστον που υπάρχει το όριο των 33 ετών, πρέπει ή να σπουδάζεις για σχεδόν 15 χρόνια, ή να φύγεις στο εξωτερικό και να γυρίσεις τότε, πράγμα αρκετά δύσκολο για τους περισσότερους, είναι δεν είναι πλούσιοι. Τουλάχιστον θα είχαν έσοδα οι ΕΔ, γιατί οι "πλούσιοι" ούτως ή άλλως έχουν γνωριμίες και κονέ για να βγάλουν άνετα τη θητεία τους. Και δε νομίζω οτι θα ηταν μονο πλούσιοι που θα την εξαγόραζαν, προσωπικά θα προτιμούσα να δουλεύω ενα χρονο μαζεύοντας εμπειρία και ένσημα και να ζω στο πατρικό μου ωστε να πληρώσω το στρατό. Κι επίσης, απο το να έχεις τον καθε βουτυρομπεμπέ γλυφαδιώτη (και λοιπών posh περιοχών) Ι-100 που είναι άοπλος και θα τη βγάλει ολη τη θητεία σε κανα γραφείο 7-3, καλύτερα να είχε 10,000 ευρώ απο αυτόν ο στρατός έσοδο. Ούτως ή άλλως, περιττό βάρος ειναι για το στρατό τέτοια άτομα... 4 ώρες πριν, gba είπε Καλησπέρα παιδιά!Ειναι να απολυθώ Ιούνιο και ήθελα να σας ρωτήσω αν οι τιμητικές που σου δίνουν για το εμβόλιο ισχύουν ακόμη;Θα τις πάρω η θα τις χάσω λόγω άρσης των μέτρων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ειναι διαταγή Φλώρου, θα τις πάρεις κανονικά 1 ώρα πριν, Dimitrisk321 είπε Ναι φίλε μου σύμφωνο απόλυτα σε αυτό που λες με τον στρατό το ότι εξαρτάται από εσένα το πώς θα περάσεις και βασικά σχεδόν όλοι να πούμε πριν μπουν μέσα αλλά και μόλις βγουν εκπέμπουν αυτήν την αρνητική ενέργεια ότι ήταν χάλια κλπ κλπ κλπ Δεν είναι όμως έτσι ρε φίλε.Δεν περνάν όλοι χάλια ρε φίλε.Αυτο δεν μπορούν να το καταλάβουν. Ρε συ Μήτσο, άμα ο άλλος πέρασε χάλια δε γίνεται να τον πείσεις οτι τελικά πέρασε γαμάτα. Ο καθένας στο θέμα στρατός την εμπειρία του λέει. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από ProponitisTouKanape 1
anestis97 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dimitrisk321 είπε Ναι φίλε μου σύμφωνο απόλυτα σε αυτό που λες με τον στρατό το ότι εξαρτάται από εσένα το πώς θα περάσεις και βασικά σχεδόν όλοι να πούμε πριν μπουν μέσα αλλά και μόλις βγουν εκπέμπουν αυτήν την αρνητική ενέργεια ότι ήταν χάλια κλπ κλπ κλπ Δεν είναι όμως έτσι ρε φίλε.Δεν περνάν όλοι χάλια ρε φίλε.Αυτο δεν μπορούν να το καταλάβουν. Ρε φίλε δε λέμε αυτό. Το ό,τι μπορεί να περνάς γαμάτα δε σημαίνει ότι θα θες απαραίτητα να κάτσεις παραπάνω από όσο δικαιούσαι. Και στο χωριό σου κάθε καλοκαίρι μπορεί να περνάς γαμάτα τις 20 μέρες που πηγαίνεις αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θες να κάτσεις άλλες τόσες. Και με 20 χορταίνεις. Αν κάτσεις κι άλλο, θα στερηθείς χρόνο από άλλα πράγματα, ίσως πιο σημαντικά. Όλα έχουν ένα τέλος. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από anestis97 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Βασικά όταν πάει και δει πως είναι πραγματικά, τότε θα αλλάξει γνώμη για το έξτρα διάστημα. Τώρα ακόμα το έχει ωραιοποιημένο στο μυαλό του. Και για να το κλείσουμε το θέμα, προσωπικά δε γνωρίζω κανέναν που να πέρασε ωραία στο στρατό. Αρκετοί πέρασαν ανεκτά, κυρίως καλού βύσματος και καλής παρέας, έχοντας και τη νοοτροπία "δε γαμιέται, κάμποσες ΚΣ". Κι ο καιρός περνάει πιο γρήγορα αν είσαι στην πόλη σου (με μπόλικες εξόδους φυσικά), δουλεύεις στη ζούλα, βλέπεις τους φίλους σου κλπ. Και το "δε πέρασα καλά στο στρατό" δε σημαίνει πως ψάχναμε δέντρο να κρεμαστούμε καθε δεύτερη μέρα, απλά δεν ήμασταν και χαρούμενοι που πετάξαμε ενα χρονο απο τη ζωή μας... 1
bour1978 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 καλημέρα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος... 16-05 για το (ΚΕΠΒ) στη Θήβα υπάρχει κανένα λεωφορείο για νεοσύλλεκτους φαντάρους η τελοσπάντων κάποιος τρόπος να πάω εκεί?
meletis_m Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, bour1978 είπε καλημέρα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος... 16-05 για το (ΚΕΠΒ) στη Θήβα υπάρχει κανένα λεωφορείο για νεοσύλλεκτους φαντάρους η τελοσπάντων κάποιος τρόπος να πάω εκεί? 2-3 χιλιόμετρα είναι έξω το στρατόπεδο από τη Θήβα . Για λεωφορείο δε γνωρίζω αλλά εάν έρθεις με ΚΤΕΛ έχει ταξί στο τέρμα του ΚΤΕΛ.
dionisis1925 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, bour1978 είπε καλημέρα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος... 16-05 για το (ΚΕΠΒ) στη Θήβα υπάρχει κανένα λεωφορείο για νεοσύλλεκτους φαντάρους η τελοσπάντων κάποιος τρόπος να πάω εκεί? Τα κτελ από Λιοσίων τις ημέρες που στο ΚΕΠΒ παρουσιάζονται νεοσύλλεκτοι τους αφήνουν απ'έξω από την πύλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις