Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GamingMaster424 είπε

Του στυλ "είμαι εξοδούχος αλλά δεν έχω να δώσω 3€ να φάω κάτι απ' έξω", ή "δεν έχω λεφτά για το εισιτήριο των ΚΤΕΛ να πάω σπίτι στην άδεια μου".

Καλά εγώ ούτε σπίτι θα εχω για να κάτσω στην άδεια μου 😂😂😂 

3 λεπτά πριν, anestis97 είπε

Θα μπορούσε η μητέρα σου ή οι παππούδες/γιαγιάδες ή ακόμα και θείοι/θείες να πληρώνουν το νοίκι και το λογαριασμό του σπιτιού για όσο θα λείπεις.

Δεν υπάρχουν παππούδες γιαγιάδες νύφες αδέρφια ξαδέρφια τριτοξαδερφια. Όλοι έχουν πεθάνει από καρκίνο η τροχαία κλπ ο μόνος συγγενείς που γνωρίζω είναι τα ξαδέρφια μου στην Αργεντινή όπου η τράπεζα ετοιμάζεται να τους πάρει το σπίτι γιατί εκεί είναι 5 φορές χειρότερη η πολιτική διαφθορά και η οικονομικά. Κόψτε την καραμέλα με τους συγγενείς και τους φίλους. Δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε συγγενείς και γονείς με 2-3χιλ ευρώ εισόδημα τον μήνα. 

Και επίσης μιλάμε ότι η θητεία έχει γίνει 12 μήνες. Κάνε 350€ ενοίκιο επί 12 μήνες γιατί ούτε αυτά βρίσκεις φθηνά πλέον εκτός αν πας σε κανένα γκέτο να μείνεις η σε κανένα σπίτι με μουχλες και μισογκρεμισμένους τοίχους....μιλάμε για 4200€ για έναν χρόνο ΜΟΝΟ το ενοίκιο...να πούμε χονδρικά αλλά 250€ τον μήνα δάνεια, κάρτες, τηλέφωνα για ένα έτος αλλά 3000€.

Ποιος έχει 7200€ στην άκρη να του περισσεύουν; Και πόσο μάλλον εγώ που για καλή μου τύχη παίρνω 900€ καθαρά τον μήνα και λέω και ευχαριστω που δεν μένω στον δρόμο κάθε μήνα...

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα καλά, τα 1000 κακά σε σένα έτυχαν;

Τόσο χάλια είναι η κατάσταση όπως την περιγράφεις; Ακόμα κι ότι οι συγγενείς σου έχουν πεθάνει από καρκίνο ή τροχαία;;

Τι να πω, η κατάστασή σου είναι απελπιστική. Πάρε αναβολές για οικονομικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς λόγους κι ό,τι άλλο υπάρχει.. Επίσης αναγκαστικά θα μένεις στο σπίτι της μητέρας σου για όσο καιρό είσαι στρατιώτης. Όσον αφορά τα γατιά, ή δώρισε τα ή θα στα φροντίζει κάποιος φίλος ή αμόλα τα στον δρόμο. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική δυστυχώς.

• Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dimitris Verlis είπε

Εγω ρε παιδια που μενω μονος μου, εχω δυο γατια, ενοικιαζω σπιτι, εχω φτιαξει την ζωη μου, εχω την δουλεια μου και εχω 29384748 συμβολαια με εταιρειες...τι θα κανω οταν ερθει το χαρτι να παω;

Βρες εναν ψυχιατρο, θα σου δωσει γνωματευση, και μια συνταγη που θα εκτελεις καθε μηνα. 5 μερες πριν την καταταξη σου θα περασεις απο φρουραρχειο της περιοχης σου, θα πας τα χαρτια στο κεπ και θα κλεισεις ραντεβου στο νοσοκομειο της περιφερειας (πχ για κεντρικη μακεδονια 424, αττικη 404 κτλ).

Μολις ξανα εκανα την διαδικασια, στο φρουραρχειο πηραν την γνωματευση και την αντεγραψαν. Λογικα το ιδιο θα ξανα κανουν (οπως εκαναν την 1η φορα) στο 424. Ναι ειναι τοσο απλο. Οχι, δεν εχεις καμια επιπτωση απο το να μην πας περα απο τα σωματα ασφαλειας.

• Like 2
Δημοσ.

Δάνεια, ενοίκια κτλ λογικά θα τρέχουν και μετά το πέρας της αναβολής, οπότε προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο πρακτική λύση, αλλά ας αποφασίσει το παλικάρι γι' αυτό. Η μοναδική λύση θα ήταν να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να πήγαινε να ξεμπέρδευε στα 18 πριν ανοίξει δουλειές με δάνεια, σπίτια, γατιά κτλ.

Όσο για το Ι5 που βλέπω αναφέρεται συχνά-πυκνά εδώ μέσα, πόσο εύκολο είναι όντως να το πάρει κάποιος σε σχέση με μια απλή αναβολή για ψυχολογικούς λόγους; Γιατί έχω φίλο που επί πολλά χρόνια έπαιρνε (και παίρνει ακόμα) αγωγή για κρίσεις άγχους και για κατάθλιψη και όταν ήρθε η ώρα του στρατού, όσο και να το πάλεψε με γνωματεύσεις κτλ, το μόνο που κατάφερε ήταν Ι3 άοπλο και υπηρέτησε κανονικά, και μιλάμε για άτομο που όντως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Έπεσε σε πολύ αυστηρή επιτροπή ή όσοι το παίρνουν το Ι5 έχουν παίξει μπαλίτσα με λάδι Καλαμάτας με τον ψυχολόγο τους ώστε να γράψει τέρατα στη γνωμάτευση;

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε

Δάνεια, ενοίκια κτλ λογικά θα τρέχουν και μετά το πέρας της αναβολής, οπότε προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο πρακτική λύση, αλλά ας αποφασίσει το παλικάρι γι' αυτό. Η μοναδική λύση θα ήταν να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να πήγαινε να ξεμπέρδευε στα 18 πριν ανοίξει δουλειές με δάνεια, σπίτια, γατιά κτλ.

Όσο για το Ι5 που βλέπω αναφέρεται συχνά-πυκνά εδώ μέσα, πόσο εύκολο είναι όντως να το πάρει κάποιος σε σχέση με μια απλή αναβολή για ψυχολογικούς λόγους; Γιατί έχω φίλο που επί πολλά χρόνια έπαιρνε (και παίρνει ακόμα) αγωγή για κρίσεις άγχους και για κατάθλιψη και όταν ήρθε η ώρα του στρατού, όσο και να το πάλεψε με γνωματεύσεις κτλ, το μόνο που κατάφερε ήταν Ι3 άοπλο και υπηρέτησε κανονικά, και μιλάμε για άτομο που όντως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Έπεσε σε πολύ αυστηρή επιτροπή ή όσοι το παίρνουν το Ι5 έχουν παίξει μπαλίτσα με λάδι Καλαμάτας με τον ψυχολόγο τους ώστε να γράψει τέρατα στη γνωμάτευση;

Δεν το έψαξε αρκετά ή δεν το κυνήγησε , ένα από τα δύο έγινε , ξέρω περιπτώσεις που πήραν I5 επειδή δεν μπόρεσαν ποτέ να προσαρμοστούν σε στρατιωτικό περιβάλλον , έχει το ΦΕΚ κάτι τέτοιες ομορφιές γραμμένες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dimitris Verlis είπε

Δεν υπάρχουν παππούδες γιαγιάδες νύφες αδέρφια ξαδέρφια τριτοξαδερφια. Όλοι έχουν πεθάνει από καρκίνο η τροχαία κλπ ο μόνος συγγενείς που γνωρίζω είναι τα ξαδέρφια μου στην Αργεντινή όπου η τράπεζα ετοιμάζεται να τους πάρει το σπίτι γιατί εκεί είναι 5 φορές χειρότερη η πολιτική διαφθορά και η οικονομικά.

Κοίτα, έχοντας βρεθεί πριν πολλά χρόνια σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, να ξέρεις ότι όλα είναι αντιμετωπίσιμα (έστω και με μεγάλη δυσκολία) εκτός απ' το θέμα με τα γατιά (που λογικά θα πρέπει να μιλήσεις με κάποια φιλοζωική για τη φροντίδα τους, γιατί μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο μπλέξιμο από τα χρέη...).

3 ώρες πριν, Dimitris Verlis είπε

Δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε συγγενείς και γονείς με 2-3χιλ ευρώ εισόδημα τον μήνα. 

Απ' την εμπειρία μου στο στρατό, ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι δεν είχαν πραγματικά πρόβλημα. Ακόμα και αυτοί που τα είχαν όλα αυτά που λες, δεν είχαν υγεία...

Στα θετικά της υπόθεσης είναι ότι δικαιούσαι μειωμένη θητεία και βάσει νόμου όπου δουλεύεις, οφείλουν να σε προσλάβουν μόλις επιστρέψεις. 

Αν πας για Ι5, ένας γνωστός μου πήγαινε 2 χρόνια σε ψυχίατρο για να προσκομίσει το χαρτί στο στρατό και να πάρει απαλλαγή.

Τέλος (χωρίς να θέλω να σε αγχώσω), απ' ότι λες έχεις 900 ευρώ το μήνα μισθό και 350 ευρώ ενοίκιο + 250 δάνεια, σύνολο 600 ευρώ χωρίς τα υπόλοιπα πάγια έξοδα (και δεν έχω βάλει το φαγητό μέσα) πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι βιώσιμη η κατάσταση... οπότε ίσως θα ήταν καλύτερο να πας στρατό να τα σκεφτείς και να τα οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα (στο λέω σαν έξτρα κίνητρο - δεδομένου ότι θα έχεις τακτοποιήσει τα βασικά προβλήματα).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, anestis97 είπε

Μα καλά, τα 1000 κακά σε σένα έτυχαν;

Τόσο χάλια είναι η κατάσταση όπως την περιγράφεις; Ακόμα κι ότι οι συγγενείς σου έχουν πεθάνει από καρκίνο ή τροχαία;;

Τι να πω, η κατάστασή σου είναι απελπιστική. Πάρε αναβολές για οικονομικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς λόγους κι ό,τι άλλο υπάρχει.. Επίσης αναγκαστικά θα μένεις στο σπίτι της μητέρας σου για όσο καιρό είσαι στρατιώτης. Όσον αφορά τα γατιά, ή δώρισε τα ή θα στα φροντίζει κάποιος φίλος ή αμόλα τα στον δρόμο. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική δυστυχώς.

Τα γατιά δεν τα αποχωρίζομαι και ούτε πρόκειται να ξαναμεινω με την μάνα μου ακόμη και ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. No thanks.

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Βρες εναν ψυχιατρο, θα σου δωσει γνωματευση, και μια συνταγη που θα εκτελεις καθε μηνα. 5 μερες πριν την καταταξη σου θα περασεις απο φρουραρχειο της περιοχης σου, θα πας τα χαρτια στο κεπ και θα κλεισεις ραντεβου στο νοσοκομειο της περιφερειας (πχ για κεντρικη μακεδονια 424, αττικη 404 κτλ).

Μολις ξανα εκανα την διαδικασια, στο φρουραρχειο πηραν την γνωματευση και την αντεγραψαν. Λογικα το ιδιο θα ξανα κανουν (οπως εκαναν την 1η φορα) στο 424. Ναι ειναι τοσο απλο. Οχι, δεν εχεις καμια επιπτωση απο το να μην πας περα απο τα σωματα ασφαλειας.

Επιτέλους μια ανθρώπινη απάντηση... ευχαριστω πολύ!

20 λεπτά πριν, Stam123 είπε

Κοίτα, έχοντας βρεθεί πριν πολλά χρόνια σε παρόμοια κατάσταση με εσένα, να ξέρεις ότι όλα είναι αντιμετωπίσιμα (έστω και με μεγάλη δυσκολία) εκτός απ' το θέμα με τα γατιά (που λογικά θα πρέπει να μιλήσεις με κάποια φιλοζωική για τη φροντίδα τους, γιατί μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο μπλέξιμο από τα χρέη...).

Απ' την εμπειρία μου στο στρατό, ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι δεν είχαν πραγματικά πρόβλημα. Ακόμα και αυτοί που τα είχαν όλα αυτά που λες, δεν είχαν υγεία...

Στα θετικά της υπόθεσης είναι ότι δικαιούσαι μειωμένη θητεία και βάσει νόμου όπου δουλεύεις, οφείλουν να σε προσλάβουν μόλις επιστρέψεις. 

Αν πας για Ι5, ένας γνωστός μου πήγαινε 2 χρόνια σε ψυχίατρο για να προσκομίσει το χαρτί στο στρατό και να πάρει απαλλαγή.

Τέλος (χωρίς να θέλω να σε αγχώσω), απ' ότι λες έχεις 900 ευρώ το μήνα μισθό και 350 ευρώ ενοίκιο + 250 δάνεια, σύνολο 600 ευρώ χωρίς τα υπόλοιπα πάγια έξοδα (και δεν έχω βάλει το φαγητό μέσα) πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι βιώσιμη η κατάσταση... οπότε ίσως θα ήταν καλύτερο να πας στρατό να τα σκεφτείς και να τα οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα (στο λέω σαν έξτρα κίνητρο - δεδομένου ότι θα έχεις τακτοποιήσει τα βασικά προβλήματα).

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να κάνω πολλά αυτή την περίοδο...το μόνο που με σώνει είναι οι επιπλέον επισκευές εκτός της επιχείρησης σε δικούς μου πελάτες όπου μου βγάζουν άνετα το φαγητό μου, τα δύο δάνεια από την κάρτα τελειώνουν σε δύο μήνες αλλά μάλλον με βλέπω να ξανά βγάζω γιατί τα έφτυσε μέχρι και το πλυντήριο ρούχων επειδή το προηγούμενο σπίτι είχε μουχλες και σάπισε ολόκληρο...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Δεν το έψαξε αρκετά ή δεν το κυνήγησε , ένα από τα δύο έγινε , ξέρω περιπτώσεις που πήραν I5 επειδή δεν μπόρεσαν ποτέ να προσαρμοστούν σε στρατιωτικό περιβάλλον , έχει το ΦΕΚ κάτι τέτοιες ομορφιές γραμμένες.

Ότι το κυνήγησε το κυνήγησε, το είδα και με τα μάτια μου. Επίσης όταν περνούσα ΣΠΕΝ είχα μέχρι και δύο τοξικομανείς, που και εκείνοι υπηρέτησαν κανονικά, σαν άοπλοι εννοείται.

Όσο για τον φίλο που δεν θεωρεί "ανθρώπινες" όλες τις υπόλοιπες απαντήσεις πέρα από αυτήν που τον συμφέρει (και τον οδηγεί στην απάτη) επειδή δεν θέλει να αποχωριστεί τα γατιά του, δημοκρατία έχουμε, προφανώς όπως νομίζει πορεύεται ο καθένας, αλλά καλό θα ήταν να μιλήσει με κάποιον μεγαλύτερο γιατί λόγω ηλικίας ενδεχομένως να χρειάζεται καλύτερη καθοδήγηση απ' ότι θα του προσφέρουν άγνωστοι σε ένα forum.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά η κατάσταση με τα I-5 εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (πχ το κέντρο/νοσοκομείο που θα σε στείλουν, την στάση της εκάστοτε κυβέρνησης, και το πόσο καλά θα "το παίξεις" κλπ). Έχω κάποια πρόσφατα παραδείγματα:

1) Άτομο που παίρνει αντικαταθληπτικά με συνταγή και χρειάζεται συχνές ψυχοθεραπείες και είχε χαρτί κατάταξης για αεροπορία, πήγε στο φρουραρχείο και τον παρέπεμψαν σε νοσοκομείο (νομίζω στο στο ΝΝΚ-στρατιωτικό νοσοκομείο Χανίων), και του δόθηκε αμέσως και χωρίς κόπο η πρώτη 6μηνη αναβολή. Στη συνέχεια κλήθηκε στο 251 στην Αθήνα, όπου ο γιατρός του έδωσε ξεκάρα επιλογή αν θέλει ή όχι να κάτσει. Σημείωση ότι στο 251 έμεινε περίπου 24 ώρες, κι από το σόκ που υπέστη έφτασε στο γιατρό κλαμένος και άσπρος σαν το γάλα, οπότε κι ο γιατρός δεν είχε πολλές επιλογές.

2) Άτομο-αθλητής ο οποίος είχε κάποιο ψευτοχαρτί από νοσοκομείο που το έβγαλε μέσω γνωστού που εργαζόταν εκεί, του αναφέρθηκε από τη στρατολογία ότι αυτό το χαρτί δεν κάνει ούτε για χαρτί υγείας. Τους έκανε τσαμπουκά εκεί τύπου "έχω πολύ σημαντικά πράγματα να κάνω στη ζωή μου και δεν μπορώ να χάνω το χρόνο μου", και τον έστειλαν επίσης στα Χανιά για εξέταση. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) για εκείνον, είχε ένα μικρό ατύχημα στο ενδιάμεσο και τραυματίστηκε ελαφρώς, και οι εξετάσεις από το ατύχημα του εξασφάλισαν ετήσια αναβολή μέχρι να αναρρώσει. Την επόμενη φορά δε ξέρω αν θα τη γλιτώσει.

3) Άτομο τοξικομανής και με "αναρχικό παρουσιαστικό" (τζίβες κλπ) με ψευτοχαρτί από ιδιώτη ψυχίατρο παρουσιάστηκε πεζικό στο Ρέθυμνο, του πήρε επί τόπου επιτροπή ιατρών συνέντευξη , στάλθηκε για επιβεβαίωση στα Χανιά και εν τέλει υπηρέτησε κανονικότατα (και τον έσταξαν κι όλας από ότι ξέρω).

Επεξ/σία από drouks
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Παντως δεν ειναι παραλογη η κατασταση που περιγραφει ο ανθρωπος.

Και φαινεται απο τις απαντησεις καποιων οτι δε κατανοουν.

Επι 1 χρονο δε θα εχει εισοδημα (και ενδεχομενως θα χασει και τη δουλεια του οποτε να ειναι μεγαλυτερο το διαστημα) ενω τα εξοδα ολα θα τρεχουν.

Οντως ρεαλιστικα σε αυτη τη περιπτωση τι κανεις?

Το κρατος δεν εχει προνοησει για  κατι τετοιο?Η σου λεει ξενοικιασε πετα τα υπαρχοντα σου και ξεκινα τη ζωη σου ξανα απο την αρχη μετα?

Η απαντηση "πηγαινε στα 18 σου" δεν υφισταται γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση που μιλαμε απο οτι φαινεται και στα 18, τα ιδια προβληματα υπηρχαν.

Η αληθεια ειναι οτι σχεδον ολοι εχουμε/ειχαμε πλατες απο οικογενεια. Αλλα με τη τωρινη κατασταση ,θες οντως σχεδον 10000Ε στην ακρη για να βγαλεις το στρατο αν εχεις απο πισω να πληρωνεις σπιτι+παγια εξοδα+τα εξοδα σου στο στρατο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drouks είπε

2) Άτομο-αθλητής ο οποίος είχε κάποιο ψευτοχαρτί από νοσοκομείο που το έβγαλε μέσω γνωστού που εργαζόταν εκεί, του αναφέρθηκε από τη στρατολογία ότι αυτό το χαρτί δεν κάνει ούτε για χαρτί υγείας. Τους έκανε τσαμπουκά εκεί τύπου "έχω πολύ σημαντικά πράγματα να κάνω στη ζωή μου και δεν μπορώ να χάνω το χρόνο μου", και τον έστειλαν επίσης στα Χανιά για εξέταση. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) για εκείνον, είχε ένα μικρό ατύχημα στο ενδιάμεσο και τραυματίστηκε ελαφρώς, και οι εξετάσεις από το ατύχημα του εξασφάλισαν ετήσια αναβολή μέχρι να αναρρώσει. Την επόμενη φορά δε ξέρω αν θα τη γλιτώσει.

3) Άτομο τοξικομανής και με "αναρχικό παρουσιαστικό" (τζίβες κλπ) με ψευτοχαρτί από ιδιώτη ψυχίατρο παρουσιάστηκε πεζικό στο Ρέθυμνο, του πήρε επί τόπου επιτροπή ιατρών συνέντευξη , στάλθηκε για επιβεβαίωση στα Χανιά και εν τέλει υπηρέτησε κανονικότατα (και τον έσταξαν κι όλας από ότι ξέρω).

2) δεν πας να πεις ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, όταν πας με γνωμάτευση ότι δεν είσαι καλά ψυχολογικά. 

3) γενικά δεν πας για κανέναν λόγο χωρίς χαρτί, κατευθείαν στο στρατόπεδο. Αν ήθελε να το γλυτώσει, θα έριχνε το 50αρι. Επίσης, προσέχεις την εμφάνιση. Ούτε να είσαι τέλεια ντυμένος, ούτε και έτσι. 

Εγώ δεν είχα κανένα θέμα (φόρμα, χαλαρός κτλ) 

Δημοσ.

Μια χαρά κατανοούμε, αυτό που λέμε είναι πως δεν βγάζει νόημα να παίρνεις δάνεια, να μπλέκεις με ενοίκιο που σε δεσμεύει (εκτός και αν είναι αδήλωτο, οκ), να αποκτάς γάτες, ενώ ξες πως έχεις μπροστά σου 12 μήνες θητείας και μετά όταν έρθει η ώρα να προσπαθείς να τη γλιτώσεις και να μην πας. Μπορεί εγώ να είμαι παράλογος και όντως να μην υπήρχε εναλλακτική.  Όπως και να 'χει, δεν είμαστε εδώ ούτε να μαλώσουμε, ούτε να κατακρίνουμε κάποιον, βοήθεια προσπαθούμε να προσφέρουμε.

Όπως αναφέραμε αρκετοί, το Ι5 μάλλον δεν είναι τόσο εύκολο όσο το κάνουν ορισμένοι να φαίνεται. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλέξεις με αναβολές, χαρτιά, ψυχολόγους, επιτροπές και στο τέλος να υπηρετήσεις κανονικά, όπως και θα έπρεπε εξάλλου αν δεν έχεις μεγάλα ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα.

Ανέφερα και πιο πάνω πως για άτομα με τεράστιες οικονομικές δυσκολίες παρέχεται βοήθεια από το στρατό, εγώ είχα μέχρι και διοικητή που από την τσέπη της έδινε χρήματα σε έναν στρατιώτη που τα είχε ανάγκη. Επίσης υπάρχει και η Κύπρος (που αναφέρθηκε ήδη), που βοηθάει στο να καλυφθούν τουλάχιστον τα έξοδα του στρατού, αν όχι να μείνει και κάτι στην άκρη προς τα υπόλοιπα έξοδα.

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται ενώ είσαι σε τάγμα πεζοναυτών να πάρει μετάθεση στην Ρεντίνα ; Ή αν πάρεις μετάθεση χάνεις τα μόρια των ειδικών δυνάμεων ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, anestis97 είπε

Ποιο Σ.ΥΠ.Ο. από τα 18 θα προτείνατε;

Αν αναφέρεσαι στη δήλωση προτίμησης που υποβάλλεις, δεν παίζει κανέναν ρόλο, όπου θέλει ο Ε.Σ. θα σε στείλει και δεν θα κοιτάξει καν τι είχες δηλώσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...