Gingerbread Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Όχι δεν παίρνεις. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Αυτό που μπορείς είναι να ζητήσεις 6-7 μήνες για κοινωνικούς λόγους η ι5. πως το ξέρεις; Εννοώ έχεις ανάλογη εμπειρία;
insomniac01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Gingerbread είπε πως το ξέρεις; Εννοώ έχεις ανάλογη εμπειρία; Δεν δίνουν τέτοιες αναβολές. Δεν υπάρχει. Ούτε στον ύπνο σου. Μόλις πας και το ζητήσεις θα σου πουν έλα αγοράκι μέσα τώρα και αστα αυτά. Έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας; Αυτή είναι η απάντηση/ερώτηση που δίνουν. Αν δεν με πιστεύεις, καλή δύναμη.
Gingerbread Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Δεν δίνουν τέτοιες αναβολές. Δεν υπάρχει. Ούτε στον ύπνο σου. Μόλις πας και το ζητήσεις θα σου πουν έλα αγοράκι μέσα τώρα και αστα αυτά. Έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας; Αυτή είναι η απάντηση/ερώτηση που δίνουν. Αν δεν με πιστεύεις, καλή δύναμη. Έχω ακούσει ανθρώπους να έχουν πάρει την αναβολή αυτή και μου έχουν πει και τι χαρτιά χρειάστηκαν. Εσύ που μου λες ούτε 1 στο εκατομμύριο το βασίζεις κάπου; Δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω, πως κατέληξες εκεί ρωτάω.
anestis97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 @Gingerbread Πόσων ετών είσαι; Λογικά γίνεται να πάρεις αναβολή μέχρι 31η Δεκεμβρίου που κλείνεις το 33ο έτος της ηλικίας σου.
Gingerbread Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, anestis97 είπε @Gingerbread Πόσων ετών είσαι; Λογικά γίνεται να πάρεις αναβολή μέχρι 31η Δεκεμβρίου που κλείνεις το 33ο έτος της ηλικίας σου. Είμαι του 1992. Θέλω αναβολή μέχρι 31η Δεκεμβρίου που κλείνω τα 33 όπως λες. Είμαι post doca σε πρόγραμμα της ΕΕ στην Ελλάδα, θεωρητικά έχω τις προϋποθέσεις. Θέλω να υπηρετήσω απλά δεν μπορώ τώρα.
anestis97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ε πιστεύω θα την πάρεις, αφού πληροίς όλες τις προϋποθέσεις. Ξέρεις πως και από τα 33 και μετά έχεις τη δυνατότητα να εξαγοράσεις τη θητεία σου, αρκεί να υπηρετήσεις τις πρώτες 20 μέρες. 1
Dimitris Verlis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Εγω ρε παιδια που μενω μονος μου, εχω δυο γατια, ενοικιαζω σπιτι, εχω φτιαξει την ζωη μου, εχω την δουλεια μου και εχω 29384748 συμβολαια με εταιρειες...τι θα κανω οταν ερθει το χαρτι να παω; Δεν γινεται να τα αφησω ολα αυτα...η θα με γ@@@@@@ στα προστιμα η θα με τρεχουν στα δικαστηρια και θα μεινω και αστεγος, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι υποχρεωτικη η θητεια και τα ψιχουλα που δινουν στην κυπρο φτανουν με το ζορι για το ενοικιο. Δηλαδη τι θα γινει; Θα χασω 1 ετος μεροκαματα και θα γεμησω χρεη σε ρευματα, νερα, τηλεφωνα, καρτοσυμβολαια, καρτες, ο ιδιοκτητης θα κανει εξωση προφανως αν δεν εχω να πληρωνω, να χασω και ολα μου τα πραγματα; Ασε που δεν γουσταρω να παω, ποια ειναι η καλυτερη λυση; Και μην ακουσω την καραμελα οτι λυσεις υπαρχουν και να μαζευω 2-3 χρονια λεφτα να ζω στην πεινα για να με συντηρω επι εναν χρονο που θα ειμαι εκει μεσα, προτιμω να τα καψω τα λεφτα μου.
dionisis1925 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Dimitris Verlis είπε Εγω ρε παιδια που μενω μονος μου, εχω δυο γατια, ενοικιαζω σπιτι, εχω φτιαξει την ζωη μου, εχω την δουλεια μου και εχω 29384748 συμβολαια με εταιρειες...τι θα κανω οταν ερθει το χαρτι να παω; Δεν γινεται να τα αφησω ολα αυτα...η θα με γ@@@@@@ στα προστιμα η θα με τρεχουν στα δικαστηρια και θα μεινω και αστεγος, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι υποχρεωτικη η θητεια και τα ψιχουλα που δινουν στην κυπρο φτανουν με το ζορι για το ενοικιο. Δηλαδη τι θα γινει; Θα χασω 1 ετος μεροκαματα και θα γεμησω χρεη σε ρευματα, νερα, τηλεφωνα, καρτοσυμβολαια, καρτες, ο ιδιοκτητης θα κανει εξωση προφανως αν δεν εχω να πληρωνω, να χασω και ολα μου τα πραγματα; Ασε που δεν γουσταρω να παω, ποια ειναι η καλυτερη λυση; Και μην ακουσω την καραμελα οτι λυσεις υπαρχουν και να μαζευω 2-3 χρονια λεφτα να ζω στην πεινα για να με συντηρω επι εναν χρονο που θα ειμαι εκει μεσα, προτιμω να τα καψω τα λεφτα μου. Ι5 αρχηγέ , βρες έναν καλό ψυχίατρο δώσε του εκεί ένα καλό μεροκάματο και θα βγείτε και οι 2 κερδισμένοι.
anestis97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 @Dimitris Verlis Γιατί όμως να τα κάνεις όλα αυτά και να φτιάξεις τόσο πολύ τη ζωή σου ενώ δεν έχεις πάει στρατό ακόμα;
Dimitris Verlis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 28 λεπτά πριν, anestis97 είπε @Dimitris Verlis Γιατί όμως να τα κάνεις όλα αυτά και να φτιάξεις τόσο πολύ τη ζωή σου ενώ δεν έχεις πάει στρατό ακόμα; Διότι δεν τα εχουμε ολοι απο τους γονεις μας ετοιμα, επισης με εδιωξαν πριν 3+ χρονια απο το σπιτι. Οπότε τόσα χρόνια κοιτάζω να φτιάξω την ζωή μου. Και ευτυχώς που το έκανα αυτό γιατί αμέσως μερικούς μήνες ξεκίνησε ο covid...τώρα δεν ξερω που θα βρισκομουν αν ειχα παει στρατο... δηλαδη μακαρι να ηταν τα πραγματα διαφορετικα να μη χρειαζεται να ψαχνω κομπινες να αποφυγω τον στρατο. Οχι οτι γουσταρω να παω αλλα δεν ηταν το θεμα οτι θα καταστρεψω την ζωη μου θα πηγαινα επειδη δεν θα ειχα καν σοβαρη δικαιολογια! Στην περιπτωση μου ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα, ποσο μαλλον οταν προσφατα εδωσα οτι ειχα και δεν ειχα για να πληρωσω την κηδεια του πατερα μου και αφησα 1000€ ρευμα που μεχρι και σημερα δεν εχω να το πληρωσω.
Tsapinho Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, Dimitris Verlis είπε Διότι δεν τα εχουμε ολοι απο τους γονεις μας ετοιμα, επισης με εδιωξαν πριν 3+ χρονια απο το σπιτι. Οπότε τόσα χρόνια κοιτάζω να φτιάξω την ζωή μου. Και ευτυχώς που το έκανα αυτό γιατί αμέσως μερικούς μήνες ξεκίνησε ο covid...τώρα δεν ξερω που θα βρισκομουν αν ειχα παει στρατο... δηλαδη μακαρι να ηταν τα πραγματα διαφορετικα να μη χρειαζεται να ψαχνω κομπινες να αποφυγω τον στρατο. Οχι οτι γουσταρω να παω αλλα δεν ηταν το θεμα οτι θα καταστρεψω την ζωη μου θα πηγαινα επειδη δεν θα ειχα καν σοβαρη δικαιολογια! Στην περιπτωση μου ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα, ποσο μαλλον οταν προσφατα εδωσα οτι ειχα και δεν ειχα για να πληρωσω την κηδεια του πατερα μου και αφησα 1000€ ρευμα που μεχρι και σημερα δεν εχω να το πληρωσω. Καλά δεν χρειάζεται να δίνεις και τόσο προσωπικές πληροφορίες. Αν θες πραγματικά να γλιτώσεις το θέμα στρατός υπάρχουν τρόποι. Ακόμα και υποχρεώσεις να μην έχεις δεν έχεις κανένα λόγο να θες να υπηρετήσεις. Το πιο φυσιολογικό είναι μιας και δεν έχεις να κερδίσεις και πολλά πάρα μόνο να χάσεις. Μια λέξη θα σου πω και τίποτα άλλο... εκμετάλλευση. 1
GamingMaster424 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Στρατό ελάχιστοι πάνε επειδή το θέλουν, πάνε επειδή πρέπει. Άλλοι αφήνουν πίσω τους μισθούς των 500€, άλλοι των 1000€ και άλλοι ολόκληρες επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα προς το παλικάρι που αναφέρει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, συνήθως οι μονάδες ζητάνε από όσους έχουν οικονομικές ανάγκες να το δηλώσουν διακριτικά στο γραφείο του διοικητή, και από εκεί και πέρα φροντίζει η μονάδα να τους παρέχει διευκολύνσεις διαφόρων τύπων. Αυτό από προσωπικές εμπειρίες δικές μου, αλλά και άλλων γνωστών. 1
Dimitris Verlis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 21 hours ago, Tsapinho said: Καλά δεν χρειάζεται να δίνεις και τόσο προσωπικές πληροφορίες. Αν θες πραγματικά να γλιτώσεις το θέμα στρατός υπάρχουν τρόποι. Ακόμα και υποχρεώσεις να μην έχεις δεν έχεις κανένα λόγο να θες να υπηρετήσεις. Το πιο φυσιολογικό είναι μιας και δεν έχεις να κερδίσεις και πολλά πάρα μόνο να χάσεις. Μια λέξη θα σου πω και τίποτα άλλο... εκμετάλλευση. Ναι και όταν τελειώσω την θητεία μου θα βρίσκομαι στον δρόμο! Και γ@@@ τις ιδέες. Θα είμαι ένας άχρηστος άνεργος άστεγος και γεμάτος χρέη 22 χρόνος με κίνδυνο να με τρέχουν στα δικαστήρια εισπρακτικές για τα χρέη. Ήδη χρωστάω 1000€ ρεύμα και φυσικά θα πρέπει να αγοράσω ξανά τα πάντα για το σπίτι, κρεβάτια τηλεοράσεις καναπέδες υπολογιστές εργαλεία της δουλειάς μου κουζίνες ψυγεία που δεν έχω ξεχρεωσει ακόμη και πληρώνω δόσεις για αυτά και πολλά άλλα. Επίσης έναν χρόνο τα γατιά μου τι θα τρώνε που θα μένουν; Ποιος θα τα τρέχει στον κτηνίατρο; Πως θα έχω δεδομένα και τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς εισόδημα και πόσο μάλλον όταν έχω καρτοσυμβολαιο; Ποιος θα μου πληρώνει τα τσιγάρα; Τα δάνεια για κουζίνα και ψυγείο; Ενοίκιο για το σπίτι κάθε μηνα; Ποιος θα μου βρει ξανα δουλειά που θα ψάχνω καιρό; Γίνε λίγο ρεαλιστής φίλε μου. Δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια της μαμάς και του μπαμπά...μέχρι και την κηδεία του πατέρα μου εγώ την πλήρωσα γιατί και η μάνα μου είναι σε φρικτή οικονομική κατάσταση και δεν έχει ούτε βασικά ψώνια να κάνει.
anestis97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Θα μπορούσε η μητέρα σου ή οι παππούδες/γιαγιάδες ή ακόμα και θείοι/θείες να πληρώνουν το νοίκι και το λογαριασμό του σπιτιού για όσο θα λείπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις