OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Skapsalis είπε Καλησπέρα. Είμαι με Β ΕΣΣΟ 2022 και έκανα στο κεεδ την ορκωμοσία μου. Τώρα περνάω ΤΠΕΝ στο Βόλο και είμαι στο 521 τάγμα στο ΛΥΤ με ειδικότητα Α/Τ. Τα ΤΠΕΝ τελειώνουν 13 Μαϊου. Ήθελα να ρωτήσω άμα δικαιούμαι να πάρω μετάθεση για τον Μπουγά (είμαι Λαρισαίος). Παίρνουν στον Μπουγά; Θα πρέπει να ζητήσω μετάθεση στο 5μηνο για Μπουγά. Υπάρχει περίπτωση με βύσμα στρατιωτικό να πάω μετά τα τπεν κατευθείαν ΜΠΟΥΓΑ; Ναι μπορεις αλλα δεν θες με την καμια. Εχει τη φημη, διαχρονικα οτι ειναι καταμαυρο στρατοπεδο. Τι να το κανεις να εισαι στην πολη σου και να σε παει 5-1 και 7-1 και ολη τη μερα τεντα. Μαθε πως ειναι τωρα τα πραγματα μηπως εχει αλλαξει κατι.
Skapsalis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Θέλει όμως βύσμα για να σε πάνε Μπουγά από το 521, όταν έρθει η ώρα για την μετάθεση;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Για να πάρεις μετάθεση πριν το 5μηνο θες βύσμα.
Ggjidau5939853 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Ποσο ευκολο ειναι να παρει κανεις Ι5; Ρωταω γιατι ειδα ενα thread στο reddit και αγχώθηκα. Η οικογενεια μου εχει οικονομικες αναγκες και δε θα ηθελα να παω.
Panagiotis19009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Ggjidau5939853 είπε Ποσο ευκολο ειναι να παρει κανεις Ι5; Ρωταω γιατι ειδα ενα thread στο reddit και αγχώθηκα. Η οικογενεια μου εχει οικονομικες αναγκες και δε θα ηθελα να παω. Υπάρχει σχετικό ΦΕΚ που αναφέρει όλες τις παθήσεις ανά σύστημα με το αντίστοιχο Ι. Με το καλημέρα Ι5 παίρνουν μόνο όσοι πάσχουν από πολύ σοβαρά, ανίατα νοσήματα (εννοείται με αποδείξεις, χαρτιά επιτροπών κλπ). Ειδάλλως, περνάς σε κάποια χρονικά διαστήματα από υγειονομική επιτροπή και κρίνουν την πρόοδο της ασθένειας σου και αν μετά από ένα χρονικό διάστημα δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση (κάπου είχε πάρει το μάτι μου 2 χρόνια;) παίρνεις οριστική απαλλαγή. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Panagiotis19009
dionisis1925 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, Ggjidau5939853 είπε Ποσο ευκολο ειναι να παρει κανεις Ι5; Ρωταω γιατι ειδα ενα thread στο reddit και αγχώθηκα. Η οικογενεια μου εχει οικονομικες αναγκες και δε θα ηθελα να παω. Με το ζόρι δεν υπηρετεί κανείς , από εκεί και πέρα θα πρέπει κάθε φορά που θα παρουσιάζεσαι για αναβολή μέχρι και την οριστική απαλλαγή να έχεις μαζί σου πρόσφατη γνωμάτευση από ψυχίατρο ή ψυχολόγο που να αναφέρει για τους λόγους που δεν μπορείς να υπηρετήσεις. Όλη αυτή η διαδικασία μέχρι να ξεμπερδέψεις με τον στρατό θα σου πάρει 2,5 με 3 χρόνια συνολικά.
EL_Greco21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες άδεια ορκομωσιας παίρνουμε?
LefteT Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, EL_Greco21 είπε Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες άδεια ορκομωσιας παίρνουμε? Νομίζω 10 μέρες ορκωμοσία και 10 μέρες απολύσεις
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, LefteT είπε Νομίζω 10 μέρες ορκωμοσία και 10 μέρες απολύσεις Δεν υπάρχει άδεια απολύσεως 1
dionisis1925 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά αφήστε τον όταν φορέσει το χακί και το άρβυλο και δεν θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και του σκάσει μετάθεση σε καμία πινέζα...εδώ θα έρχεται να ρωτάει για το τι χαρτιά πρέπει να καταθέσει για μειωμένη θητεία ή πως μπορεί να πάρει αναβολή γιατί δεν την παλεύει άλλο Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από dionisis1925
ideal09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Καλά αφήστε τον όταν φορέσει το χακί και το άρβυλο και δεν θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και του σκάσει μετάθεση σε καμία πινέζα...εδώ θα έρχεται να ρωτάει για το τι χαρτιά πρέπει να καταθέσει για μειωμένη θητεία ή πως μπορεί να πάρει αναβολή γιατί δεν την παλεύει άλλο Μερικά άτομα που δεν έχουν ζωή μια χαρά γουστάρουν αυτό το πράγμα. Δεν έχεις βούληση, κάνεις by the book οτι βλακεία σου ζητήσουν, βολοδέρνεις απο δω και απο κει σαν το σκυλί... Μια χαρά. 2
insomniac01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 23/4/2022 στις 10:12 ΠΜ, Gingerbread είπε Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολο να πάρεις αναβολή ως "επιστήμονας που διαπρέπει σε επιστημονικές έρευνες" αν εχειις διδακτορικό και είσαι σε ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα δηλωμένος ως ερευνητής; Όχι δεν παίρνεις. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Αυτό που μπορείς είναι να ζητήσεις 6-7 μήνες για κοινωνικούς λόγους η ι5.
Stefxour Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση σχετικά με τις μεταθέσεις. Υπηρετώ στη Ρόδο (Β εσσο) και το σκεφτόμουν για κατ'εξαιρεση μετάθεση για Πάτρα(τόπος καταγωγής και διαμονής) με αιτιολογία (αναπηρία γονέων με ποσοστό 78% και 89%). Το χαρτί μου γράφει (Υπεκ 8 μηνών) στη Πάτρα εάν εγκριθεί πόσους μήνες θα κάνω και εάν ξέρει κανείς δέχονται άοπλους στο ΚΕΤΧ? Ευχαριστώ εκ προτέρων για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις