Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nikoskech9 είπε

γνωμη για ΚΑΑΥ αλεξανδρουπολης;

Τα ΚΑΑΥ το καλοκαίρι που είναι περίοδος διακοπών συνήθως έχουν πήξιμο με αγγαρείες.  Προσωπικά δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο, αλλά είχα φιλαράκι στα ΚΑΑΥ στον Άγιο Ανδρέα καλοκαίρι και έτρωγε μανικάκι.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς οτι λέει ο προλαλήσαντας. Μακριά απο ΚΑΑΥ το καλοκαίρι (και τους μπρος-πίσω μήνες) εκτός αν είστε υπερβυσματίες και πάρετε πόστο φάντασμα. 

Βέβαια υπάρχει περίπτωση να σας στείλουν απόσπαση σε ΚΑΑΥ χωρίς να το ζητήσετε (συνήθως έτσι γίνεται) που τότε απλά υπομονη...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Μέσω mail θα μου έρθει μήνυμα για το πότε πρέπει να παρουσιαστώ; Κι αν ναι, πόσο καιρό έρχεται το μήνυμα πριν την ΕΣΣΟ;

Δημοσ.

Αυτό θέλω να δω κι εγώ. Σε ποια ΕΣΣΟ είμαι.

Εφ' όσον διέκοψα την αναβολή Μ. Τρίτη 19/4 κανονικά είμαι στη Δ' ΕΣΣΟ Ιουλίου.

Απλώς θέλω να δω πώς θα το επιβεβαιώσω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, anestis97 είπε

Καλησπέρα. 

Μέσω mail θα μου έρθει μήνυμα για το πότε πρέπει να παρουσιαστώ; Κι αν ναι, πόσο καιρό έρχεται το μήνυμα πριν την ΕΣΣΟ;

Αφού κόψεις αναβολή , μετά από 2 εβδομάδες θα σου έρθει μήνυμα να μπεις να δηλώσεις τα στοιχεία και σε ποιο κέντρο θες   ( δε το λαμβάνουν το όψιν).

Θα σε ειδοποιήσουν 3-4 εβδομάδες πριν με 2 μηνύματα και θα μπεις να δεις το σημείωμα κατάταξης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Αφού κόψεις αναβολή , μετά από 2 εβδομάδες θα σου έρθει μήνυμα να μπεις να δηλώσεις τα στοιχεία και σε ποιο κέντρο θες   ( δε το λαμβάνουν το όψιν).

Θα σε ειδοποιήσουν 3-4 εβδομάδες πριν με 2 μηνύματα και θα μπεις να δεις το σημείωμα κατάταξης.

1: Θα μου έρθουν μηνύματα μέσω mail φαντάζομαι, σωστά;

2: Εφ' όσον διέκοψα την αναβολή μες στον Απρίλη, τότε θα μπω στην ΕΣΣΟ του Ιουλίου ή υπάρχει περίπτωση να πάει και για πιο μετά;

3: Πόσο εύκολο ή εφικτό είναι να μεταπηδήσω από Ξηρά σε Αεροπορία; (με χρήση βύσματος βέβαια εννοείται)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, anestis97 είπε

1: Θα μου έρθουν μηνύματα μέσω mail φαντάζομαι, σωστά;

2: Εφ' όσον διέκοψα την αναβολή μες στον Απρίλη, τότε θα μπω στην ΕΣΣΟ του Ιουλίου ή υπάρχει περίπτωση να πάει και για πιο μετά;

3: Πόσο εύκολο ή εφικτό είναι να μεταπηδήσω από Ξηρά σε Αεροπορία; (με χρήση βύσματος βέβαια εννοείται)

1. Ναι θα λάβεις 3 μηνύματα συνολικά έγκαιρα .

2 . Λογικά με τη ΕΣΣΟ Ιουλίου θα είσαι. Εγώ έκοψα αναβολή Φεβρουάριο και μπαίνω με Γ ΕΣΣΟ Μαϊου.

3. Δε το γνωρίζω , βέβαια Ελλάδα είμαστε οπότε όλο κάτι θα γίνει , αφού έχεις βύσμα . 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

1. Ναι θα λάβεις 3 μηνύματα συνολικά έγκαιρα .

2 . Λογικά με τη ΕΣΣΟ Ιουλίου θα είσαι. Εγώ έκοψα αναβολή Φεβρουάριο και μπαίνω με Γ ΕΣΣΟ Μαϊου.

3. Δε το γνωρίζω , βέβαια Ελλάδα είμαστε οπότε όλο κάτι θα γίνει , αφού έχεις βύσμα . 

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Την αναβολή σου την είχες διακόψει αρχές, μέσα ή τέλη Φλεβάρη περίπου;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, anestis97 είπε

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Την αναβολή σου την είχες διακόψει αρχές, μέσα ή τέλη Φλεβάρη περίπου;

Μεσα Φεβρουαριου την ειχα κόψει μέσω ΚΕΠ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anestis97 είπε

Θες είτε πολύ βαρύ πολιτικό βύσμα είτε πολύ στοχευμένο στρατιωτικό.

Αν το βυσμα είναι "ο θειος μου ξέρει εναν απόστρατο που ξέρει εναν συνταγματάρχη που είναι στο ΓΕΣ" μη το επιχειρήσεις καν. Τσάμπα κόπος. Αξιοποίησε το για να βολευτείς στον ΣΞ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Θες είτε πολύ βαρύ πολιτικό βύσμα είτε πολύ στοχευμένο στρατιωτικό.

Αν το βυσμα είναι "ο θειος μου ξέρει εναν απόστρατο που ξέρει εναν συνταγματάρχη που είναι στο ΓΕΣ" μη το επιχειρήσεις καν. Τσάμπα κόπος. Αξιοποίησε το για να βολευτείς στον ΣΞ

Πολύ σωστά, να προσθέσω και εγώ, ότι για να γίνει αυτό πρέπει να είχες ενεργήσει πριν σου έρθει το χαρτί κατάταξης. Βέβαια, σε αυτήν την ζωή, και του σπανού τα γένια γίνονται, αλλά θες πολύ ισχυρό δόντι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panagiotis19009 είπε

Πολύ σωστά, να προσθέσω και εγώ, ότι για να γίνει αυτό πρέπει να είχες ενεργήσει πριν σου έρθει το χαρτί κατάταξης. θες πολύ ισχυρό δόντι.

Ναι εννοείται αυτό ότι πρέπει να ενεργήσω πριν το χαρτί κατάταξης.

Είναι αρκετά ισχυρό το δόντι, τώρα θα δείξει...

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι με Β ΕΣΣΟ 2022 και έκανα στο κεεδ την ορκωμοσία μου. Τώρα περνάω ΤΠΕΝ στο Βόλο και είμαι στο 521 τάγμα στο ΛΥΤ με ειδικότητα Α/Τ. Τα ΤΠΕΝ τελειώνουν 13 Μαϊου. Ήθελα να ρωτήσω άμα δικαιούμαι να πάρω μετάθεση για τον Μπουγά (είμαι Λαρισαίος). Παίρνουν στον Μπουγά; Θα πρέπει να ζητήσω μετάθεση στο 5μηνο για Μπουγά. Υπάρχει περίπτωση με βύσμα στρατιωτικό να πάω μετά τα τπεν κατευθείαν ΜΠΟΥΓΑ;

Δημοσ.

Νομίζω τάγματα πεζοναυτών έχει μονο Αθήνα και Βόλο. Αν το βύσμα σου σε πάει σε σχηματισμό που δεν υπάρχει τάγμα πεζοναυτών, τότε σε μετατάσουν σε κάποιο άλλο όπλο, και χάνεις τα προνόμια των ΕΔ, αυτο γνωρίζω απο άτομο που πήγε Τ/ΓΕΣ απο Πεζοναύτες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...