Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/4/2022 στις 4:47 ΜΜ, Alexisv είπε

Επίσης κάνω copy paste την ονομασία του στρατόπεδου (572ο μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου) στο Google για να δω που βρίσκεται ακριβώς αλλά μου βγάζει 3 διαφορετικά σημεία. Αν είναι εύκολο να μου πεις πως μπορώ να το βρω ακριβώς είτε με διεύθυνση είτε τι να αναζητησω ή   οποιος άλλος γνωρίζει.

Καταρχάς στο σημείωμα κατάταξης σε εμένα τουλάχιστον δεν έγραφε μόνο αυτά που γκουγκλαρεις. Έγραφε και ονοματεπώνυμο βογιατζης Νικόλαος καθώς και Κάβησος. Οποτε αν δεις στο χαρτί η καβησος είναι δίπλα στις φέρες που είναι ένα χωριό που περνάς στανταρ.αφού φτάσεις εκεί ψάχνεις την έξοδο για καβησο και είναι περίπου 2-3 χιλιόμετρα από τις φέρες.είναι ανάμεσα στην καβησο και φέρες το στρατόπεδο. Προσωπικα δεν βρήκα δυσκολία στο να το βρω πάντως.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στα Γρεβενά και υπάρχει ένα θέμα με την μετακίνηση μου. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα ούτε να με πάει κάποιος για να παρουσιαστώ ούτε και να πάρω δικό μου μέσο, λόγω κακής και στριμωγμενης οικονομικής κατάστασης. ΚΤΕΛ έχει μια φορά την ημέρα και ξεκινάει από την αθηνα (τόπος κατοικίας μου) στις 10 το πρωί. Το χαρτί κατάταξης όμως γράφει ότι από τις 8 έως τις 12 πρέπει να έχω παρουσιαστεί. 

Επίσης πήρα τηλέφωνο στο στρατόπεδο και με σύνδεσαν με κάποιον υπεύθυνο (δεν γνωρίζω πληροφορίες) και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι ώρα έρθεις. Προσωπικά αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και εννοείται δεν έχω καμία απόδειξη για αυτήν την συνομιλία. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από το ρουφ ώστε να έχω μια απόλυτα σίγουρη απάντηση χωρίς να έχω μπλεξίματα? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EL_Greco21 είπε

Παίδες καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στα Γρεβενά και υπάρχει ένα θέμα με την μετακίνηση μου. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα ούτε να με πάει κάποιος για να παρουσιαστώ ούτε και να πάρω δικό μου μέσο, λόγω κακής και στριμωγμενης οικονομικής κατάστασης. ΚΤΕΛ έχει μια φορά την ημέρα και ξεκινάει από την αθηνα (τόπος κατοικίας μου) στις 10 το πρωί. Το χαρτί κατάταξης όμως γράφει ότι από τις 8 έως τις 12 πρέπει να έχω παρουσιαστεί. 

Επίσης πήρα τηλέφωνο στο στρατόπεδο και με σύνδεσαν με κάποιον υπεύθυνο (δεν γνωρίζω πληροφορίες) και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι ώρα έρθεις. Προσωπικά αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και εννοείται δεν έχω καμία απόδειξη για αυτήν την συνομιλία. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από το ρουφ ώστε να έχω μια απόλυτα σίγουρη απάντηση χωρίς να έχω μπλεξίματα? 

Ότι ώρα φτάσεις μπαίνεις.. Δεν σου λένε κάτι.. Επίσης αφου στο είπαν και από το στρατόπεδο ρε φίλε τι άλλο θες;🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgkar94 είπε

Ότι ώρα φτάσεις μπαίνεις.. Δεν σου λένε κάτι.. Επίσης αφου στο είπαν και από το στρατόπεδο ρε φίλε τι άλλο θες;🤣

Δεν ξέρω αν είναι καλό να εμπιστευτείς τον στρατό χωρίς χειροπιαστή απόδειξη, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, EL_Greco21 είπε

Δεν ξέρω αν είναι καλό να εμπιστευτείς τον στρατό χωρίς χειροπιαστή απόδειξη, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα. 

Δεν ειναι απατεωνες οι ανθρωποι του γραφειου που μιλησες :P 

Δε θα εχεις θεμα, οπως σου ειπαν.

Δημοσ.

Κάποτε όσο πιο νωρίς έμπαινες , έβρισκες ρούχα στο νούμερο σου , μέχρι να πάρουν όλοι για την πρώτη βραδινή αναφορά είχες και χρόνο να προσαρμοστείς να φτιάξεις τα πράγματα σου κτλπ, θυμάμαι έμπαιναν άτομα και αργά το απόγευμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Κάποτε όσο πιο νωρίς έμπαινες , έβρισκες ρούχα στο νούμερο σου , μέχρι να πάρουν όλοι για την πρώτη βραδινή αναφορά είχες και χρόνο να προσαρμοστείς να φτιάξεις τα πράγματα σου κτλπ, θυμάμαι έμπαιναν άτομα και αργά το απόγευμα.

Ναι εννοειται ειναι οτι καλυτερο να μπεις νωρις, αλλα ο φιλος δε μπορει, οποτε αναγκαστικα θα μπει πιο αργα

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε μάγκες. Απλά ήθελα να σιγουρεψω ότι αυτό που γράφει στο χαρτί για πρόστιματα και μπλεξίματα αν δεν παρουσιαστείς στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο δεν θα ισχύσει 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, EL_Greco21 είπε

Ευχαριστώ ρε μάγκες. Απλά ήθελα να σιγουρεψω ότι αυτό που γράφει στο χαρτί για πρόστιματα και μπλεξίματα αν δεν παρουσιαστείς στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο δεν θα ισχύσει 

Δε θα εχεις θεμα. Την ημερα της παρουσιασης παρε παλι τηλεφωνο να τους ενημερωσεις

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, EL_Greco21 είπε

Γενικά για να το ξέρεις αλλά θα το καταλάβεις και στη διάρκεια της θητεία σου, όταν ενημερώνεις κάποιον πιο πάνω από σένα για οτιδήποτε είσαι καλυμμένος, πολύ απλά γιατί ενημέρωσες σου είπαν οκευ άρα έχει φύγει και η ευθύνη από πάνω σου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα , λοιπον πριν 3 χρονια ειχα παρουσιαστει Τριπολη 124

ΠΤΜ αεροποριας 
στον ελεγχο μας ειπαν για smartphones να παραδωθουν στην ασφαλεια ,πηρα αναβολη ομως και τωρα παρουσιαζομαι στο ΓΝΑ , μου ειπε ενα ατομο απο αεροπορια οτι καλυτερο ειναι αν ειναι σχετικα ακριβο κινητο να το παραδωσω ο ιδιος στην ασφαλεια λογικα με δικο μου κλειδι διοτι ειναι πιο ευκολο να μου το κλεψουν στον θαλαμο , δε ξερω τι γινεται στον ελεγχο πεζικου αλλα απ΄οσο θυμαμαι αεροπορια ειναι πιο γαμησετα , θυμαμαι οταν ειχα μπει η ασφαλεια εψαχνε τα παντα λες και ειχα τιποτα ναρκος μεσα στη βαλιτσα ακομα και τις καλτσες βγαλανε και ψαχνανε .. εχει μπει κανενας αεροπορια για να δωσει φως το τουνελ ; μπαινω  16/05/22 καλη θητεια ευχομαι σε ολους οσους μπαινουν 

Επεξ/σία από Don_Kakalos
Δημοσ.

πήρα μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους, μου έδωσαν 2 μήνες, το θέμα είναι ότι ο "κοινωνικός λόγος" δεν έχει λυθεί και ίσως χρειαστώ ακόμη 2 μήνες, ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό να επεκταθεί;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, EVAGELOSKAFI είπε

πήρα μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους, μου έδωσαν 2 μήνες, το θέμα είναι ότι ο "κοινωνικός λόγος" δεν έχει λυθεί και ίσως χρειαστώ ακόμη 2 μήνες, ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό να επεκταθεί;

Όχι η αναβολή για κοινωνικούς λόγους δίνεται μόνο μια φορά , ψάξε να πάρεις για ψυχολογικούς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...