insomniac01 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Akischris12 είπε Πρέπει να ξανά μπω στρατό η γίνεται και από έξω; Ξαναπάς επιτροπή για την τελειωτική αναβολή.
Akischris12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Ξαναπάς επιτροπή για την τελειωτική αναβολή. Πρέπει να μπω στρατο; Να μείνω μέσα η μπορώ και από φρουλαρχειο
insomniac01 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Akischris12 είπε Πρέπει να μπω στρατο; Να μείνω μέσα η μπορώ και από φρουλαρχειο Όχι. Πας φρουραρχείο 3 μέρες πριν μπεις. Μετά θα σε στείλουν επιτροπή 3 εβδομάδες με 1 μήνα αργότερα. Εκεί είστε μπουλούκι και μπαίνουν 3-3 μέσα. Εκτός και αν πέσεις σε πολύ περίεργο γιατρο.
yanis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Alexisv είπε Περνάς το κινητό έχοντας το στην τσέπη ή πρέπει να το κρυψεις στα στην βαλιτσα/σακίδιο? Στην τσεπη
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Alexisv είπε Περνάς το κινητό έχοντας το στην τσέπη ή πρέπει να το κρυψεις στα στην βαλιτσα/σακίδιο? Τσεπη το ειχα και λιγο πριν τον ελεγχο μου ζητησε ενας υπαξιωματικος να του δωσω τον αριθμο μου και να γραψω και τον δικο του. Οποτε αναγκαστηκα και το εβγαλα. Δεν ειπε τιποτα που ηταν smartphone κτλπ.
Alexisv Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τσεπη το ειχα και λιγο πριν τον ελεγχο μου ζητησε ενας υπαξιωματικος να του δωσω τον αριθμο μου και να γραψω και τον δικο του. Οποτε αναγκαστηκα και το εβγαλα. Δεν ειπε τιποτα που ηταν Επίσης κάνω copy paste την ονομασία του στρατόπεδου (572ο μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου) στο Google για να δω που βρίσκεται ακριβώς αλλά μου βγάζει 3 διαφορετικά σημεία. Αν είναι εύκολο να μου πεις πως μπορώ να το βρω ακριβώς είτε με διεύθυνση είτε τι να αναζητησω ή οποιος άλλος γνωρίζει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Alexisv είπε Επίσης κάνω copy paste την ονομασία του στρατόπεδου (572ο μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου) στο Google για να δω που βρίσκεται ακριβώς αλλά μου βγάζει 3 διαφορετικά σημεία. Αν είναι εύκολο να μου πεις πως μπορώ να το βρω ακριβώς είτε με διεύθυνση είτε τι να αναζητησω ή οποιος άλλος γνωρίζει. Ειναι το στρατοπεδο πανω αριστερα απο τον προβατωνα οπως το βλεπεις στο gmaps που χωριζετε σε 2. Εμας μας πηραν απο το τρενο με λεωφορειο και μας πηγαν στο στρατοπεδο.
pasxaliskar Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τσεπη το ειχα και λιγο πριν τον ελεγχο μου ζητησε ενας υπαξιωματικος να του δωσω τον αριθμο μου και να γραψω και τον δικο του. Οποτε αναγκαστηκα και το εβγαλα. Δεν ειπε τιποτα που ηταν smartphone κτλπ. με τετοιους ελεγχους και τοσο δημοσιοι υπαλ. πουειναι μεχρι λαπτοπ περνας χιαστη σε τσαντα
Alexisv Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειναι το στρατοπεδο πανω αριστερα απο τον προβατωνα οπως το βλεπεις στο gmaps που χωριζετε σε 2. Εμας μας πηραν απο το τρενο με λεωφορειο και μας πηγαν στο στρατοπεδο. Η περιοχή που βρίσκεται το 572ο Μηχανοκίνητο Ταγμα πεζικού θυμασαι πως λέγεται?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Alexisv είπε Η περιοχή που βρίσκεται το 572ο Μηχανοκίνητο Ταγμα πεζικού θυμασαι πως λέγεται? Η περιοχη δεν γνωριζω. Αλλα το χωριο που ειναι διπλα ειναι ο Προβατωνας και διπλα το Τυχερο, απο τι θυμαμαι Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Η περιοχη δεν γνωριζω. Αλλα το χωριο που ειναι διπλα ειναι ο Προβατωνας και διπλα το Τυχερο, απο τι θυμαμαι The irony 😎
TehJimmyys Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποιος που να είναι/ήταν Πεζικό Μεσολόγγι πρόσφατα να μου πει πως είναι τα πράγματα και υπηρεσίες/εξόδοι ? Βρίσκομαι τωρινά στο Πέραμα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από TehJimmyys
Alexisv Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Η περιοχη δεν γνωριζω. Αλλα το χωριο που ειναι διπλα ειναι ο Προβατωνας και διπλα το Τυχερο, απο τι θυμαμαι Το βρήκα αυτό το σημειο το οποίο χωρίζεται στα 2 μέρη πάνω αριστερά από τον Προβατωνα αλλά ένας άλλος μου είπε πως το 572ο Μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου βρίσκεται στο χωριό Καβησος το οποίο βρίσκεται πολυ πιο κάτω από το σημείο που ανέφερες . Τι ισχύει σχετικά με αυτό ??οποίος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας ενημερώσει γιατί είμαστε αρκετοί οι οποίοι παρουσιαζομαστε σε αυτό το δυσευρετο στρατόπεδο
Gingerbread Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολο να πάρεις αναβολή ως "επιστήμονας που διαπρέπει σε επιστημονικές έρευνες" αν εχειις διδακτορικό και είσαι σε ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα δηλωμένος ως ερευνητής;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, Alexisv είπε Το βρήκα αυτό το σημειο το οποίο χωρίζεται στα 2 μέρη πάνω αριστερά από τον Προβατωνα αλλά ένας άλλος μου είπε πως το 572ο Μηχανοκίνητο ταγμα πεζικου βρίσκεται στο χωριό Καβησος το οποίο βρίσκεται πολυ πιο κάτω από το σημείο που ανέφερες . Τι ισχύει σχετικά με αυτό ??οποίος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας ενημερώσει γιατί είμαστε αρκετοί οι οποίοι παρουσιαζομαστε σε αυτό το δυσευρετο στρατόπεδο Ισως εχεις δικιο.Προσπαθω να θυμηθω και εγω γιατι εφτασα στο 572 στις 6 το απογευμα σχεδον βραδυ και κατσαμε μεχρι το επομενο μεσημερι. Περνα απο την στρατολογια την Τριτη και ρωτα. Δοκιμασε και κανα τηλ αλλα δεν φανταζομαι να το σηκωσει κανεις ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις