Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα και ως ΕΠ μπορεις να υπηρετησεις στην παραμεθόριο. 

Επίσης να σε πάνε ΠΒ απο ΕΠ θα σε χάλαγε εν τέλει. Απλά θα δηλώσεις αμετάθετο παραμεθόριο ως ΕΠ...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μα και ως ΕΠ μπορεις να υπηρετησεις στην παραμεθόριο. 

Επίσης να σε πάνε ΠΒ απο ΕΠ θα σε χάλαγε εν τέλει. Απλά θα δηλώσεις αμετάθετο παραμεθόριο ως ΕΠ...

Ναι ίσως δεν το έγραψα σωστά. Θα ήθελα να μείνω εν τέλει ΕΠ.

Απλά από αυτά που άκουσα (αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί στο παρελθόν από κάποιους σε αυτό το forum), το γεγονός ότι επιλέγεσαι ως ΕΠ στην κατάταξη δεν σημαίνει πως θα υπηρετήσεις και εκεί, αλλά αντιθέτως είναι πιο πιθανό να σε αλλάξουν.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Έχω καταταχθεί στον στρατό με Ι3 ένοπλο έχω ελκωδης κολίτιδα εδώ και ποσά χρόνια….Μέσα στον στρατό με ξεκινήσει να με ενοχλεί πάλι ξέρω σύμφωνα του ΦΕΚ ότι δικαιούμαι Ι5 προς το παρόν περνώ αναβολή για θέματα υγείας και μετά από εκεί πάω για Ι5 παθολογικΟ φοβάμαι όμως να μην μου την δώσουν περνώ χαπια ποσά χρόνια και ζω με αυτό ποσά χρόνια υπογράψει περίπτωση να μην μου δώσουν απαλλαγή ενώ το εντερο δεν θέλει ανχος,στρες,πίεση,και σωματική κουραση υπάρχει περίπτωση να μην μου την δώσου;;;

περασε κανένας με απαλλαγή για το ίδιο θέμα υγείας; 

και αν ναι ποια ήταν η διαδικασία 

Δημοσ.

Ισχύει ναι, δε θα μείνετε όλοι. Απλά το ζουμί αυτου που σου έγραψα είναι οτι το αν θα μείνεις ή οχι ΕΠ δε συνδέεται με το αν θα μείνεις παραμεθόριο...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Εχει αλλαξει το ΦΕΚ, πλεον δεν δικαιουσαι για αυτη την παθηση.

Καλη θητεια

Που είναι η αλλαγή στο ΦΕΚ; Μπορείς να μας την παραθέσεις;

Βάσει του ΦΕΚ ανήκεις στο παρακάτω:

image.png.7c7d937d70a4b625f2c4878787462e64.png

Εφόσον όντως έχεις συμπτώματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις απαλλαγή, εφόσον το θες ο ίδιος.

Ζήτησε την άμεση μετάβαση σου στο νοσοκομείο, ώστε να προχωρήσουν στα νόμιμα. Θα λάβεις αρχικά αναβολή 2 ετών για παθολογικούς λόγους και θα καταταγείς μία τελευταία φορά, ώστε να κρίνει η υγιειονομική επιτροπή την σωματική σου ικανότητα.

Θα αναφέρεις επίσης το άγχος που σου προκαλεί η όλη κατάσταση, αλλά είναι προτιμότερο να επιμείνεις στα συμπτώματα της νόσου.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Εχει αλλαξει το ΦΕΚ, πλεον δεν δικαιουσαι για αυτη την παθηση.

Καλη θητεια

Δίνουν απαλλαγές σε άτομα που δεν την διανοούνται καν και προσποιούνται και θα αλλάξει ο νόμος στα αυτοανοσα

16 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Που είναι η αλλαγή στο ΦΕΚ; Μπορείς να μας την παραθέσεις;

Βάσει του ΦΕΚ ανήκεις στο παρακάτω:

image.png.7c7d937d70a4b625f2c4878787462e64.png

Εφόσον όντως έχεις συμπτώματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις απαλλαγή, εφόσον το θες ο ίδιος.

Ζήτησε την άμεση μετάβαση σου στο νοσοκομείο, ώστε να προχωρήσουν στα νόμιμα. Θα λάβεις αρχικά αναβολή 2 ετών για παθολογικούς λόγους και θα καταταγείς μία τελευταία φορά, ώστε να κρίνει η υγιειονομική επιτροπή την σωματική σου ικανότητα.

Θα αναφέρεις επίσης το άγχος που σου προκαλεί η όλη κατάσταση, αλλά είναι προτιμότερο να επιμείνεις στα συμπτώματα της νόσου.

Με δίνουν αναβολή 1 χρόνου για θέματα υγείας μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο θα πάω επιτροπή απαλλαγών στο 424

Δημοσ.

Καλημέρα μάγκες. Ήρθε το χαρτί για  572ο Μηχανοκινητο Ταγμα Πεζικου (572 Μ/Κ ΤΠ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ. Υπάρχουν άτομα που να παρουσιαστηκαν εκεί ή   εχουν ακούσει να μας ενημερώσουν πως ηταν και αν περναγες  κινητό?? Επίσης το 572 είναι το στρατόπεδο Βογιατζη?

Στις 14/10/2020 στις 12:34 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

περνας ναι, ο μοναδικος ελεγχος που εγινε ηταν για φαρμακα, ψαλιδια, σουγιαδες, κοπιδια, 

Περνάς το κινητό έχοντας το στην τσέπη   ή    πρέπει να το κρυψεις στα στην βαλιτσα/σακίδιο? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Akischris12 είπε

Δίνουν απαλλαγές σε άτομα που δεν την διανοούνται καν και προσποιούνται και θα αλλάξει ο νόμος στα αυτοανοσα

Με δίνουν αναβολή 1 χρόνου για θέματα υγείας μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο θα πάω επιτροπή απαλλαγών στο 424

Για να πάρεις απαλλαγή, πρέπει να έχεις συμπληρώσει 2 χρόνια αναβολής για λόγους υγείας(οποιουδήποτε θέματος).

Σπάνια δίνουν απαλλαγές κατευθείαν. Μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, όπως όγκοι, ανευρύσματα κτλπ.

Έχεις ξαναπάρει αναβολή;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christakos07 είπε

Για να πάρεις απαλλαγή, πρέπει να έχεις συμπληρώσει 2 χρόνια αναβολής για λόγους υγείας(οποιουδήποτε θέματος).

Σπάνια δίνουν απαλλαγές κατευθείαν. Μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, όπως όγκοι, ανευρύσματα κτλπ.

Έχεις ξαναπάρει αναβολή;

Όχι 1η φορά περνώ και είναι ετήσια 

Μόλις τώρα, Akischris12 είπε

Όχι 1η φορά περνώ και είναι ετήσια 

Έχω ακόμα μια φορά να πάρω ετήσια δηλαδή 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Θα χρειαστεί να πάρεις και δεύτερη φορά ετήσια.

Την οποία πως την περνώ; Και ποτέ μπορώ να την πάρω; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Akischris12 είπε

Αφού τελειώσει η πρώτη ετήσια αναβολή σου, θα σε καλέσουν να παρουσιαστείς ξανά.

Εκεί θα λάβεις δεύτερη ετήσια αναβολή για λόγους υγείας.

Αφού λήξει και η δεύτερη, κρίνεται η σωματική σου ικανότητα από την υγιειονομική επιτροπή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Akischris12 είπε

Πρέπει να ξανά μπω στρατό η γίνεται και από έξω; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...