anestis97 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Το πρωί διέκοψα την αναβολή (Ξηρά). Θα μπω 100% στη Δ' ΕΣΣΟ;; (Ιούλης)
yanis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, anestis97 είπε Το πρωί διέκοψα την αναβολή (Ξηρά). Θα μπω 100% στη Δ' ΕΣΣΟ;; (Ιούλης) Ναι
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, LefteT είπε Μια απτα ιδια... Έχω δηλώσει ΕΛΔΥΚ γιατί παρουσιαζομαι στην Λήμνο ενω μου ειχε 2 επιλογές Θήβα και Λαμία? Ε θα ξαναδηλώσεις ΕΛΔΥΚ την ημέρα της κατάταξης και αν σε πάρουν, μόλις ορκιστείς θα πας Θήβα 5 ώρες πριν, EL_Greco21 είπε Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε το χαρτί για 586 Γρεβενά και σώμα τεχνικό. Εχει κανένας καμία ιδέα τι παίζει εκεί και επίσης τι φάση είναι το τεχνικό? Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό που να πήγε στα Γρεβενά ούτε γενικά κάποιος να πήγε τεχνικό Βυσματικό είναι το τεχνικό. Λογικά θα είσαι σε κάποια μονάδα υποστήριξης μαζί με γιατρούς κλπ που το κλίμα θα είναι πολύ πιο χαλαρό απο μονάδα ΠΖ ή ΤΘ
Aggetas Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, EL_Greco21 είπε Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε το χαρτί για 586 Γρεβενά και σώμα τεχνικό. Εχει κανένας καμία ιδέα τι παίζει εκεί και επίσης τι φάση είναι το τεχνικό? Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό που να πήγε στα Γρεβενά ούτε γενικά κάποιος να πήγε τεχνικό Γρεβενά Σβεν λελα καλές εγκαταστάσεις κακό φαγητό.
AlexLiaz29 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι 16/5 στην 124 ΠΒΕ (Αεροπορία) και, ενώ δεν το γνώριζα, μάλλον δικαιούμαι μειωμένη θητεία. Οι γονείς μου είναι 74 και 69 (το καλοκαίρι 70). Ισχύει ότι θα μπορώ από 12μηνο να υπηρετήσω 9μηνο; και αν ναι, πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια πριν καταταγώ ή από τον Μάιο και μετά; Επίσης δεν θυμάμαι αν το είχα δηλώσει όταν έκοβα την αναβολή, νομίζω πως όχι, γιατί δε γνώριζα ότι υπάρχει τέτοια διάταξη. Ευχαριστώ!
LefteT Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ε θα ξαναδηλώσεις ΕΛΔΥΚ την ημέρα της κατάταξης και αν σε πάρουν, μόλις ορκιστείς θα πας Θήβα Βυσματικό είναι το τεχνικό. Λογικά θα είσαι σε κάποια μονάδα υποστήριξης μαζί με γιατρούς κλπ που το κλίμα θα είναι πολύ πιο χαλαρό απο μονάδα ΠΖ ή ΤΘ Τι εννοείς ότι αν με πάρουν? Υπάρχει περίπτωση να μην??? Θα παθω 40 εγκεφαλικά
meletis_m Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 11:43 ΜΜ, panosdamian είπε Χαιρεται και παλι ξερετε κατι για το στρατοπεδο 290 Μ/Κ Λιβαδοχωρι λημνου;; πως ειναι εκει τα πραγματα; Τελικά πως ήταν τα πράγματα ; Μου ήρθε και εμένα Γ ΕΣΣΟ Μάιος - Έρευνας & πληροφορικής Στις 13/1/2022 στις 7:12 ΜΜ, Jimb0 είπε Καλησπέρα, ειναι να μπω Α' ΕΣΣΟ στο λιβαδοχωρι Λήμνου, ξέρετε τι φάση είναι; Γενικά σκέφτομαι να δηλώσω εκει όταν έρθουν τα κλιμακια πεζοναύτης στο Βόλο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης αν δεν δηλώσω θα μείνω εκει ή θα με πάνε σε αλλη μονάδα παραμεθοριου; *τεθωρακισμενα Τελικά πως ήταν τα πράγματα ; Καθήσες εκεί ; Μου ήρθε και εμένα Γ ΕΣΣΟ Μάιος - Έρευνας & πληροφορικής για Λιβαδοχώρι
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, LefteT είπε Τι εννοείς ότι αν με πάρουν? Υπάρχει περίπτωση να μην??? Θα παθω 40 εγκεφαλικά Έχεις γνωρίσει καμία Κυπραία και θες οπωσδήποτε να πας;
LefteT Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Έχεις γνωρίσει καμία Κυπραία και θες οπωσδήποτε να πας; Οχι ρε 😂 Αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα σε σχέση με την Ελλάδα. Και ένας βασικός παράγοντας είναι ότι αφού δεν θα εργάζομαι για 9 μήνες και το να μου δίνουν έστω 270€ είναι βοηθητικό.
ThanasisPap97 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλημερα μαγκες, Εχω λαβει σημειωμα καταταξης για την Γ' ΕΣΣΟ την 16/05/2022. Στο σημείωμα αναφέρει πως έχω επιλεγεί για το σώμα Έρευνας και Πληροφορικής (ΥΕΑ), ωστόσο κατά την δήλωση μου στο parousiasi.army δεν επέλεξα κάτι τέτοιο, παρόλο που υπήρχε ως διακριτή επιλογή. Φαντάζομαι η επιλογή έγινε δεδομένου ότι τους επισύναψα βεβαίωση σπουδών από το τμήμα πληροφορικής του ΠαΠει και δήλωσα 3 χρόνια προυπηρεσία σε εργασία γραφείου; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το σώμα που θα υπηρετήσω ύστερα από την παρουσίασή μου εκεί; Επιπλέον, παίζει να με στείλουν για την θητεία μου σε στρατόπεδο που δεν βρίσκεται παραμεθόριο, εάν έχω δηλώσει για Έβρο; Ρωτάω καθώς δεν θέλω να επωμισθώ τους 3 επιπλέον μήνες.
Panagiotis19009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, ThanasisPap97 είπε Καλημερα μαγκες, Εχω λαβει σημειωμα καταταξης για την Γ' ΕΣΣΟ την 16/05/2022. Στο σημείωμα αναφέρει πως έχω επιλεγεί για το σώμα Έρευνας και Πληροφορικής (ΥΕΑ), ωστόσο κατά την δήλωση μου στο parousiasi.army δεν επέλεξα κάτι τέτοιο, παρόλο που υπήρχε ως διακριτή επιλογή. Φαντάζομαι η επιλογή έγινε δεδομένου ότι τους επισύναψα βεβαίωση σπουδών από το τμήμα πληροφορικής του ΠαΠει και δήλωσα 3 χρόνια προυπηρεσία σε εργασία γραφείου; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το σώμα που θα υπηρετήσω ύστερα από την παρουσίασή μου εκεί; Επιπλέον, παίζει να με στείλουν για την θητεία μου σε στρατόπεδο που δεν βρίσκεται παραμεθόριο, εάν έχω δηλώσει για Έβρο; Ρωτάω καθώς δεν θέλω να επωμισθώ τους 3 επιπλέον μήνες. Σαν σώμα το Έρευνας Πληροφορικής είναι από τα καλύτερα (και βυσματικότερα) που μπορεί να σου τύχουν, εφόσον θες ήρεμη θητεία. Σώμα δύσκολο πάντως να αλλάξει (εκτός και αν βάλεις βύσμα). Η προϋπηρεσία πάντως από ότι μου είχαν πει στην στρατολογια δεν λαμβάνεται υπόψη, μόνο ο τίτλος σπουδών (και πάλι χωρίς να είναι στάνταρ αυτό, είχα στην σειρά μου νοσηλεύτη ΠΕ που αντί για ΥΓ ήταν ΠΖ). Πάντως έχω ακούσει σε 2 άτομα στο φιλικό μου περιβάλλον, τους έχουν γυρίσει από Νησί αμετάθετο στην Αθήνα υποχρεωτικά για να κάνουν την θητεία τους. 2
meletis_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, ThanasisPap97 είπε Καλημερα μαγκες, Εχω λαβει σημειωμα καταταξης για την Γ' ΕΣΣΟ την 16/05/2022. Στο σημείωμα αναφέρει πως έχω επιλεγεί για το σώμα Έρευνας και Πληροφορικής (ΥΕΑ), ωστόσο κατά την δήλωση μου στο parousiasi.army δεν επέλεξα κάτι τέτοιο, παρόλο που υπήρχε ως διακριτή επιλογή. Φαντάζομαι η επιλογή έγινε δεδομένου ότι τους επισύναψα βεβαίωση σπουδών από το τμήμα πληροφορικής του ΠαΠει και δήλωσα 3 χρόνια προυπηρεσία σε εργασία γραφείου; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το σώμα που θα υπηρετήσω ύστερα από την παρουσίασή μου εκεί; Επιπλέον, παίζει να με στείλουν για την θητεία μου σε στρατόπεδο που δεν βρίσκεται παραμεθόριο, εάν έχω δηλώσει για Έβρο; Ρωτάω καθώς δεν θέλω να επωμισθώ τους 3 επιπλέον μήνες. To ίδιο συνέβει και σε εμένα . Είμαι για Γ ΕΣΣΟ στίς 17/05/2022. Τους επισύναψα το πτυχίο απο το τμήμα πληροφορικής . Εγω είχα δηλώσει Ρέθυμνο και με στέλνουν Λήμνο 290 που θεωρείται παραμεθόριο - 9μήνο 1
Panagiotis19009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, meletis_m είπε To ίδιο συνέβει και σε εμένα . Είμαι για Γ ΕΣΣΟ στίς 17/05/2022. Τους επισύναψα το πτυχίο απο το τμήμα πληροφορικής . Εγω είχα δηλώσει Ρέθυμνο και με στέλνουν Λήμνο 290 που θεωρείται παραμεθόριο - 9μήνο Αν εννοείς ότι το είχες δηλώσει στο parousiasi, δεν το λαμβάνουν υπόψη τους... Εκεί δηλώνεις αν θες ΕΛΔΥΚ, ΕΔ, τον τίτλο σπουδών κλπ. Εννοείται μετά τα δηλώνεις όταν παρουσιαστείς στο κέντρο ξανά και ξανά. Δεν θυμάμαι κανέναν στην σειρά μου να είχε δηλώσει κέντρο και να το πήγαν εκεί που ήθελε. Στις 19/4/2022 στις 12:45 ΜΜ, EL_Greco21 είπε Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε το χαρτί για 586 Γρεβενά και σώμα τεχνικό. Εχει κανένας καμία ιδέα τι παίζει εκεί και επίσης τι φάση είναι το τεχνικό? Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό που να πήγε στα Γρεβενά ούτε γενικά κάποιος να πήγε τεχνικό Τεχνικό, Μηχανικό, Υλικό Πολέμου, Έρευνα πληροφορικής, Υγειονομικό, Εφοδιασμού μεταφορών και ίσως οι διαβιβάσεις γενικά είναι τα καλύτερα σώματα που μπορεί να σου τύχουν αν θες μια ήρεμη θητεία χωρίς λιώσιμο. Για αυτόν τον λόγο, συνήθως θέλεις βύσμα για να μπεις εκεί (όχι απαραίτητα βέβαια) γιατί παίρνουν λίγα άτομα σε κάθε σειρά, συγκριτικά με τα παροδοσιακά όπλα (πεζικό, τέθωρες κλπ). Βέβαια, σε κάθε κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, ThanasisPap97 είπε Καλημερα μαγκες, Εχω λαβει σημειωμα καταταξης για την Γ' ΕΣΣΟ την 16/05/2022. Στο σημείωμα αναφέρει πως έχω επιλεγεί για το σώμα Έρευνας και Πληροφορικής (ΥΕΑ), ωστόσο κατά την δήλωση μου στο parousiasi.army δεν επέλεξα κάτι τέτοιο, παρόλο που υπήρχε ως διακριτή επιλογή. Φαντάζομαι η επιλογή έγινε δεδομένου ότι τους επισύναψα βεβαίωση σπουδών από το τμήμα πληροφορικής του ΠαΠει και δήλωσα 3 χρόνια προυπηρεσία σε εργασία γραφείου; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το σώμα που θα υπηρετήσω ύστερα από την παρουσίασή μου εκεί; Επιπλέον, παίζει να με στείλουν για την θητεία μου σε στρατόπεδο που δεν βρίσκεται παραμεθόριο, εάν έχω δηλώσει για Έβρο; Ρωτάω καθώς δεν θέλω να επωμισθώ τους 3 επιπλέον μήνες. Γιατί να μη θες να πας ΕΠ; ΥΕΑ έτσι κι αλλιώς προαιρετικό είναι. Ακόμα και να παρουσιαστείς σε στρατόπεδο ενδοχώρας, θα δηλώσεις ότι θες το 9μηνο και θα σε στείλουν Έβρο μετά την ορκωμοσία 1
ThanasisPap97 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Γιατί να μη θες να πας ΕΠ; ΥΕΑ έτσι κι αλλιώς προαιρετικό είναι. Ακόμα και να παρουσιαστείς σε στρατόπεδο ενδοχώρας, θα δηλώσεις ότι θες το 9μηνο και θα σε στείλουν Έβρο μετά την ορκωμοσία Δεν έχω θέμα με το ΕΠ αυτό καθαυτό σαν σώμα. Απλώς προτεραιότητα στο μυαλό μου είναι η 9μηνη θητεία. Ωστόσο, μετά από συζήτηση με στενό μου φίλο που λόγω βύσματος υπηρετεί τώρα στο ΓΕΣ, για το σώμα του ΕΠ έμαθα το παρακάτω. Όταν ο ίδιος παρουσιάστηκε είχε επιλεγεί ως ΕΠ μαζί με πάνω απο 10 άτομα ακόμα. Ωστόσο, μόνο οι 5-6 εξ αυτών εν τέλει κρατήσανε την ειδικότητα και οι υπόλοιποι (φαντάζομαι εκείνοι που δεν είχαν βύσμα) αλλάξανε σώμα και πήγανε πυροβολικό. Δεδομένου αυτού και του ότι βύσμα δεν παίζει ούτε για δείγμα, δεν με βλέπω να μένω σε αυτό το σώμα για την θητεία μου. Δεν θα με χάλαγε βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις