yanis13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, Pao131 είπε Παιδιά καλησπέρα...μια ερώτηση κάνω κλασσική θητεία πεζικού και έχω μια εωρτηση...σε περίπτωση που κλαπουν εξαρτηση και κράνος τι γίνεται στο τέλος που τα ξεχρεώνεις; Σε βάζουν να τα πληρώσεις λογικά; Να σημειωθεί ότι η εξαρτηση δεν είναι καμιά καινούργια, είναι παλιά και ξεφτισμενη. Καλυτερα να ενημερωσεις αμεσως οτι τα εχασες.
Elantee Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω μόρια από ΔΕΑ, 16.7 απολυτήριο Λυκείου (αν μετράει) κ δίπλωμα αυτοκινήτου/μηχανής (αν δίνουν τίποτα κ αυτά). Σκεφτόμουν να δοκιμάσω για ΕΠΟΠ ΑΣ κ ΕΠΟΠ ΠΑ. Λέτε να υπάρχει καμία ελπίδα κ με αυτά τα λίγα μόρια (640 υπολόγισα)? Σαν τραυματιοφορεας που μπορώ να πάω? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από Elantee
nikolas_nois Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλησπερα,σημερα ηταν να μπω στην μοναδα που πηρα μεταθεση.Ενιωσα αδιαθεσια ομως και εκανα ενα τεστ pcr στο 401.το τεστ αυτο βγηκε θετικο,τωρα τι κανω;5 μερες καραντινα και μπαινω Μεγαλο Σαββατο;Η χρειαζεται να επαναλαβω το τεστ;Επισης αυτες τις μερες τις υπηρετω στο τελος της θητειας η θεωρουνται αναρρωτικη;Και τελευταιο,υπαρχει περιπτωση,να με βαλουν ως 1ο γκρουπ πασχα και να χασω ουσοαστικα ολες τις μερες διακοπων;
yanis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, nikolas_nois είπε Καλησπερα,σημερα ηταν να μπω στην μοναδα που πηρα μεταθεση.Ενιωσα αδιαθεσια ομως και εκανα ενα τεστ pcr στο 401.το τεστ αυτο βγηκε θετικο,τωρα τι κανω;5 μερες καραντινα και μπαινω Μεγαλο Σαββατο;Η χρειαζεται να επαναλαβω το τεστ;Επισης αυτες τις μερες τις υπηρετω στο τελος της θητειας η θεωρουνται αναρρωτικη;Και τελευταιο,υπαρχει περιπτωση,να με βαλουν ως 1ο γκρουπ πασχα και να χασω ουσοαστικα ολες τις μερες διακοπων; Καλυτερα αυριο να παρεις τη μοναδα σου τηλεφωνο και να τους κανεις αυτες τις ερωτησεις, θα σου δωσουν κατατοπιστικες απαντησεις. Οι μερες αυτες παιζει να γραφτουν σα δικη σου αδεια, ολα να τα περιμενεις, οπως και το να σε χωσουν 1ο γκρουπ και να παρουσιαστεις μετα τη ληξη της αδειας (δεν ειναι τοσο παραλογο αυτο). Αλλα καλυτερα παρε τηλ. τη μοναδα σου
mikemart Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, είναι να μπω με την Γ ΕΣΣΟ και δεν έχει βγει ακόμα το σημείωμα κατάταξης, είναι φυσιολογικό; Γενικά πότε βγαίνει περίπου; Ευχαριστώ 1
meletis_m Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, mikemart είπε Καλησπέρα παιδιά, είναι να μπω με την Γ ΕΣΣΟ και δεν έχει βγει ακόμα το σημείωμα κατάταξης, είναι φυσιολογικό; Γενικά πότε βγαίνει περίπου; Ευχαριστώ Και εγώ το ίδιο περιμένω . Επιπλέον ρώτησα και για τη ακτινογραφία θώρακος και θέλουν και το χαρτί κατάταξης να έχεις στο νοσοκομείο 1
Mavros_Pete Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έκοψα αναβολή και μπαίνω Ιούλιο αλλά σκέφτομαι παραμεθόριο για το 9μηνο. Ξέρω ότι πουθενά δεν θα είναι χαλαρά όπως Αθήνα κλπ αλλά ξέρετε που μπορεί να είναι λίγο καλύτερα ή μέρη που να αποφύγω σίγουρα? (Βύσμα υπάρχει). Ένας φίλος μου πρότεινε Ρόδο αρκεί λέει να μείνω εκεί και να μην με πάνε καμία Σύμη κλπ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, mikemart είπε Καλησπέρα παιδιά, είναι να μπω με την Γ ΕΣΣΟ και δεν έχει βγει ακόμα το σημείωμα κατάταξης, είναι φυσιολογικό; Γενικά πότε βγαίνει περίπου; Ευχαριστώ Ναι φυσιολογικό είναι γιατί πέφτει και Πάσχα. Πέρυσι Γ ΕΣΣΟ μπήκαμε 17-20/5 και χαρτί κατάταξης είχαμε τρεις βδομάδες πριν 2 1
yanis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Mavros_Pete είπε Καλησπέρα παιδιά, έκοψα αναβολή και μπαίνω Ιούλιο αλλά σκέφτομαι παραμεθόριο για το 9μηνο. Ξέρω ότι πουθενά δεν θα είναι χαλαρά όπως Αθήνα κλπ αλλά ξέρετε που μπορεί να είναι λίγο καλύτερα ή μέρη που να αποφύγω σίγουρα? (Βύσμα υπάρχει). Ένας φίλος μου πρότεινε Ρόδο αρκεί λέει να μείνω εκεί και να μην με πάνε καμία Σύμη κλπ. Δεν ειναι παντου χαλαρα στην Αθηνα, υπαρχουν ατομα που πηραν μεταθεση για Αθηνα, με βυσμα κιολας και επαθαν χοντρη νειλα. Κατι 4-1 5-1. Συμη ξερω ατομο που μου ελεγε οτι περασε παρα πολυ καλα. Γενικα ολα ρευστα ειναι, μπορει να μαζευτειτε πολλα ατομα και απο εκει που καποιος ετρωγε εμπλοκη στο ιδιο στρατοπεδο, 2 ΕΣΣΟ πριν, εσενα να σε πηγαινει μια χαρα. Αυτο που ξερω ειναι οτι συνηθως Λεσβο, Χιο, Λημνο ειναι χαλια. 1
Panagiotis19009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, Mavros_Pete είπε Καλησπέρα παιδιά, έκοψα αναβολή και μπαίνω Ιούλιο αλλά σκέφτομαι παραμεθόριο για το 9μηνο. Ξέρω ότι πουθενά δεν θα είναι χαλαρά όπως Αθήνα κλπ αλλά ξέρετε που μπορεί να είναι λίγο καλύτερα ή μέρη που να αποφύγω σίγουρα? (Βύσμα υπάρχει). Ένας φίλος μου πρότεινε Ρόδο αρκεί λέει να μείνω εκεί και να μην με πάνε καμία Σύμη κλπ. Φίλε μου, να θυμάσαι ότι η Αθήνα δεν είναι μόνο ΓΕΣ και 401...Η Αττική έχει πάρα πολλές μονάδες οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε όλο τον νομό και δεν είναι όλες χαλαρές. Το ζητούμενο τους είναι πάντα να βγαίνει η δουλειά...Η σειρά μου επειδή ήταν "καλοκαιρινή" ΕΣΣΟ, φάγαμε την εμπλοκή του κερατά στην Αθήνα, για τον απλούστατο λόγο ότι απολύθηκαν μεγάλες σειρές του χειμώνα και εμείς ήμασταν λιγότεροι. Όλα αυτά ισχύσαν με το 9μηνο..Πάντως, έχω ακούσει από γνωστούς οι περισσότεροι βάζουν βύσμα για να κάτσουν 9μηνο παραμεθόριο πλέον..Επίσης, να προσθέσω οι συμβουλές από κάποια παλιά σειρά για μια μονάδα, συνήθως δεν έχουν μεγάλη αξία, πέρα από γενικά σχόλια του στυλ είναι μαύρη μονάδα κλπ (πχ να σου πω εγώ ότι στην μονάδα Χ, φάγαμε μεγάλο λούκι πριν 1 χρόνο, ενώ τώρα μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει). 1
mikemart Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, meletis_m είπε Και εγώ το ίδιο περιμένω . Επιπλέον ρώτησα και για τη ακτινογραφία θώρακος και θέλουν και το χαρτί κατάταξης να έχεις στο νοσοκομείο Βγήκε σήμερα το δικό μου για 18/05 1
EL_Greco21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε το χαρτί για 586 Γρεβενά και σώμα τεχνικό. Εχει κανένας καμία ιδέα τι παίζει εκεί και επίσης τι φάση είναι το τεχνικό? Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό που να πήγε στα Γρεβενά ούτε γενικά κάποιος να πήγε τεχνικό
meletis_m Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, mikemart είπε Βγήκε σήμερα το δικό μου για 18/05 17/05 εμένα για Μύρινα - Λημνο
LefteT Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, meletis_m είπε 17/05 εμένα για Μύρινα - Λημνο Μια απτα ιδια... Έχω δηλώσει ΕΛΔΥΚ γιατί παρουσιαζομαι στην Λήμνο ενω μου ειχε 2 επιλογές Θήβα και Λαμία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις