Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Elantee είπε

Καλά το 4-1 κ το 5-1 δεν είναι κ τόσο κακό... Εκτός κ αν δεν θες να κάνεις θητεία δλδ

Σιγά μην αισθανθούν και τύψεις όποιοι δε θέλουν να κάνουν 4-1 στην Αθήνα. 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε

Σίγουρα το 4-1 συγκρινόμενο με τα 10-1 της παραμεθορίου μοιάζει παράδεισος, αλλά όταν είσαι δίπλα στο σπίτι σου, ειδικά το καλοκαίρι, το φυσάς και δεν κρυώνει...Βέβαια περί ορέξεως...

Σίγουρα υπάρχουν 10-1 κ παραπάνω σε παραμεθόριο, δε λέω. Υπάρχουν όμως κ 1-3 όπως σε μένα χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Elantee said:

Καλά το 4-1 κ το 5-1 δεν είναι κ τόσο κακό... Εκτός κ αν δεν θες να κάνεις θητεία δλδ

Καλά μην κοροιδευομαστε, είναι κακό για Αθήνα. Yποτίθεται ότι υπάρχουν άτομα με βυσμα που έρχονται μετά τα σπεν. Εκτός εάν είναι όλοι μαζεμένοι μέσα στο γες και στο ΓΕΕΘΑ. Ε τότε τι να πω.. 

Επεξ/σία από DeathSh0t
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DeathSh0t είπε

Καλά μην κοροιδευομαστε, είναι κακό για Αθήνα. Yποτίθεται ότι υπάρχουν άτομα με βυσμα που έρχονται μετά τα σπεν. Εκτός εάν είναι όλοι μαζεμένοι μέσα στο γες και στο ΓΕΕΘΑ. Ε τότε τι να πω.. 

Νταξει για Αθήνα ναι, υπάρχουν καλύτερα. Εγώ αντικειμενικά εννοούσα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DeathSh0t είπε

Όποιος έχει βύσμα να έρθει Αθήνα μετά τα ΣΠΕΝ, εν γνώσει του οτι θα υπηρετήσει 3 παραπάνω μήνες, κοιτάζει να πάει σε θέση που να μη κάνει ενοπλες υπηρεσίες. Αν είναι να κάνεις ένοπλα και να σε πάει και 2-1, δηλαδή να βγαινεις ενα απόγευμα τις 3 μέρες, ε να τη χέσεις την Αθήνα, κάθεσαι και σε καμία ημι-μαύρη μονάδα παραμεθορίου να κάνεις 9μηνο...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Όποιος έχει βύσμα να έρθει Αθήνα μετά τα ΣΠΕΝ, εν γνώσει του οτι θα υπηρετήσει 3 παραπάνω μήνες, κοιτάζει να πάει σε θέση που να μη κάνει ενοπλες υπηρεσίες. Αν είναι να κάνεις ένοπλα και να σε πάει και 2-1, δηλαδή να βγαινεις ενα απόγευμα τις 3 μέρες, ε να τη χέσεις την Αθήνα, κάθεσαι και σε καμία ημι-μαύρη μονάδα παραμεθορίου να κάνεις 9μηνο...

Συμφωνώ απόλυτα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το 2010 είχα το 28-1 με διπλές τριπλές υπηρεσίες. Είμαστε 6 άτομα στο τάγμα συν ΕΠΟΠ. Είχανε φύγει τα βύσματα. Αφού μου είπαν μια στιγμή δεν έχεις υπηρεσία ξεκουράσου και απάντησα "τι εννοείς;" Τι θα κάνω εγώ;

Να ξεκουραστείς.

Το πρωϊ από συνήθεια πήρα το όπλο μου και πήγα πρωινή αναφορά φρουράς μέχρι που το κατάλαβα και έτρεξα πίσω...

Βέβαια έπαιζαν υπηρεσιακά χαρτιά κάθε μέρα για 2-3 ώρες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Βέβαια έπαιζαν υπηρεσιακά χαρτιά κάθε μέρα για 2-3 ώρες.

Με διαφορά ότι χειρότερο, μου είχε τύχει και εμένα όσο καιρό ήμουν Αθήνα και βαράγαμε κάτι 10-1

Να βγαίνεις, να πηγαίνεις σπίτι σου ίσα για να πάρεις μερικές αλλαξιές άντε και αν φας ένα σωστό φαγητό και μετά πίσω... Να την βράσω την "Μετάθεση" σπίτι μου αν είναι έτσι...

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Με διαφορά ότι χειρότερο, μου είχε τύχει και εμένα όσο καιρό ήμουν Αθήνα και βαράγαμε κάτι 10-1

Να βγαίνεις, να πηγαίνεις σπίτι σου ίσα για να πάρεις μερικές αλλαξιές άντε και αν φας ένα σωστό φαγητό και μετά πίσω... Να την βράσω την "Μετάθεση" σπίτι μου αν είναι έτσι...

Ναι αλλά από την άλλη εγώ πήγαινα σε μια καφετέρια να "κοιμηθώ" στην καρέκλα για 2-3 ώρες, γιατί άμα εμένα μέσα με εχωναν σε αποθήκες, μαγειρια και καθαριότητες. Δεν με άφηναν τουλάχιστον 3 ώρες να κοιμηθώ...

Μπρος γκρεμός ήταν και πίσω ρέμα.

Δημοσ.
Στις 9/4/2022 στις 6:19 ΜΜ, Arbri Bitri είπε

Κααυ αγ Ανδρέα ξέρει κάνει τι παίζει τώρα ; 

αν ειναι να πας τωρα δεν ειναι καλη περιοδος. Απο τη μια δε θα εισαι μονος σου (καμμια 10αρια να πανε) αλλα απο την αλλη σιγα σιγα πλησιαζουμε Ιουνη με οτι σημαινει αυτο απο φορτο (καθαριοτητες, εργασιες και το χειροτερο πυλες προς φυλαξη. Απο την αλλη ποιος χαλιεται να κοιταζει παραλιες αντι να ειναι σε κανενα φυλακιο τερμα θεου;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 
Β ΕΣΣΟ 2022.  Την ημερα της ορκωμοσιας ενημερωθηκαν καποιοι για την μεταθεση τους μετα την ολοκληρωση των ΣΠΕΝ. Οσοι δεν εχουμε ενημερωθεί να μην ελπιζουμε ή μηπως βγεί δευτερη φουρνια με την ολοκληρωση των ΣΠΕΝ?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Elantee είπε

Μέχρι κ την μέρα που τελειώνει το σπεν μπορεί να βγει "βυσματικη" μετάθεση

Σε ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 13/4/2022 στις 10:36 ΠΜ, Zanetis είπε

Σε ευχαριστω

Και ειχες απολυτο δικαιο -τελευταια μερα ΣΠΕΝ ηρθε νεα φουρνια μεταθεσεων !!!

Δημοσ.
Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε

Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. 

Παιδιά καλησπέρα...μια ερώτηση κάνω κλασσική θητεία πεζικού και έχω μια εωρτηση...σε περίπτωση που κλαπουν εξαρτηση και κράνος τι γίνεται στο τέλος που τα ξεχρεώνεις; Σε βάζουν να τα πληρώσεις λογικά; Να σημειωθεί ότι η εξαρτηση δεν είναι καμιά καινούργια, είναι παλιά και ξεφτισμενη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...