ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, geoliol είπε αν παμε με την δικια σου λογικη τοτε και οι ευελπιδες ειναι σπασικλακια που ηταν μονιμα πανω απο ενα βιβλιο να διαβαζουν μπας και πιασουν τις υψηλες βασεις της σχολης;;; εχεις δωσει σωστες απαντησεις εδω μεσα αλλα αυτο το τελευταιο τσουβαλιασμα δεν ειναι σωστο What what what. Σιγά τα σπασικλάκια της Ευελπίδων, με 15,000 μόρια περνούσαν Οπλα πριν μερικά χρόνια.
geoliol Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε What what what. Σιγά τα σπασικλάκια της Ευελπίδων, με 15,000 μόρια περνούσαν Οπλα πριν μερικά χρόνια. οτι πεις οκ δεν εχει αξια. καλη συνεχεια
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Αυτο ακριβως εμαθα και εγω, 90 ευρω για την εξαγορα του μηνα. Τωρα οσον αφορα τις επιλογες του υιου, δεν επεμβαινω, καθως εχει φιλους και αδελφους φιλων του, που ειναι στον στρατο αλλα και πτυχιουχους ανεργους-ντελιβεραδες- και υπαλληλους των 600.Τοσο θα παρει καποιος σε μια μικρη επαρχιακη πολη. Εμενα το μελημα μου και αγχος μου, ειναι να να τελειωσει την σχολη, γιατι αρκετα παιδια φιλων τα παρατανε, και με την δευτερη φορα που δινει πανελληνιες, να επιλεξει μια σχολη που το πτυχιο της θα δινει προοπτικες και δεν θα ειναι κωλοχαρτο.Καθοτι θα κανω θυσιες για τα εξοδα των σπουδων. Και ο ΕΠΟΠ θα πάρει 800 και θα φάει και μετάθεση Κω ή Λήμνο, γιατί υποχρεωτικά κάποια χρόνια πρέπει να υπηρετεί σε μονάδα εκστρατείας. Ως γονιός προφανώς δεν αποφασίζεις αλλά θεωρώ υπεύθυνο να τον ενημερώσεις την πραγματικότητα της (πιθανής) επιλογής του για να μη βλέπει τα πράγματα ωραιοποιημένα και έρθει σε δέκα χρόνια να σου πει: "Καλά ρε μπαμπά, τα ήξερες και δεν έλεγες μια κουβέντα;". Συμφωνώ ως προς το σκέλος της σχολής. Να έχει ένα πτυχίο με προοπτική (οπωσδήποτε) κι αν μετά τόσο πολύ θέλει να πάει ΕΠΟΠ, ας πάει. Τουλάχιστον αν το μετανιώσει θα μπορεί να παραιτηθεί και να ψάξει δουλειά με το πτυχίο του (αν όχι στην πόλη σας τότε στην Αθήνα) ενώ αν πάει ΕΠΟΠ χωρίς να έχει πτυχίο, όσο χάλια και να τα βρει δε θα μπορεί να φύγει γιατι δε θα εχει τιποτα να κάνει πέρα απο τα όρια του στρατοπέδου
Koulouras Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει καποιος ημερομηνίες για Γ' ΕΣΣΟ Πολεμικού ναυτικού? Η στρατολογια μου απάντησε "εδω δεν εχουν βγει του Μαΐου ακόμα " ενω εχει βγει ανακοίνωση εδω και μια εβδομάδα και μου ειπαν κι ολας να κοψω αναβολη μεχρι τέλος Απριλίου , πως να τους εμπιστευτείς μετα? Θελω να δουλέψω σεζόν αλλα τρωω πολλα άκυρα επειδή δεν ξερω ποτε πρέπει να παρουσιαστω τον Αύγουστο . Αλλοι ειναι ενταξει αν παρουσιαζομαι 20 Αυγούστου και αλλοι δεν θελουν καν .
Panagiotis19009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 6/4/2022 στις 5:38 ΜΜ, toyo73 είπε Αυτο ακριβως εμαθα και εγω, 90 ευρω για την εξαγορα του μηνα. Τωρα οσον αφορα τις επιλογες του υιου, δεν επεμβαινω, καθως εχει φιλους και αδελφους φιλων του, που ειναι στον στρατο αλλα και πτυχιουχους ανεργους-ντελιβεραδες- και υπαλληλους των 600.Τοσο θα παρει καποιος σε μια μικρη επαρχιακη πολη. Εμενα το μελημα μου και αγχος μου, ειναι να να τελειωσει την σχολη, γιατι αρκετα παιδια φιλων τα παρατανε, και με την δευτερη φορα που δινει πανελληνιες, να επιλεξει μια σχολη που το πτυχιο της θα δινει προοπτικες και δεν θα ειναι κωλοχαρτο.Καθοτι θα κανω θυσιες για τα εξοδα των σπουδων. Εφόσον το παιδί έχει περάσει σε κάποια αξιοπρεπή σχολή, με πτυχίο που έχει αντίκρισμα στην αγορά εργασίας (και του αρέσει φυσικά το αντικείμενο), είναι προτιμότερο να ακολουθήσει αυτήν την οδό. Αν του αρέσει ο στρατός (και θέλει να ξαναδώσει πανελλήνιες), η καλύτερη επιλογή (κατ΄ εμέ πάντα), είναι η Ευελπίδων, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξεκινάς από τα τάρταρα της ιεραρχίας και με τα χρόνια έχει γρηγορότερη εξέλιξη (και σε βαθμό αλλά και σε χρήμα). ΕΠΟΠ, αν ήταν απλά ένας απόφοιτος λυκείου ή αν η σχολή που είναι τώρα είναι του τύπου Ανθοκομικής και Ζαμπονοκοπτικής, ίσως θα άξιζε να πάει, με όλα τα αρνητικά βέβαια που θα έχει αυτή η επιλογή (παραμεθόριος κλπ). Κακά τα ψέματα, δεν πιστεύω πως οι περισσότεροι που θέλουν για ΕΠΟΠ είναι στρατόκαυλοι, αλλά θέλουν την μονιμότητα στο Δημόσιο (όπως και τα 3/4 όλων των Ελλήνων), ας μην γελιόμαστε...Στα 20 του ο άλλος σιγά να μην σκεφτεί την παραμεθόριο...Τέλος, αν το παιδί δεν έχει ακόμα κάνει την θητεία του, να δει ο ίδιος με τα μάτια του στην πράξη τι κάνουν οι ΕΠΟΠ, λίγο δύσκολο να έχει καθαρή εικόνα...
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Αν και παω παλι για αναβολη, δεν ηξερα οτι αλλαζει το μερος καταταξης. Περυσι, ηταν να καταταγω στο στρατοπεδο Σκαραμαγκα. Ετσι γινεται για οσους παιρνουν αναβολη? Μηπως και καλα ειναι για να εξεταστω εκει? Φανταζομαι οτι ακομα μπορω να κανω την ιδια διαδικασια για λογους υγειας, με τον ιδιο τροπο (να επισκεφτω τοπικη φρουραρχεια 5 μερες πριν την καταταξη, και να παω στο νοσοκομειο της περιφερειας μου)?
stavros750 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν και παω παλι για αναβολη, δεν ηξερα οτι αλλαζει το μερος καταταξης. Περυσι, ηταν να καταταγω στο στρατοπεδο Σκαραμαγκα. Ετσι γινεται για οσους παιρνουν αναβολη? Μηπως και καλα ειναι για να εξεταστω εκει? Φανταζομαι οτι ακομα μπορω να κανω την ιδια διαδικασια για λογους υγειας, με τον ιδιο τροπο (να επισκεφτω τοπικη φρουραρχεια 5 μερες πριν την καταταξη, και να παω στο νοσοκομειο της περιφερειας μου)? Πάντως στον στρατό ξηράς, όσοι γυρνάνε από αναβολή τους στέλνουν ΚΕΠΒ (Θήβα). Λογικά ναι την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσεις και θα είσαι μία χαρά 1
Thanos0099 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 523 μαυροδενδρι τι παίζει παιδιά πως είναι γενικότερα σαν μονάδα; πως πάει με Τις υπηρεσίες; τα στελέχη είναι κομπλέ;
GrDimitris7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Thanos0099 είπε 523 μαυροδενδρι τι παίζει παιδιά πως είναι γενικότερα σαν μονάδα; πως πάει με Τις υπηρεσίες; τα στελέχη είναι κομπλέ; Ζωαρα παίζει, 1-2 1-3 τους πάει, αν έχεις ΔΝ εκεί είσαι άρχοντας δεν θα καταλάβεις θητεία
Arbri Bitri Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Κααυ αγ Ανδρέα ξέρει κάνει τι παίζει τώρα ;
DeathSh0t Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 hours ago, ubnt22 said: Γνώμη για επαναπατρισμό ΜΦΑΤ; Μακριά από εκεί, πάει 4-1 ή 5-1 δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχοληθείς
Elantee Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, DeathSh0t είπε Μακριά από εκεί, πάει 4-1 ή 5-1 δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχοληθείς Καλά το 4-1 κ το 5-1 δεν είναι κ τόσο κακό... Εκτός κ αν δεν θες να κάνεις θητεία δλδ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από Elantee
Panagiotis19009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, Elantee είπε Καλά το 4-1 κ το 5-1 δεν είναι κ τόσο κακό... Εκτός κ αν δεν θες να κάνεις θητεία δλδ Σίγουρα το 4-1 συγκρινόμενο με τα 10-1 της παραμεθορίου μοιάζει παράδεισος, αλλά όταν είσαι δίπλα στο σπίτι σου, ειδικά το καλοκαίρι, το φυσάς και δεν κρυώνει...Βέβαια περί ορέξεως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις