Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η δουλειά του ΕΤΑΦ ειναι η φρούρηση.

Ισχύει,

Εγώ έχω μείνει στο προηγούμενο καθεστώς. Που ήταν ΛΦΑΤ, άρα λόχος απόδοσης τιμών άρα και δεν είχαν λόγο να αναλαμβάνουν όλες τις σκοπιές.

Τουλάχιστον τώρα που έγινε καθαρά φρούρησης, ελπίζω να αυξήσανε και τους φαντάρους.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Ισχύει,

Εγώ έχω μείνει στο προηγούμενο καθεστώς. Που ήταν ΛΦΑΤ, άρα λόχος απόδοσης τιμών άρα και δεν είχαν λόγο να αναλαμβάνουν όλες τις σκοπιές.

Τουλάχιστον τώρα που έγινε καθαρά φρούρησης, ελπίζω να αυξήσανε και τους φαντάρους.

Και πάλι ήταν Φρουρησης και Απόδοσης Τιμών. Το κακό με το ΕΤΑΦ δεν είναι μόνο το αντικείμενο, είναι η καραβανίστικη νοοτροπία και των στελεχών, ακόμα και των προερχόμενων απο ΠΝ/ΠΑ. Δηλαδή 14:30 όταν οι εξοδούχοι τα μαζεύουν και φεύγουν, εσύ τους βγάζεις στο κωλόκρυο για να κάνουν οπλοασκήσεις και τους διώχνεις δυο ώρες μετά. Χωρίς λόγο.

Ή κάνουν επιθεωρήσεις στους θαλάμους και μοιράζουν Φ όταν στον απο κάτω όροφο που είναι του ΓΕΣ κυκλοφορούν όλοι με το σώβρακο απο τις 3 και ο θαλαμοφύλακας έχει τραβήξει μπαλαντέζα για να μη ξεμείνει απο μπαταρία για το νετφλιξ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Ξερει κάποιος ποτε είναι τα γκρουπάκια για τις άδειες του Πάσχα ;

Δημοσ.

Θες και κάποιο χαρτί από τη μονάδα έχω την εντύπωση. Δε θυμάμαι αν αρκεί μόνο η στρατιωτική ταυτότητα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η δουλειά του ΕΤΑΦ ειναι η φρούρηση. Σε αντίθεση με το ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ή ακόμα και σε μεγάλο βαθμό το Τ/ΓΕΣ που κύρια αποστολή έχουν να υποστηρίζουν τα αντίστοιχα επιτελεία. 

Να αποφύγεις το ΚΑΑΥ όσο έρχεται καλοκαίρι

Γιατί θεωρείς ότι το ΚΑΑΥ δεν είναι καλό? Έχεις πολλές αγγαρείες και είναι σαν να δουλεύεις σεζόν το καλοκαίρι, αν έχω ακούσει καλά?

Δημοσ.

Έκανα 17 μέρες ΣΥΠΟ στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ και δεν με πήραν ΕΛΔΥΚ και τώρα με στέλνουν ΑΣΔΕΝ Αθήνα, αυτή είναι η τελική μονάδα μου ??  ή θα με στείλουν αλλού ξανά;

Δεν θέλω να μείνω Αθήνα επειδή είναι 12μηνο, ξέρει κανένας αν γίνεται να κάνω αίτηση για παραμεθόριο(δλδ 9μηνο)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Christ1997xks είπε

Έκανα 17 μέρες ΣΥΠΟ στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ και δεν με πήραν ΕΛΔΥΚ και τώρα με στέλνουν ΑΣΔΕΝ Αθήνα

Βύσμα είσαι

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Απο οτι φαινεται ομως, η μαμα η ο μπαμπας δε θελουν παραμεθοριο.

Δεν έχουν μέσω οι γονείς μου

Γενικά οι μεταθέσεις ήταν ότι νανε, παιδιά που θέλανε ελδυκ δεν τους πήρανε και παιδιά που δεν θέλανε τους πηρανε 

Ξέρεις αν γίνεται να κανω αίτηση για παραμεθόριο;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Christ1997xks είπε

Δεν έχουν μέσω οι γονείς μου

Το οτι κάθεστε και απαντάτε σοβαρά στην κάθε ... που σκέφτεται αυθαίρετα ο κάθε άγνωστος, με διαπερνά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...