ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ούτως ή άλλως με ελάχιστες εξαιρέσεις, στις μονάδες κυρίως σκοπετάνθρωποι υπάρχουν. Απλά στα χαρτιά έχουν κάποια ειδικότητα. 1
LD22 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, μετά τα ΣΠΕΝ παίρνω μετάθεση για ΑΣΔΥΣ στο Γουδή. Γνωρίζουμε πως πάει από υπηρεσίες και πως είναι γενικότερα το κλίμα εκεί τελευταία; Να σημειώσω ότι είμαι άοπλος.
Zanetis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπερα. Μετα τα ΣΠΕΝ θα μετατεθω στο ΕΤΑΦ ΓΕΕΘΑ. Εχουμε καποια ενημερωση για το τι θα βρουμε εκει;
Giannisiord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Zanetis είπε Καλησπερα. Μετα τα ΣΠΕΝ θα μετατεθω στο ΕΤΑΦ ΓΕΕΘΑ. Εχουμε καποια ενημερωση για το τι θα βρουμε εκει; Θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Άλλαξε το όσο προλαβαίνεις αλλιώς κάτσε εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Η χειρότερη μετάθεση στην Αθήνα.
Zanetis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, Giannisiord είπε Θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Άλλαξε το όσο προλαβαίνεις αλλιώς κάτσε εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Η χειρότερη μετάθεση στην Αθήνα. Μς αγχωσες ρε φιλε. Απο ποια αποψη η μαυριλα; ειναι προσφατη η πληροφορηση ; δωσε καποια παραπανω πληροφορια;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) ΠΑΝΤΑ είναι μαύρο το ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ γιατί κάνει όλες τις ενοπλες υπηρεσίες του Πενταγώνου. Άλλαξε το όσο προλαβαίνεις. Κάποιος σου έκανε "χάρη" να σε φέρει Αθήνα και θα την πατήσεις. Και απο το ΕΤΑΦ μετά αν δε βάλεις βύσμα στρατηγό να σου κάνει προσωπική χάρη, δε φεύγεις Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από ProponitisTouKanape
Zanetis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε ΠΑΝΤΑ είναι μαύρο το ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ γιατί κάνει όλες τις ενοπλες υπηρεσίες του Πενταγώνου. Άλλαξε το όσο προλαβαίνεις. Κάποιος σου έκανε "χάρη" να σε φέρει Αθήνα και θα την πατήσεις. Και απο το ΕΤΑΦ μετά αν δε βάλεις βύσμα στρατηγό να σου κάνει προσωπική χάρη, δε φεύγεις Ευχαριστω coach αλλα too late. Ξερουμε πως πανε περιπου οι υπηρεσιες? Κανενας φιλος που να υπηρετει τωρα να μας ενημερωσει
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν είναι too late, αν μπορείς να το αλλάξεις τώρα θα είναι. Το καλοκαίρι τους πήγαινε θεωρητικά 5-5 αλλά κάποιες μέρες εξόδου έμπαιναν για οπλοασκήσεις μέχρι το μεσημέρι κι αυτό απο οσο ξέρω είναι το καλυτερο σενάριο που παίζει στο ΕΤΑΦ. Μετά υπήρχαν και περίοδοι με 5-6 μέρες σερί μέσα και μια εξοδο, προς το βαθύ καλοκαίρι. Φυσικά φρουρές, οπλοασκήσεις, επιθεωρήσεις κλπ είναι μέσα στο μενού. Γενικά παρουσιάζονται αρκετά παιδιά στο ΕΤΑΦ, ωστόσο με το που καταλαβαίνουν τι παίζει βάζουν το βύσμα του βύσματος για να φύγουν οπότε ενδέχεται αρχικά να είστε στο καλό σενάριο και μετά να χειροτερέψει. Ειδικά το καλοκαίρι που μπαινουν μικρές σειρες. Μπορεί να μη σου φαίνεται τραγικό σε σύγκριση με παραμεθόριο αλλά πρώτον να μένεις μέσα ενώ υπηρετείς Αθήνα τσούζει και δεύτερον, οι υπόλοιποι φαντάροι του Πενταγώνου συγκριτικά κάνουν ζωάρα οποτε πονάει στο τετράγωνο. Καλή δύναμη σε κάθε περίπτωση Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από ProponitisTouKanape
Giannisiord Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, Zanetis είπε Ευχαριστω coach αλλα too late. Ξερουμε πως πανε περιπου οι υπηρεσιες? Κανενας φιλος που να υπηρετει τωρα να μας ενημερωσει Αν δε κάνω λάθος στη καλύτερη θα πηγαίνει 4-1. Και αυτό με επιφυλάξεις. Το ΕΤΑΦ διαχειρίζεται σχεδόν όλο το ΓΕΣ από άποψη υπηρεσιών, υπάρχει τεράστια διαφορά με τις υπόλοιπες μονάδες. Καθημερινά οπλοασκήσεις, αγήματα, περίπολα/σκοπιές και μηδενικός χρόνος ξεκούρασης.
Zanetis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Giannisiord είπε Αν δε κάνω λάθος στη καλύτερη θα πηγαίνει 4-1. Και αυτό με επιφυλάξεις. Το ΕΤΑΦ διαχειρίζεται σχεδόν όλο το ΓΕΣ από άποψη υπηρεσιών, υπάρχει τεράστια διαφορά με τις υπόλοιπες μονάδες. Καθημερινά οπλοασκήσεις, αγήματα, περίπολα/σκοπιές και μηδενικός χρόνος ξεκούρασης. Ευχαριστω φιλε.... στο ΕΤΑΦ ανηκει και ο ΛΦΑΤ?
BlueBlade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, Zanetis είπε Μς αγχωσες ρε φιλε. Απο ποια αποψη η μαυριλα; ειναι προσφατη η πληροφορηση ; δωσε καποια παραπανω πληροφορια; Έχω περάσει από εκεί, να σου πω απλά ότι σε κάποια φάση έψαχνα τρόπο (ακόμα και με βύσμα) να μπορέσω κάπως να γυρίσω πίσω στην παραμεθόριο. Να σου πω συνοπτικά. Το πεντάγωνο έχει 1000+ φαντάρους, πολλές μονάδες αλλά και σώματα τα οποία στην μεγάλη πλειοψηφία τους είναι βυσματικά. Ε, το ΕΤΑΦ είναι το μόνο που δεν είναι βυσματικό ούτε στο ελάχιστο. Φαντάσου όταν ήμουν εκεί, οι 8 στους 10 ήταν από επαρχία και δεν είχαν λόγο να βρίσκονται στην Αθήνα. Άρα όπως καταλαβαίνεις, μάντεψε ποιος θα βγάλει όλες τις δουλειές και την χαμαλοδουλειά για να μην σπάσουν κανά νύχι οι βυσματίες των άλλων μονάδων. Μην μιλήσουμε για το θέμα ποινών. Στο ΕΤΑΦ όσο ήμουν, δεν υπήρχε στέρηση εξόδου ούτε φυλακές μερικών ημερών. Για το παραμικρό, ακόμα και μια μαλακία εντελώς έτρωγες 20Φ. Αυτό ήταν το μινιμουμ. Από υπηρεσίες, μπορεί να έφταναν και 5-6-7 μέσα, αλλά οι παλιοί συνήθως παίζουν καλύτερα, τύπου 1-1 ή ακόμα και 1-2 αν είναι σε καλή περίοδο. Με το χέρι στην καρδιά όμως, και 1 μέσα 2 έξω σταθερά να ήταν, απλά δεν αξίζει. Πολύ πίεση και σπάσιμο νεύρων για το τίποτα, ενώ πιο δίπλα βλέπεις τα βύσματα να γελάνε και να αράζουν κάνοντας 1 μέσα 15 έξω...
Billaras26 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πως πάνε τα πράγματα στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, BlueBlade είπε Έχω περάσει από εκεί, να σου πω απλά ότι σε κάποια φάση έψαχνα τρόπο (ακόμα και με βύσμα) να μπορέσω κάπως να γυρίσω πίσω στην παραμεθόριο. Να σου πω συνοπτικά. Το πεντάγωνο έχει 1000+ φαντάρους, πολλές μονάδες αλλά και σώματα τα οποία στην μεγάλη πλειοψηφία τους είναι βυσματικά. Ε, το ΕΤΑΦ είναι το μόνο που δεν είναι βυσματικό ούτε στο ελάχιστο. Φαντάσου όταν ήμουν εκεί, οι 8 στους 10 ήταν από επαρχία και δεν είχαν λόγο να βρίσκονται στην Αθήνα. Άρα όπως καταλαβαίνεις, μάντεψε ποιος θα βγάλει όλες τις δουλειές και την χαμαλοδουλειά για να μην σπάσουν κανά νύχι οι βυσματίες των άλλων μονάδων. Μην μιλήσουμε για το θέμα ποινών. Στο ΕΤΑΦ όσο ήμουν, δεν υπήρχε στέρηση εξόδου ούτε φυλακές μερικών ημερών. Για το παραμικρό, ακόμα και μια μαλακία εντελώς έτρωγες 20Φ. Αυτό ήταν το μινιμουμ. Από υπηρεσίες, μπορεί να έφταναν και 5-6-7 μέσα, αλλά οι παλιοί συνήθως παίζουν καλύτερα, τύπου 1-1 ή ακόμα και 1-2 αν είναι σε καλή περίοδο. Με το χέρι στην καρδιά όμως, και 1 μέσα 2 έξω σταθερά να ήταν, απλά δεν αξίζει. Πολύ πίεση και σπάσιμο νεύρων για το τίποτα, ενώ πιο δίπλα βλέπεις τα βύσματα να γελάνε και να αράζουν κάνοντας 1 μέσα 15 έξω... Η δουλειά του ΕΤΑΦ ειναι η φρούρηση. Σε αντίθεση με το ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ή ακόμα και σε μεγάλο βαθμό το Τ/ΓΕΣ που κύρια αποστολή έχουν να υποστηρίζουν τα αντίστοιχα επιτελεία. 4 ώρες πριν, Billaras26 είπε Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πως πάνε τα πράγματα στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα? Να αποφύγεις το ΚΑΑΥ όσο έρχεται καλοκαίρι 1
Billaras26 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Η δουλειά του ΕΤΑΦ ειναι η φρούρηση. Σε αντίθεση με το ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ή ακόμα και σε μεγάλο βαθμό το Τ/ΓΕΣ που κύρια αποστολή έχουν να υποστηρίζουν τα αντίστοιχα επιτελεία. Να αποφύγεις το ΚΑΑΥ όσο έρχεται καλοκαίρι Δυστυχώς δεν γίνεται να το αποφύγω...διότι έβαλα βισμα να φύγω από στρατόπεδο όπου είναι πεζοναυτικο και χει κ στρατιώτες πυροβολικού κ ήρθε μετάθεση για κααυ...οπότε πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από εδώ... + Ότι το κααυ είναι κοντά στο σπίτι μου σχετικά και θα έχω δ/ν. Δεν με πειράζει η δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις