Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Την ειδικότητα του Πυροσβέστη την ξεχνάς , υπηρετούν αρκετοί ΟΒΑ στην Αεροπορία οπότε σε περνάνε κατά πολύ στα μόρια , επίσης υπάρχουν εποχικοί Πυροσβέστες που παίρνουν και εκείνοι μόρια, εσύ τι ακριβώς έχεις? 

Νοσοκόμοι και Τραυματιοφορείς είναι και ιδιώτες με προϋπηρεσία από ιδιωτικές κλινικές και δημόσια νοσοκομεία που δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς.

Όσο για το ωράριο οι γιατροί δεν είναι ΕΠΟΠ.

Φρουρούς δεν πρόκειται να βγάλει φέτος , πήρε ΟΠΠΙ , θα πάρει Συνοριοφύλακες  , θα πάρει Πυροσβέστες , πήρε στις φυλακές , δεν υπάρχει κονδύλιο.

Έχω μόρια από ΔΕΑ.

Μου λες ότι, σχετικά με το ωράριο, οι γιατροί δεν είναι ΕΠΟΠ. Το ωράριο δε μου λες.

Πυροσβέστες εννοείς αυτήν που έβγαλε τώρα? Κ που ξέρεις ότι θα πάρει συνοριοφύλακες?

Τέλος πάντων, αυτό το "το ξεχνάς" δεν υπάρχει. Μπορώ να προσπαθήσω όπως όλοι. Έχω μόρια, συστατικές επιστολές κλπ. Η γενική ερώτηση είναι αν αξίζει. Αν με ρωτούσαν τι θα έβαζα σε σειρά προτίμησης, θα ήταν η εξής:

Πυροσβεστική

Ειδικός φρουρός

ΕΠΟΠ

Αν δεν βγει τίποτα από τα πρώτα, θα πάω για ΕΠΟΠ. Γι'αυτό θέλω γνώμες

Επεξ/σία από Elantee
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CosGrLegend είπε

Έχει τύχει σε κανένα να μην μπορεί να κάνει αίτηση για πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μέσω του site της στρατολογίας ενώ έχει ολοκληρώσει την θητεία; Μήπως φταίει το ότι απολύθηκα πριν μια εβδομάδα και δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το σύστημα;

Ακριβώς και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει, θέλει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να σου κλείσουν τον φάκελο στην στρατολογία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ωράριο είναι 07:00-15:00 + τις υπηρεσίες που εκτελούν οι ΕΠΟΠ που είναι συνολικά 8 με 12 κάθε μήνα , δηλαδή όταν έχεις υπηρεσία δεν σχολάς στις 15:00 συνεχίζεις μέχρι την επόμενη ημέρα και φεύγεις το μεσημέρι , τα μόρια που έχεις από ΔΕΑ είναι πολύ λίγα σε σχέση με όσα λαμβάνει κάποιος ΟΒΑ που έχει και την συγκεκριμένη ειδικότητα , οι συστατικές επιστολές δεν δίνουν μόρια καλό θα ήτανε να διαβάσεις την προκήρυξη να δεις πόσα μόρια μαζεύεις και μετά να βρεις τα αποτελέσματα του 2021 για να  δεις με πόσα μόρια πέρασε ο τελευταίος στην ειδικότητα που σε ενδιαφέρει , μπορείς να επιλέξεις μόνο μια ειδικότητα. Όσο για το αν αξίζει , είναι καθαρά θέμα ειδικότητας , ο πυροσβέστης είναι καλή αλλά οι θέσεις καλυμμένες ήδη από ΟΒΑ, αν μπορείς να το καταλάβεις καλώς. 

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι 8-12 υπηρεσίες... Τέλος πάντων ευχαριστώ για την απάντηση.

Απορία τώρα, εσύ είσαι/ήσουν κάτι στον στρατό κ τα ξέρεις? Γτ ΕΠΟΠ που κάνει πάνω από 4 υπηρεσίες τον μηνα δεν έχω γνωρίσει κ έχω πάει σε περίπου 15 στρατόπεδα κ έχω μιλήσει

Επεξ/σία από Elantee
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 με 12 υπηρεσίες τον μήνα κάνουν οι νέοι ΕΠΟΠ στην Πολεμική αεροπορία, εσύ αναφέρεσαι στο Στρατό Ξηράς, καμία σχέση δηλαδή αριθμητικά.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν απάντησες, είσαι κάτι στον στρατό? Γιατί αν δεν είσαι, δεν είσαι κ τόσο έγκυρη πηγή για όλους μας 

(Σχετικά με την προηγούμενη απάντηση σου μπορεί κ να έχεις δίκιο γτ όντως ο αριθμός στελεχών είναι διαφορετικός)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Elantee είπε

Ναι αλλά δεν απάντησες, είσαι κάτι στον στρατό? Γιατί αν δεν είσαι, δεν είσαι κ τόσο έγκυρη πηγή για όλους μας 

(Σχετικά με την προηγούμενη απάντηση σου μπορεί κ να έχεις δίκιο γτ όντως ο αριθμός στελεχών είναι διαφορετικός)

Ρώτησες μερικά πράγματα και σου απάντησα , το αν θες να τα πιστέψεις είναι δικό σου θέμα , σε προσωπικές ερωτήσεις δεν απαντάω. Ότι και να επιλέξεις σκέψου το πάντως.

Δημοσ.

Μη μπερδεύεις τους μονιμοποιημένους ΕΠΟΠ με τους καινούριους. Οι καινούριοι και στο ΣΞ κάνουν τόσες υπηρεσίες όσες σου έγραψε ο φιλος πιο πάνω. 

ΕΠΟΠ αξίζει να πας μονο αν δεν εχεις τιποτα καλύτερο να κάνεις. Και για τις βυσματοθέσεις όλων των κλάδων των ΕΔ που είναι αμετάθετες Αθήνα, αν δεν εχεις πολλά μόρια, δε τις βλέπεις ούτε σε καρτ ποστάλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2022 στις 11:18 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Μακριά απο ΟΑΣ, ελα σε π.μ. για περισσότερα. Και για την ερώτηση σου, δεν είπαμε να πάρεις βαλίτσες αλλά ενα σάκο πάρε. Στην πύλη δε ξέρουν οτι θα βγεις απο την πρώτη μέρα και δε μπορεις να τους πείσεις για το αντίθετο. 

ΟΑΣ παντως που πηγα εγω μετα απο 5 μηνες Λερο, το 2011, περασαμε σουπερ ολοι.Ακομα κι αυτοι που δεν ειχαμε βυσμα.

Το 2011 βεβαια ειναι 11 χρονια πριν.....

Επεξ/σία από rallistas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Ρώτησες μερικά πράγματα και σου απάντησα , το αν θες να τα πιστέψεις είναι δικό σου θέμα , σε προσωπικές ερωτήσεις δεν απαντάω. Ότι και να επιλέξεις σκέψου το πάντως.

Νταξει κομπλέ, απλως η σιγουριά στις απαντήσεις σου δεν ξέρω από πού πηγάζει. 

Όντως θέλει σκέψη, μέλλον είναι στην τελική.

Δημοσ.

Καλημέρα να ρωτήσω..πήγα προπαιδευση Βόλο..είμαι σε άδεια ορκωμοσίας..η ειδικότητα μου είναι εφοδιασμού μεταφορών..το χαρτί λέει να επιστρέψω Βόλο..ξέρετε αν μείνω εκεί ή θα με στείλουν αλλού την ίδια μέρα?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Έχω μια ερώτηση αν είσαι στρατιώτης στρατού ξηράς βαράς προσοχή σε αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας ;

Αν είσαι σε μικτό στρατόπεδο, δηλαδή στο Πεντάγωνο κυρίως, τότε θεωρητικά βαράς προσοχή σε ανώτατους αξιωματικούς όλων των κλάδων, στην πράξη κανένας Αρχιπλοιάρχος ή Ταξίαρχος της Π.Α. π.χ. δε θα ασχοληθεί αν ένας στρατιώτης της ξηράς του βάρεσε προσοχή όταν τον συνάντησε στο κτίριο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sup25 είπε

Η ειδικότητα Μαχητής/Οπλίτης τι σημαίνει ακριβώς ;;;

Στην εκπαιδευση ειδικοτητας θα κανεις καποιες βολες με διαφορετικα οπλα, ως εκει. Μετα, απολυτως τιποτα διαφορετικο απο τους υπολοιπους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...