anestis97 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Εάν κατά τη διάρκεια της θητείας μου ο γονέας μου συμπληρώσει το 70ο έτος της ηλικίας του, τότε δικαιούμαι μειωμένη θητεία; (Δηλαδή έστω ότι όταν παρουσιάζομαι πρώτη φορά είναι ακόμα 69. Ρωτώ εάν συμπληρώσει τα 70 ενώ έχω μπει ήδη.)
dimitris27m Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδια, πριν μια βδομαδα περασα τα αθλήματα για τα λοκ με κάλους χρονους κτλπ, πρωτη επιλογη δήλωσα 35ΜΚ και δευτερη Αυλώνα πεζοναυτης Στην μεταθεση μου έγραφε επιλεχθηκε ελδυκ και μετα ελεγε ελδυκ3/1 , αυτο σημαινει οτι με πηραν? (Ειδικότητα οδηγός αυτοκίνητου)
dionisis1925 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitris27m είπε Καλησπερα παιδια, πριν μια βδομαδα περασα τα αθλήματα για τα λοκ με κάλους χρονους κτλπ, πρωτη επιλογη δήλωσα 35ΜΚ και δευτερη Αυλώνα πεζοναυτης Στην μεταθεση μου έγραφε επιλεχθηκε ελδυκ και μετα ελεγε ελδυκ3/1 , αυτο σημαινει οτι με πηραν? (Ειδικότητα οδηγός αυτοκίνητου) Όχι δεν σε πήραν 35ΜΚ , το 3/1 είναι η 5ΕΜΑ εκεί πάνε Πυροβολικό,Τεθωρακισμένα,Διαβιβάσεις. Anestis97 προφανώς και θα δικαιούσαι. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από dionisis1925
salonika91 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 και η 35μκ 3/1 ειναι 3 ώρες πριν, dimitris27m είπε Καλησπερα παιδια, πριν μια βδομαδα περασα τα αθλήματα για τα λοκ με κάλους χρονους κτλπ, πρωτη επιλογη δήλωσα 35ΜΚ και δευτερη Αυλώνα πεζοναυτης Στην μεταθεση μου έγραφε επιλεχθηκε ελδυκ και μετα ελεγε ελδυκ3/1 , αυτο σημαινει οτι με πηραν? (Ειδικότητα οδηγός αυτοκίνητου)
kwtsos4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δικαιούμαι 9μηνη θητεία , θα πάω σε ΚΕΠ να κάνω την αίτηση; Από εκεί και πέρα πιστεύετε αξίζει να δηλώσω ΕΔ ή παραμεθόριο για να γλιτώσω ένα μήνα ακόμα ; (Σκεφτόμουν περισσότερο για ΕΔ για να κάνω κ κάτι χρήσιμο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τον ύπνο,τις εξόδους κτλπ) Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από kwtsos4
Panagiotis19009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, kwtsos4 είπε Καλησπέρα, δικαιούμαι 9μηνη θητεία , θα πάω σε ΚΕΠ να κάνω την αίτηση; Από εκεί και πέρα πιστεύετε αξίζει να δηλώσω ΕΔ ή παραμεθόριο για να γλιτώσω ένα μήνα ακόμα ; (Σκεφτόμουν περισσότερο για ΕΔ για να κάνω κ κάτι χρήσιμο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τον ύπνο,τις εξόδους κτλπ) Αίτηση για μειωμένη θητεία μπορείς να κάνεις κατευθείαν στο σαιτ της στρατολογίας και μέσα σε 2-3 ημέρες σου απαντάνε. Απλά την απάντηση δεν θα την στείλουν σε εσένα, θα πάει κατευθείαν στο 1ο γραφείο. Ύπνος και στρατός δεν πάνε μαζί. Αν δεν είσαι σε καμία βυσματομονάδα, εφόσον έχεις υπηρεσίες, κοιμάσαι δυστυχώς ελάχιστες ώρες. 1
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ειδικές Δυνάμεις μην περιμένεις να κοιμάσαι πάνω από 2-3 ώρες τη μέρα, κι αυτό σπαστό. Εκτός κι αν είσαι εντελώς "βόδι" και κοιμάσαι και όρθιος που λέει ο λόγος, αλλά και πάλι δε θα δεις μεγάλη διαφορά. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, kwtsos4 είπε Καλησπέρα, δικαιούμαι 9μηνη θητεία , θα πάω σε ΚΕΠ να κάνω την αίτηση; Από εκεί και πέρα πιστεύετε αξίζει να δηλώσω ΕΔ ή παραμεθόριο για να γλιτώσω ένα μήνα ακόμα ; (Σκεφτόμουν περισσότερο για ΕΔ για να κάνω κ κάτι χρήσιμο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τον ύπνο,τις εξόδους κτλπ) Αν δεν έχεις καλό βύσμα ώστε να πάρεις μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ, τότε ναι κάτσε παραμεθόριο. 1
DonaldSand Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ξέρουμε τίποτα για τις μέρες που θα ειναι τα γκρουπακια του Πάσχα;
kwtsos4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μένω έξω από Καβάλα ρώτησα ήδη ένα γνωστό μου και με είπε μπορεί να με φέρει εδώ κοντά (τώρα με εχουν Ξάνθη) γι αυτό σκεφτόμουν περισσότερο ΕΔ που είναι στην Δράμα αλλά και πάλι λόγω καραντίνας δεν είμαι τόσο γυμνασμένος όσο ήθελα και έχω και ένα θέμα με τον ύπνο, και πάλι ευχαριστώ
Elantee Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 26/3/2022 στις 12:27 ΜΜ, Elantee είπε Γνώμη για προκήρυξη ΕΠΟΠ αεροπορίας? Τι κάνουν βοηθός νοσοκόμου, τραυματιοφορείς κ πυροσβέστης? Που μπορούν να πάνε, τι ώρα ξεκινα η δουλειά (πχ στο 401 οι γιατροί πάνε από 9 κ μετά). Αξίζει ή να περιμένω για ειδικός φρουρός αν βγεί καμία?
dionisis1925 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Την ειδικότητα του Πυροσβέστη την ξεχνάς , υπηρετούν αρκετοί ΟΒΑ στην Αεροπορία οπότε σε περνάνε κατά πολύ στα μόρια , επίσης υπάρχουν εποχικοί Πυροσβέστες που παίρνουν και εκείνοι μόρια, εσύ τι ακριβώς έχεις? Νοσοκόμοι και Τραυματιοφορείς είναι και ιδιώτες με προϋπηρεσία από ιδιωτικές κλινικές και δημόσια νοσοκομεία που δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς. Όσο για το ωράριο οι γιατροί δεν είναι ΕΠΟΠ. Φρουρούς δεν πρόκειται να βγάλει φέτος , πήρε ΟΠΠΙ , θα πάρει Συνοριοφύλακες , θα πάρει Πυροσβέστες , πήρε στις φυλακές , δεν υπάρχει κονδύλιο. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από dionisis1925
Georgesquarepants Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παίδες για Θεσσαλονίκη γνωρίζεις κάνεις για γραφείο ενημέρωσης κοινού τι παίζει η για εμβολιαστικο ΔΕΘ? Σας ευχαριστώ
CosGrLegend Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Έχει τύχει σε κανένα να μην μπορεί να κάνει αίτηση για πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μέσω του site της στρατολογίας ενώ έχει ολοκληρώσει την θητεία; Μήπως φταίει το ότι απολύθηκα πριν μια εβδομάδα και δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το σύστημα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Τα εμβολιαστικά κέντρα ήταν χαλαρά η καλύτερη απόσπαση (νομίζω πληρώνεσαι κιόλας) αλλά τώρα με τόσο πεσμένη κίνηση λογικά πάνε και λιγότεροι φαντάροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις