Tsilitheo2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Nicktaskos είπε Είμαι στις ειδικές δυνάμεις ως κληρωτως και σκέφτομαι να φύγω δηλαδή να κοπώ γνωρίζεται την διαδικασία ώστε να κοπώ και αν γνωρίζεται που θα με στείλουν μετά ; Aerosol στις κάλτσες σου ,αν το αντεχεις. Μετα πεζικο
karagiannisG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Ορκιστηκα και πηρα μεταθεση για Τ/ΓΕΣ. Οταν παρουσιαστω να φοραω πολιτικα; μαζι μου μονο λουκανικο ή βαλιτσα; θα κοιμαμαι εκει; δεν εχω ιδεα και το χαρτι και δινει καμια αλλη πληροφορια
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 ΟΑΣ; Καλύτερα να παρουσιαστείς με στρατιωτικά. Πράγματα προφανώς να πάρεις μαζί σου.
karagiannisG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε ΟΑΣ; Καλύτερα να παρουσιαστείς με στρατιωτικά. Πράγματα προφανώς να πάρεις μαζί σου. Ναι ΟΑΣ αλλα ελεγαν οτι ουτε διανυχτερευση θα κανουν οι ΟΑΣ οποτε δεν ξερω αν εχει νοημα να παρω βαλιτσες
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μακριά απο ΟΑΣ, ελα σε π.μ. για περισσότερα. Και για την ερώτηση σου, δεν είπαμε να πάρεις βαλίτσες αλλά ενα σάκο πάρε. Στην πύλη δε ξέρουν οτι θα βγεις απο την πρώτη μέρα και δε μπορεις να τους πείσεις για το αντίθετο. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από ProponitisTouKanape
DjAek2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα μετάθεση ποτε περνουμε μετά τα σπεν και τα σβεν η όταν ορκιστουμε κατευθείαν να βρούμε κέντρο εκπαίδευσης ώστε να μπορούμε να πάρουμε ειδικότητα όταν φύγουμε με μετάθεση???
johnmadgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Υπηρετησα στην πολεμικη αεροπορια και μου εγινε αλλαγη στο απολυτηριο απο κυανουν στο χρωμα μου ηρθε ασπρο. Μπορει να βοηθησει καποιος τι σημαινει?
anestis97 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από anestis97 1
Nicktaskos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Έχω πάρει φύλλο πορείας και μου λέει αναχωρήσει 27 Μαρτίου και παρουσίαση 28 Μαρτίου δηλαδή μπορώ να πάω στο στρατόπεδο και 27 Μαρτίου και να με δεχτούν ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Nicktaskos είπε Έχω πάρει φύλλο πορείας και μου λέει αναχωρήσει 27 Μαρτίου και παρουσίαση 28 Μαρτίου δηλαδή μπορώ να πάω στο στρατόπεδο και 27 Μαρτίου και να με δεχτούν ; Ναι μπορεις να πας μια μερα νωριτερα, δεν εγινε κατι!
Elantee Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Γνώμη για προκήρυξη ΕΠΟΠ αεροπορίας? Τι κάνουν βοηθός νοσοκόμου, τραυματιοφορείς κ πυροσβέστης? Που μπορούν να πάνε, τι ώρα ξεκινα η δουλειά (πχ στο 401 οι γιατροί πάνε από 9 κ μετά).
truman2193 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδια, πριν λιγο καιρο εκανα την αιτηση του περιοδευων για τον Στρατο και δηλωσα ειδικες δυναμεις και συγκεκριμενα ΛΟΚ. Στο πλαισιο με τις παθησεις δηλωσα μια εγχειρηση καρδιας που εκανα σε πολυ μικρη ηλικια(λιγων μηνων), η οποια απο τοτε εχει επουλωθει πληρως και συμφωνα με τους γιατρους που πηγαινω προληπτικα καθε 2-3 χρονια για τριπλεξ/καρδιογραφημα κλπ "ειναι σαν να μην την εκανα ποτε". Αλλα επειδη γενικα εχω ακουσει οτι στον στρατο ειναι πολυ αυστηροι σε τετοια θεματα, φοβαμαι μη κοπω λογω της εγχειρησης. Ενδεχεται να γινει κατι τετοιο και αν ναι, ειναι προτιμοτερο να δηλωσω στρατο ξηρας τωρα που προλαβαινω η να ρισκαρω να παρουσιαστω στο ΚΕΕΔ, να με κοψουν και μετα να με στειλουν οπου νανε; Ευχαριστω εκ των προτερων.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Αν έχεις βύσμα, τότε αξίζει να το προσπαθήσεις τώρα. Αλλιώς είτε τώρα σε κόψουν απο ΕΔ είτε όταν παρουσιαστείς, πάλι όπου να ναι θα πας
DjAek2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 12/3/2022 στις 12:48 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Αν η μονάδα που θες παίρνει νεοσύλλεκτους, τότε ναι. Ειδικά για Μυτιλήνη εύκολο είναι να σε βάλουν εκεί. Ναι περνει νεοσυλλεκτους!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις