Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, youngshinobi είπε

Καλησπερα ξερει κανεις ποσο εινα η μειομενη θητεια σε 3 αδερφια?

8μηνο αντί για 9μηνο άμα μείνεις παραμεθώριο, 9μηνο αντί για 12μηνο άμα είσαι εκτός παραμεθωρίου. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, HeinHein είπε

8μηνο αντί για 9μηνο άμα μείνεις παραμεθώριο, 9μηνο αντί για 12μηνο άμα είσαι εκτός παραμεθωρίου. 

Αμα εισαι πρωτοτοκος αλλαζει κατι?

Δημοσ.
Στις 19/3/2022 στις 1:33 ΜΜ, Rimezero είπε

Είμαι παρόμοια περίπτωση με εσένα. Κάνω 9μηνη θητεία θεσσαλονίκη ενώ παρουσιάστηκα Έβρο. Από αδερφό με αναπηρία το μόνο που κερδίζεις ένα έξτρα μόρια για μετάθεση εκεί που θέλεις κ υπάρχει πιθανότητα να σου την βγάλουν μετά τα ΣΠΕΝ στο 2 μηνο αντί για το 5μηνο όπως είναι κανονικά. Μειωμένη θητεία έχεις μόνο εάν είσαι τρίτεκνος/πολύτεκνος ή σε κάποιες περιπτώσεις όπου την αναπηρία την έχει ο γονιός νομίζω. 

Επίσης λέγεται ότι απο Γ ΕΣΣΟ θα γίνει παραμεθόριο 12 μηνο κ θεσσαλονίκη 14 μηνο. Ενημερωτικά.

Άμα θες τη συμβουλή μου πάνε day one και πες γεια σας θέλω αναβολή. Πάρε 3 αναβολές κ απαλλαγή. Δεν αξίζει τη μαλακία π θα τραβήξεις. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα μετέπειτα, εκτός αμα θέλεις να δουλέψεις αστυνομία/πυροσβεστική/λιμενικό.

Επίσης αμα αποφασίσεις να πας και σε ρωτήσουν άμα θέλεις όπλο πες όχι και βγες άοπλος. Θα περάσεις πολύ καλύτερα. Κ αμα σε πιέσει κάποιος γιατί δεν θέλεις (που δεν νομίζω) πες οτι έχεις οπλοφοβία, είναι η πάγια δικαιολογία.

Εντάξει,τουλάχιστον έχω αρκετά μεγάλη πιθανότητα να γυρίσω στον τόπο μου η έστω πολύ κοντά σε αυτόν. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, κανονικά ήμουν οργανικός στην 596 και σήμερα με είπαν πως μετά τα σπεν έχω μετάθεση για 71αμ στη Σάντα ως ταχυδρόμος. Ξέρει κάνεις πως θα είναι τα πράγματα εκεί? 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,μου βγήκε η μετάθεση για το τάγμα γες.Γνωριζει κανείς τι παίζει εκεί με υπηρεσίες και πόσες ώρες χρειάζεται και μέρες την βδομάδα ;

Δημοσ.

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Το Τ/ΓΕΣ δεν είναι κουβάς όπου όλοι κάνουν το ίδιο. Ανάλογα με το που θα σε ρίξουν αλλάζει ριζικά το πρόγραμμα σου. Αυτά εφόσον δεν είσαι ΟΑΣ που τότε είναι άλλη ιστορία...

Δημοσ.
Στις 19/3/2022 στις 1:33 ΜΜ, Rimezero είπε

Επίσης λέγεται ότι απο Γ ΕΣΣΟ θα γίνει παραμεθόριο 12 μηνο κ θεσσαλονίκη 14 μηνο. Ενημερωτικά.

αυτο το ακουω απο το 2009 που πηγα

Δημοσ.

Είμαι στις ειδικές δυνάμεις ως κληρωτως και σκέφτομαι να φύγω δηλαδή να κοπώ γνωρίζεται την διαδικασία ώστε να κοπώ και αν γνωρίζεται που θα με στείλουν μετά ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nicktaskos είπε

Είμαι στις ειδικές δυνάμεις ως κληρωτως και σκέφτομαι να φύγω δηλαδή να κοπώ γνωρίζεται την διαδικασία ώστε να κοπώ και αν γνωρίζεται που θα με στείλουν μετά ;

Ζητάς εξέταση από ψυχίατρο , σε στέλνει σε στρατιωτικό νοσοκομείο , σε κρίνει ακατάλληλο για ΕΔ, σε περίπου 15-20 μέρες φεύγεις Για Έβρο ή νησί. Όλα αυτά εφόσον έχεις περάσει ΠΕΝ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Εσύ δεν ήσουν που ρωτούσες συνέχεια για τις ειδικές δυνάμεις; Τι ήττα έφαγες εκεί και θες να κοπείς;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...