Hellsing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε οχι φιλαρακο αλλα υπαρχουν ρουφιανοι. Φαντασου να τυχεις σε αστερατο να σε δει (εστω και αν αυτος φοραει πολιτικα) Και πως θα ξερει ποιος εισαι, θα σου ζητησει ονομα και μοναδα ?
st@kas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 το 2015 στο ΓΕΣ μπαίναμε - βγαίναμε με πολιτικά γιατί στα πέριξ από το σταθμό του μετρό η στρατονομία έκανε πολλούς ελέγχους. δεν αναφέρομαι για την μέρα που ήρθαμε από μετάθεση που είμασταν με την εξόδου όπως έπρεπε. πολλά είναι θέμα τύχης, αν είναι σε ένα "απομακρυσμένο" στρατόπεδο στην Αθήνα έχεις λιγότερες πιθανότητες να σου κάτσει έλεγχος.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο πλέον, τουλάχιστον για το Πεντάγωνο
Nicktaskos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Είμαι στο στρατό και είμαι υποψήφιος για στρατιωτικές σχολές μέσω πανελληνίων γνωρίζεται αν μπορώ να πάρω φύλλο πορείας για το εξαταστικο μου κέντρο που είναι η πολεμική αεροπορία ή θα πρέπει να μετακινούμε συνεχώς με τον προαστιακό ;
Giorgos9004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι 17 ετών και σήμερα με ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάω να φτιάξω τα χαρτιά για το στρατό.Ξέρει κανείς τι γίνεται? Ποια διαδικασία ακολουθεί? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Giorgos9004
Mike202222 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Την επομενη εβδομάδα παρουσιάζομαι στην υπηρεσία ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς αφορά η συγκεκριμένη υπηρεσία; Ευχαριστω πολυ
kwtsos4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα, παρουσιάστηκα την προηγούμενη εβδομάδα, προχθές είχαμε κρούσμα και βγήκα και εγώ θετικός και έφυγα καραντίνα σπίτι . Ήταν να έρθουν να μας μιλήσουν από Στρατονομία, ΕΔ κτλπ. Σκεφτόμουν για ΕΔ αλλά δεν ξέρω τι παίζει, βολεύει για να κάνω ένα μήνα λιγότερο αλλά και λόγω καλύτερης εκπαίδευσης, από την άλλη λόγω της κατάστασης με καραντίνες κτλπ έχω να γυμναστώ 2 χρόνια. Αξίζει πιστεύετε να δοκιμάσω ; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από kwtsos4
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Για ένα μήνα λιγότερο, δεν αξίζουν οι ΕΔ. 12 ώρες πριν, Mike202222 είπε Καλησπέρα σε όλους, Την επομενη εβδομάδα παρουσιάζομαι στην υπηρεσία ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς αφορά η συγκεκριμένη υπηρεσία; Ευχαριστω πολυ Ειναι το Τάγμα του ΓΕΕΘΑ που δινει κατα κύριο λόγο οδηγούς και γραφείς στο επιτελείο. 1
Mike202222 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Για ένα μήνα λιγότερο, δεν αξίζουν οι ΕΔ. Ειναι το Τάγμα του ΓΕΕΘΑ που δινει κατα κύριο λόγο οδηγούς και γραφείς στο επιτελείο. Καλημερα, ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Γνωριζεις μήπως τι παίζει από υπηρεσίες; Εισαι έξω; εισαι μέσα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δεν ειναι στάνταρ γιατί άλλο πρόγραμμα έχουν π.χ. οι οδηγοί του τάγματος άλλο πρόγραμμα έχουν οι οδηγοί ή οι γραφείς των στρατηγων/πτεράρχων/ναυάρχων. Γραφέας στο ΓΕΕΘΑ ήξερα απο ένα παιδί οτι πάει κάθε μέρα 6.30-14.30, ΣΚ έξω. Σε άλλο γραφείο μπορεί να έχει άλλο πρόγραμμα. Γενικά όταν έρχεστε Πεντάγωνο, πλήν ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ, να ξέρετε πως είναι άλλος κόσμος απο τις μονάδες.
st@kas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Mike202222 είπε Καλημερα, ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Γνωριζεις μήπως τι παίζει από υπηρεσίες; Εισαι έξω; εισαι μέσα; 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν ειναι στάνταρ γιατί άλλο πρόγραμμα έχουν π.χ. οι οδηγοί του τάγματος άλλο πρόγραμμα έχουν οι οδηγοί ή οι γραφείς των στρατηγων/πτεράρχων/ναυάρχων. Γραφέας στο ΓΕΕΘΑ ήξερα απο ένα παιδί οτι πάει κάθε μέρα 6.30-14.30, ΣΚ έξω. Σε άλλο γραφείο μπορεί να έχει άλλο πρόγραμμα. Γενικά όταν έρχεστε Πεντάγωνο, πλήν ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ, να ξέρετε πως είναι άλλος κόσμος απο τις μονάδες. Σωστός 3 μήνες στο ΓΕΣ σαν οδηγός στρατηγού έκανα το πρόγραμμα σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του. Δηλαδή να ήθελε να είναι μέσα στις 06.30 το αργότερο οπότε εγώ έπρεπε να από τις 5.30 να έχω πάρει το αμάξι να πάω σπίτι του κλπ. Το απόγευμα τελείωνα περίπου στις 18.00-19.00. Μέσα στην ημέρα πέρα από τα δρομολόγια βοηθούσα τους υπαξιωματικούς που είχε στο γραφείο και όταν σχόλαγαν ή έλειπαν έκανα ότι μπορούσα. Κάποια Σάββατα μπαίναμε για 3-4 ώρες, χαλαρά. βέβαια τα παραπάνω ήταν "τίποτα" σε σχέση τους 5 μήνες Καστελόριζο.
Paraskeuas1234 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα μάγκες,παρουσιαζομαι σε 20 μέρες στην Ρόδο Τάγμα Εθνοφυλακής,όλα καλά μέχρι εδώ, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω αδερφό με πιστοποιημενη αναπηρία 67% αν μπορώ να κάνω μειωμένη θητεία η αν θελήσω μετα να ολοκληρώσω την θητεία μου στην πόλη μου(Θεσσαλονίκη), το γνωρίζω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνω 12 μήνες αλλά θέλω να ξέρω τι παίζει.
HeinHein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Paraskeuas1234 είπε Καλησπέρα μάγκες,παρουσιαζομαι σε 20 μέρες στην Ρόδο Τάγμα Εθνοφυλακής,όλα καλά μέχρι εδώ, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω αδερφό με πιστοποιημενη αναπηρία 67% αν μπορώ να κάνω μειωμένη θητεία η αν θελήσω μετα να ολοκληρώσω την θητεία μου στην πόλη μου(Θεσσαλονίκη), το γνωρίζω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνω 12 μήνες αλλά θέλω να ξέρω τι παίζει. Αν δικαιούσαι μειωμένη θητεία 8μηνου, τότε στην Θεσσαλονίκη θα κάνεις 9 μήνες, όχι 12. Μπορείς να δηλώσεις επιθυμία για μετάθεση την μέρα που θα καταταχθείς, αλλά θα βγει περίπου στους 5 μήνες θητείας.
Nicktaskos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Γνωρίζουμε κάτι για την άδεια του πασχα , δηλαδή πόσες μέρες θα πάρουν οι στρατιώτες και που δηλώνουμε σε ποιο γκρουπ θελουμε ;
Rimezero Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/3/2022 στις 4:30 ΠΜ, Paraskeuas1234 είπε Καλησπέρα μάγκες,παρουσιαζομαι σε 20 μέρες στην Ρόδο Τάγμα Εθνοφυλακής,όλα καλά μέχρι εδώ, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω αδερφό με πιστοποιημενη αναπηρία 67% αν μπορώ να κάνω μειωμένη θητεία η αν θελήσω μετα να ολοκληρώσω την θητεία μου στην πόλη μου(Θεσσαλονίκη), το γνωρίζω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνω 12 μήνες αλλά θέλω να ξέρω τι παίζει. Είμαι παρόμοια περίπτωση με εσένα. Κάνω 9μηνη θητεία θεσσαλονίκη ενώ παρουσιάστηκα Έβρο. Από αδερφό με αναπηρία το μόνο που κερδίζεις ένα έξτρα μόρια για μετάθεση εκεί που θέλεις κ υπάρχει πιθανότητα να σου την βγάλουν μετά τα ΣΠΕΝ στο 2 μηνο αντί για το 5μηνο όπως είναι κανονικά. Μειωμένη θητεία έχεις μόνο εάν είσαι τρίτεκνος/πολύτεκνος ή σε κάποιες περιπτώσεις όπου την αναπηρία την έχει ο γονιός νομίζω. Επίσης λέγεται ότι απο Γ ΕΣΣΟ θα γίνει παραμεθόριο 12 μηνο κ θεσσαλονίκη 14 μηνο. Ενημερωτικά. Άμα θες τη συμβουλή μου πάνε day one και πες γεια σας θέλω αναβολή. Πάρε 3 αναβολές κ απαλλαγή. Δεν αξίζει τη μαλακία π θα τραβήξεις. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα μετέπειτα, εκτός αμα θέλεις να δουλέψεις αστυνομία/πυροσβεστική/λιμενικό. Επίσης αμα αποφασίσεις να πας και σε ρωτήσουν άμα θέλεις όπλο πες όχι και βγες άοπλος. Θα περάσεις πολύ καλύτερα. Κ αμα σε πιέσει κάποιος γιατί δεν θέλεις (που δεν νομίζω) πες οτι έχεις οπλοφοβία, είναι η πάγια δικαιολογία. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Rimezero
Προτεινόμενες αναρτήσεις