Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά παρουσιαζομαι με μεταθαση αυριο στο νεο μου στρατοπεδο. Πως ειναι καλυτερα ναμαι ντυμενος με πολιτικα η στρατιωτικα και μπερε; Ρωταω γιατι ειναι και κυριλα μην παω με πολιτικα και που πραμα.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mar_ske είπε

Καλημέρα παιδιά παρουσιαζομαι με μεταθαση αυριο στο νεο μου στρατοπεδο. Πως ειναι καλυτερα ναμαι ντυμενος με πολιτικα η στρατιωτικα και μπερε; Ρωταω γιατι ειναι και κυριλα μην παω με πολιτικα και που πραμα.

Πάντα με παραλλαγή, μπερέ και επίσημα διακριτικά. Εννοείται θα έχεις μαζί σου και το λουκάνικο, γιατί μπορεί να σου χρεώσουν πράγματα. Τώρα, γενικά στην Αθήνα, μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να κυκλοφορείς απ έξω με παραλλαγή, στην πράξη ανάλογα τι θα σου πει η μονάδα σου. Ξέρω άτομα που δεν τους έδιναν το εξοδόχαρτο αν δεν είχες φορέσει τα πολιτικά. Εμείς, πάντως βγαίναμε με παραλλαγή κανονικά, απλά αν πας κέντρο Αθήνας, μετρό κλπ πρέπει να είσαι προβλεπέ με μπερέδες, σηκωμένα μανίκια το καλοκαίρι κλπ.

Δημοσ.

Καλημέρα ΣΤ ΕΣΣΟ ΕΔΩ ... υπάρχει κάποιος που να υπηρετησε η να υπηρετει στο Πέραμα η στο βελισάριο Ιωαννίνων πεζικό...να δώσει καμία πληροφορία για υπηρεσίες κλπ 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε

Πάντα με παραλλαγή, μπερέ και επίσημα διακριτικά. Εννοείται θα έχεις μαζί σου και το λουκάνικο, γιατί μπορεί να σου χρεώσουν πράγματα. Τώρα, γενικά στην Αθήνα, μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να κυκλοφορείς απ έξω με παραλλαγή, στην πράξη ανάλογα τι θα σου πει η μονάδα σου. Ξέρω άτομα που δεν τους έδιναν το εξοδόχαρτο αν δεν είχες φορέσει τα πολιτικά. Εμείς, πάντως βγαίναμε με παραλλαγή κανονικά, απλά αν πας κέντρο Αθήνας, μετρό κλπ πρέπει να είσαι προβλεπέ με μπερέδες, σηκωμένα μανίκια το καλοκαίρι κλπ.

Οκκ σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου!!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε

Πεντάγωνο πάντως εκτός απο στρατιώτες που υπηρετούν σε αυτιστικές υπηρεσίες τύπου ΟΑΣ, όλοι οι υπόλοιποι έρχονται κανονικά με παραλλαγή. 

Δημοσ.

Έμαθα οτι η μετάθεση μου είναι στο 306 ΕΒΤΗΛ στις Αχαρνές Αττικής. Γνωρίζει κανείς πως ακριβώς είναι εκεί η κατάσταση? Τι υπηρεσίες γίνονται και καθε ποτε έχεις έξοδο? 

Δημοσ.

Παιδες οσοι μπηκανε 9, 11 και οσοι μπαινουν αυριο ορκιζονται την ιδια μερα? Γιατι για αυτους που μπηκαν 9, το 1η απριλιου φαινεται μακρινο για ορκομωσια ενω για αυτους που μπαινουν αυριο, φαινεται πολυ κοντινο το 24η (η 26η) μαρτιου

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ChristosTs είπε

Παιδες οσοι μπηκανε 9, 11 και οσοι μπαινουν αυριο ορκιζονται την ιδια μερα? Γιατι για αυτους που μπηκαν 9, το 1η απριλιου φαινεται μακρινο για ορκομωσια ενω για αυτους που μπαινουν αυριο, φαινεται πολυ κοντινο το 24η (η 26η) μαρτιου

Τη ιδια μερά ολοι ορκίζονται 

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάνει την διαδικασία αναβολής στο φρουραρχείο για λόγους υγείας και μου έγραψε ο γιατρός του 401 προτεινόμενη αναβολή για έναν χρόνο.

Τώρα περιμένω την επιτροπή αλλά αύριο κανονικά ήταν να παρουσιαστώ, θα έχω κάποιο θέμα;

Δημοσ.
Στις 13/3/2022 στις 11:17 ΠΜ, Panagiotis19009 είπε

Γιατι αν δεν εισαι προβλεπε εξω αθηνα θα τριγυρναει ο διοικητης να σου ριξει φυλακη. Οπως γουσταρεις βγαινεις εξω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hellsing είπε

Γιατι αν δεν εισαι προβλεπε εξω αθηνα θα τριγυρναει ο διοικητης να σου ριξει φυλακη. Οπως γουσταρεις βγαινεις εξω

οχι φιλαρακο αλλα υπαρχουν ρουφιανοι. Φαντασου να τυχεις σε αστερατο να σε δει (εστω και αν αυτος φοραει πολιτικα)

Δημοσ.
Στις 13/3/2022 στις 11:17 ΠΜ, Panagiotis19009 είπε

Bonus 1: Επίσης στο μετρό και εξω σε κοιτάνε και οι λυσαρες οι γυναίκες, γιατί μάλλον το έχουν στο DNA τους με τόσους πολέμους που έχουν γίνει στην ανθρωπότητα.

"Άντρες με στολές χωρίς αναστολές λένε μερικές."

Bonus 2: μπαίνεις στα μέσα άφοβα και δωρεάν και δεν χρειάζεται να δείξεις πουθενά την στρατιωτική ταυτότητα σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

οχι φιλαρακο αλλα υπαρχουν ρουφιανοι. Φαντασου να τυχεις σε αστερατο να σε δει (εστω και αν αυτος φοραει πολιτικα)

Δηλαδή θα ασχοληθεί αξιωματικός στην Αθήνα με το αν ο φαντάρος κυκλοφορεί έξω με στρατιωτικά; Και να πω σε κανα κωλοχώρι τέρμα θεού όπου τα στελέχη ασχολούνται και στον ύπνο τους με το στρατό, άντε έστω. Στην Αθήνα όμως; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...