Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σε καποια μέρη είναι στις 3 αλλου είναι στις 5. Ισως καπου ενδιαμεσα. Αλλαζει απο στρατοπεδο σε στρατοπεδο. Εγω ειχα πετυχει μεχρι και 7 το απογευμα. 

3 εβδομαδες κρατάει η βασική εκπαίδευση και γίνεται Παρασκευή συνήθως. Οπότε υπολόγισε. 

Εξόδους το ΣΚ.

3η Παρασκευή είναι 25η Μαρτίου μπορεί να γίνει τότε; 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρουσιαζομαι 14/3 το θεμα ειναι οτι στην σχολη ορκιζομαι 29/3, πιθανον δηλαδη πριν την ορκ. στρατου. θα δοθει καποια αδεια; ή rip το πτυχιο;

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος για τη διαδικασία αναβολής - απαλλαγής στο στρατόπεδο της Θήβας; Έχω διαβάσει πως είναι πιο απλή διαδικασία από εκείνη του φρουραρχείου.

Δημοσ.

Μάγκες καλησπέρα!Μου ήρθε μετάθεση για ΤΥΛΠ στο Καποτά. Γνωρίζει κάποιος τι παιζει εκει μέσα μου έχουν πει ότι εχει και αλλες μοναδες. 

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ακολούθησα την διαδικασία για αναβολή στο φρουραρχείο και ο γιατρός στο 401 μου έγραψε προτεινόμενη αναβολή για έναν χρόνο.

Από εδώ και πέρα τι γίνεται;

Πρέπει να πάω στην στρατολογία ή θα με καλέσουν αυτοί;

Ξέρει κανείς την διαδικασία εκεί;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,παρουσιάζομαι Λιτόχωρο στις 11/3 στο στρατόπεδο Μπαλανίκα,είναι κανείς άλλος που παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο στρατόπεδο;;

Δημοσ.
Στις 9/3/2022 στις 12:57 ΜΜ, manolisk96 είπε

Γνωρίζει κάποιος για τη διαδικασία αναβολής - απαλλαγής στο στρατόπεδο της Θήβας; Έχω διαβάσει πως είναι πιο απλή διαδικασία από εκείνη του φρουραρχείου.

Αν μπεις τις πρώτες 2 βδομάδες του μήνα που μπαινει ΕΣΣΟ, μπορείς να πάρεις αναβολή την ίδια μέρα, καθώς έρχεται επιτροπή απαλλαγών στο στρατόπεδο και δίνει απαλλαγές/αναβολές την ίδια μέρα.. Αρκεί να έχεις υπομονή να περιμένεις μέχρι τις 3-4 το απόγευμα επειδή υπάρχει πολύς κόσμος.. Αν μπεις σε άλλη ημέρα, ίσως σε προγραμματισουν να πας 401 με λεωφορείο του στρατοπέδου και να περάσεις εκεί απο επιτροπή για την απαλλαγη, με λίγο παραπάνω ταλαιπωρία.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω με βύσμα γίνεται από την αρχή να πας στην μονάδα που θέλεις και βέβαια να ορκιστείς και να παραμείνεις μέχρι να εκπληρωσεις την θητεία σου??????? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DjAek2003 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω με βύσμα γίνεται από την αρχή να πας στην μονάδα που θέλεις και βέβαια να ορκιστείς και να παραμείνεις μέχρι να εκπληρωσεις την θητεία σου??????? 

Δυσκολο γενικα, αναλογα τη μοναδα και το ποσο δυνατο βυσμα εχεις. Σε ποια μοναδα αναφερεσαι;

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάνεις τι παίζει αν έχεις μυωπία, πρέπει να το δηλώσω ως πρόβλημα υγείας όταν κάνω την απογραφή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Δυσκολο γενικα, αναλογα τη μοναδα και το ποσο δυνατο βυσμα εχεις. Σε ποια μοναδα αναφερεσαι;

Μυτιλήνη πυροβολικό 

Εννοώ ότι και αν βάλω βύσμα πριν έρθει το χαρτί εκεί που θέλω εκεί θα παρουσιαστώ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καταταγείς ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες είχες covid υπάρχει περίπτωση να ανέβεις Ι; Το λέω διότι σε πολλούς αφήνει υπολείμματα για ένα διάστημα πχ κούραση,βήχα κλπ

Επεξ/σία από nikoskech9
Δημοσ.

Μαγκες ξερουμε ποσο διαρκει η βασικη στην αεροπορια; Α ΕΣΣΟ 22 εκαναν 4 εβδομαδες αλλα ειχαν 200 κρουσματα κορονοιου (200 μονο στους φανταρους) οποτευποθετω οτι ισως για αυτο καθυστερησε η εκπαιδευση.

ΣΤ ΕΣΣΟ 21 πχ εκανε 2,5 βδομαδες μονο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...