Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mglps είπε

Καλησπέρα με πήραν από το 1ο γραφείο και μου είπαν την μονάδα που πήρα μετάθεση και μου. Λένε στις 10 Μάρτη! Τι εννοουν; στις 10 Μάρτη θα πρέπει να έχω παρουσιαστεί στην νέα μονάδα ή 10 Μάρτη θα φύγω από την μονάδα που. Είμαι τώρα; 

Σημειωση:έλειπα σε άδεια για αυτο με. Πήραν τηλέφωνο 

10 Μάρτη λογικά φεύγεις από κει με φύλλο πορείας. Αλλά γιατί δεν τους ρώτησες από μόνος σου, να στο διευκρινίσουν;

Ή έστω ρώτα το επιλοχαδικο. Θα ξέρουν οι καραβαναδες...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δε χρειάζεται να πάρετε ειδικό σεντόνι για το στρατό, απλά πάρτε το παλιότερο και πιο ουδέτερο που έχει η μάνα σας. 

Προβλεπε χακί, φτηνό και άμα πέσεις σε κανένα εμθ επιλοχία περίεργο από κανένα χωριό, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Εντάξει και μαύρο να βάλεις ή σκούρο μπλέ δεν τρέχει κάτι. Αλλά άσπρο με κόκκινες ρίγες ή πουά ή λουλούδια θα φαίνεται περίεργο.

Σε ένα φυλάκιο δεκανέας ΕΠΟΠ είχε σεντόνι του Άρη, το βλέπει ένας παοκτζης λοχίας θυμάμαι με μύτη Παπακωνσταντίνου και του έλεγε μαλακίες, επικαλούνταν το βαθμό του στα δύσκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπώσεις από 700ΣΕ Δραπετσώνα(κοπή) γνωρίζει κανείς;; υπηρεσίες κλπ;

Επεξ/σία από Mglps
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.μόλις τελείωσα σπεν και μου ήρθε φύλο πορείας για εκπαίδευσή στο Στρατόπεδο Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου ως χείριστης γερανού φορτωτή εκσκαφέα τάφρων. Έχει κανείς καμία εμπειρία από εκεί και πως είναι γενικά ως στρατοπέδω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, st@kas είπε

Την 25 Μαρτίου δεν γίνεται ορκομωσία. Οπότε θα γίνει γίνει άλλη μέρα

υπαρχει περιπτωση για 24 η 26 η παει για αλλη παρασκευη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, G.TH. είπε

Η παλιότερη κουβέρτα που είχα δει ήταν 1951 ή 1952, μετά τον εμφύλιο.
Η πιο καινούρια ήταν 1990 στο γραφειάκι του ΒΑΥΔΜ, είχε και άλλη απόχρωση, ήταν χακί.
Τώρα άμα πάει κάποιος με ροζ ή φούξια υπνόσακο μπορεί και να του την πούνε, δεν ξέρω.

Νόμιζα πως μόνο εγώ τηρούσα αρχείο με τις χρονολογίες στις κουβέρτες που συναντώ!

Έχω πετύχει κουβέρτα 1925 και την έχω κάνει πλέον κειμήλιο. Την πλύναμε, την σιδερώσαμε και την έχουμε διπλώσει έτσι ώστε να φαίνεται μόνο το "Ε.Σ. 1925". Πλέον την έχω κάνει σαν κάδρο και την έχω στο γραφείο μου στη Μονάδα. Τιμώντας τη δεύτερη ιδιότητά μου, αυτή του ιστορικού, συγκινούμαι με κάτι τέτοια.

Στις νέες που έχω πλέον μοιράσει σε όλους τους στρατιώτες μου δεν αναγράφεται χρονολογία.

Επεξ/σία από magnam
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

υπαρχει περιπτωση για 24 η 26 η παει για αλλη παρασκευη;

Έχουν συμβεί και τα 2... Οπότε δεν είναι κάτι σίγουρο

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω!!! Έχω κόψει την αναβολή και με έχουν βάλει για κατάταξη τον Ιούλιο Δ ΕΣΣΟ για Γ ΕΣΣΟ που θέλω πρέπει να κάνω αιτησει κατάταξη σε προηγούμενη εσσο στο stratologia. gr????? 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

Παρουσιαζομαι την Πέμπτη στην Λαρισα αεροπορία στρατού 

Από ότι μου έχουν πει, θα πάω για εκπαίδευση στεφανοβικειο και μετά μεγαρα

Έχει κανείς εικόνα πως είναι εκεί τα πράγματα; Πως πάει απο εξόδους δηλαδή; και όταν μιλάμε για έξοδο για τι ώρες μιλάμε; 

Και 2η ερώτηση

Ξέρετε πότε θα είναι η ορκωμοσία;κι αν μέχρι τότε δικαιούμαι κάποια έξοδο; 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nickos12 είπε

και όταν μιλάμε για έξοδο για τι ώρες μιλάμε

Σε καποια μέρη είναι στις 3 αλλου είναι στις 5. Ισως καπου ενδιαμεσα. Αλλαζει απο στρατοπεδο σε στρατοπεδο. Εγω ειχα πετυχει μεχρι και 7 το απογευμα. 

7 ώρες πριν, Nickos12 είπε

Ξέρετε πότε θα είναι η ορκωμοσία;κι αν μέχρι τότε δικαιούμαι κάποια έξοδο; 

3 εβδομαδες κρατάει η βασική εκπαίδευση και γίνεται Παρασκευή συνήθως. Οπότε υπολόγισε. 

Εξόδους το ΣΚ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...